Pa fala Bogu, šta imaju filozofirat xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne volim ff, vise bi me obradovala vijest da Google izda Chrome for iPhone :)
Ne volim ff, vise bi me obradovala vijest da Google izda Chrome for iPhone :)
A i to je isto manje vjerojatno, jer ako naprave super browser teško da će ga apple staviti na app store
Ali treba google još poboljšati browser na androidu, a onda nek se u slobodnom vremenu pozabavi i iphonom
Uf, već mi se učinilo da piše Ništa od Fenneca za Android. Onda bi bila panika :)
Pametno.
Zašto trošiti vreme na razvijanje browsera za njihovu platformu kada će ga svakako odbiti Apple.
Pošto Android ima svetlu budućnost upravo i za njega razvijaju.
da a apple-ova buducnost je crna?lol
sta ce ti browseri na iphonu?safari kao takav je odlican,i najbolji
da a apple-ova buducnost je crna?lol
sta ce ti browseri na iphonu?safari kao takav je odlican,i najbolji
Nisam rekao da je crna, već sam govorio o Androidu.
Apple bi odbio Fennec jer bi to bio punokrvni browser koji bi ozbiljno konkurirao Safariu.
Zato je pametnije što su odustali, jer će više vremena posvetiti Androidu koji po meni ima bolju budućnost nego iOS.
Pametno.
Zašto trošiti vreme na razvijanje browsera za njihovu platformu kada će ga svakako odbiti Apple.
Pošto Android ima svetlu budućnost upravo i za njega razvijaju.
najvise i prvenstveno se razvija za maemo :P
Ma evo na engadgetu je bilo testiranje browsera na androidu i trenutno je fennec najsporiji i to i za 2 puta od konkurencije. Iako je još u alpha verziji, svejedno ako browser nije brži od stock 2.2 browsera ni ne pomišljam niti instalirati bilo koji, a kamoli koristiti...
Ma evo na engadgetu je bilo testiranje browsera na androidu i trenutno je fennec najsporiji i to i za 2 puta od konkurencije. Iako je još u alpha verziji, svejedno ako browser nije brži od stock 2.2 browsera ni ne pomišljam niti instalirati bilo koji, a kamoli koristiti...
mozda je malo sporiji, ali je puno mocniji...
mozda je malo sporiji, ali je puno mocniji...
Pa i dolphin browser je dosta močniji, ali je sveukupno tromiji, kada na brzinu u pokretu hoću nešto brzo uraditi, nema šanse...jednostavno mi netrebaju sve opcije koje ću tu i tam koristiti a da zbog toga cijelo vrijeme patim dok surfam.
Jednostavno treba mi neš brzo i lagano, add-onovi i slični efekti barem meni ne izlaze do izražaja na mobitelu, na kompu već da. Jedina glavna zamjerka stock browseru što podržava samo 4 taba što je idiotsko, ali izuzev toga sve vrti super, od brzine, downloada i slično, sve radi super.
malo offtopica:
hoće li ovo ićza za dummy phoneove, te koji browseri postoje za dummye?
malo offtopica:
i za dummy i za smartphone-ove je najbolja Opera, za dummy-e mini, a za smartphone-ove mobile verzija
malo offtopica:
i za dummy i za smartphone-ove je najbolja Opera, za dummy-e mini, a za smartphone-ove mobile verzija
Za dummy phonove opera mini naprosto rula. Ja sam snjom i mobile verzijom bug-a surfao svaki dan da bi u mjesec dana potrošio samo 3MB-a!
Ali na androidu opera je po meni jako loša, dosta stranica krivo interpretira, imaš sam jedan stupanj zoom-a, nema flash, nije brži od konkurencije(jedino drži stare stranice u cache-u i instatno učitava kada ideš back)ali općenito barem meni je za klasu ispod naprema stock androidu, dolphinu i skyfire-u(njega moram opet probati dosta se poboljšao u zadnje vrijeme
)
malo offtopica:
sorry ali firefox na n900 je najbolji browser za smartphoneove 
malo offtopica:
Za dummy phonove opera mini naprosto rula. Ja sam snjom i mobile verzijom bug-a surfao svaki dan da bi u mjesec dana potrošio samo 3MB-a!
Ali na androidu opera je po meni jako loša, dosta stranica krivo interpretira, imaš sam jedan stupanj zoom-a, nema flash, nije brži od konkurencije(jedino drži stare stranice u cache-u i instatno učitava kada ideš back)ali općenito barem meni je za klasu ispod naprema stock androidu, dolphinu i skyfire-u(njega moram opet probati dosta se poboljšao u zadnje vrijeme
)
Dobro, možda na Androidu nije savršena, ali će valjda to srediti, a na Symbianu Opera mobile radi čuda, podržava i flash i sve radi kako treba, a to s krivom interpretacijom nije do Opere, nego do tvorca stranice, kao i kod ''prave'' Opere
malo offtopica:
e sada si ispao FAIL! jer n900 po definiciji nije smartphone nego mobilno računalo
ispričavam se na duplom postu, ali morao sam
Dobro, možda na Androidu nije savršena, ali će valjda to srediti, a na Symbianu Opera mobile radi čuda, podržava i flash i sve radi kako treba, a to s krivom interpretacijom nije do Opere, nego do tvorca stranice, kao i kod ''prave'' Opere
Hah, je li to do opere ili stranice mene ne interesira, jer browser mi je jedna od glavnih stavki na mobu koji vrlo često koristim što kući što vani, i želim da radi brzo, pouzdano i stabilno, a ne da sad moram otvarati drugi browser jer "baš ova" stranica nije prilagođena za operu...hvala bogu da ima izbora ima pa si svatko stavi što želi i koristi, a usput jedni druge potiču da nastave sa daljnim razvojem browsera kako ne bi zaostali za konkurencijom
malo offtopica:
e sada si ispao FAIL! jer n900 po definiciji nije smartphone nego mobilno računalo
misliš zamjena za mobilno računalo tj okaljršteni netbook strpan u kućište smartphone
malo offtopica:
misliš zamjena za mobilno računalo tj okaljršteni netbook strpan u kućište smartphone
bar mu antena radi...