NOA na Asia Expo 2016

poruka: 7
|
čitano: 1.671
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NOA na Asia Expo 2016".
16 godina
NOA na Asia Expo 2016

Dobar, dobar...samo da mislim potrošiti 2000kn na mobitel sigurno nebi kupio Noa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: NOA na Asia Expo 2016
bodija kaže...

Dobar, dobar...samo da mislim potrošiti 2000kn na mobitel sigurno nebi kupio Noa.

Ovaj Noa mob ne spada pod ono staro, Noa je neki divlji kinez na kojeg su samo naljepili ime Noa.Nema frke ti slobodno potroši lovu na recimo ovaj Asus, koji eto ima više od duplo slabiji procesor, i samo 2GB radne memorije a tu je i zaslon niže rezolucije.

http://www.instar-informatika.hr/mobitel-asus-zenfone-max-55-ips-720-x-1280-px-dual-sim-quad-core-12-ghz-2-gb-ram-16-gb-flash-microsd-4glte-bt-gps-android-5x-crni/100621/product/

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 19:49 (rambox).
14 godina
NOA na Asia Expo 2016

Ne bi ga uzeo ni da mi ga poklone. Noa je općenito šroteks među mobovima, jako, jako nekvalitetni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Tko je reko da bi kupio i taj Asus (ovo, ovo i ovo su mobači za mene).. Prvo ,nikada nisam potrošio ni 1000 kn za mobitel ,tako da ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 22:18 (bodija).
13 godina
NOA na Asia Expo 2016

Kupio sebi NOA mobitel (ne ovaj nego neki stariji), ono ok cijena za te karakteristike i mislim se poslužit će dok ne kupim pravi mob pa ovaj poklonim mami ili nekome. Nakon 2 dana skužim da mi se neke aplikacije same instaliraju. Mislim se gdje sam pokupio virus kad samo FB i WP koristim. Hard reset ali ne, aplikacije još tu, ne možeš ih pobrisati ni ništa. Odem na net i vidim ljudi pizde zbog istog problema. Odem u h18 i nakon rasprave sa "stručnjakom" ostavim im mob tamo jer je neupotrebljiv. Sad me zanima jel i na ostalim modelima ostavljaju nekakav backdoor pa pokupiš malware čim se spojiš ili na wifi ili?

I da, ja bi za 2000 kuna radije kupio neki provjereni mob sa duplo slabijim procesorom i duplo manje RAM-a, jednostavno im ne vjerujem. Mislim da nam fali tema o iskustvima sa njima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NOA na Asia Expo 2016

Korisnik sam NOA H43 već više od godinu dana i nemam nikakve veće zamjerke na njega.

Najviše me smeta što me baterija češto (ne uvijek) zeza...pa se mob zna ugasiti kod uključivanja nekijh stvari kojima je valjda potrebno više "štroma", onda ga stavim na punjač i pokaže npr.58%!?!

Problem je očito u bateriji i uskoro ću ju zamijeniti novom ali što se tiće rada samog uređaja, fluidnosti,brzini...sve je normalno s obzirom u kojem cijenovnom razredu pripada ( cca.800kn kad je bio nov).

Također nisam primjetio nikakve konstrukcijske nedostatke jer sve je još uvijek kompaktno i čvrsto, preživio je i par padova iz džepa bez posljedica ( imam ga u maskici pa je i to pridonjelo zaštiti ).

Uglavnom, za tu cijenu sam jako zadovoljan sa NOA mobačom koji je u trenutku kupnje bio negdje u sredini njihove ponude 

Žao mi je što H18 ne želi/ne može pružiti nadogradnju sistema ( verzija Androida je KitKat 4.4.2. )

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 20:38 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Di se može narucit staklo i maskica za h9? Nema na eBay ni na aliju
Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: