Nexus One ipak i u Europi

poruka: 26
|
čitano: 2.249
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nexus One ipak i u Europi".
16 godina
neaktivan

... vip?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

..hrvatska?

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nexus One ipak i u Europi

... HTC Desire?

16 godina

Nije više zanimljivi, izašao je HTC Desire, u VIP-u, pa tko može...   

Moj PC  
4 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nebi se slozio. Meni je N1 i dalje nekako "elitniji" od Desire-a. Nesto sto je prije bio iPhone u mojim ocima.Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lion King kaže...

Nebi se slozio. Meni je N1 i dalje nekako "elitniji" od Desire-a. Nesto sto je prije bio iPhone u mojim ocima.Namigiva

dva uredjaja koja su potpuno jednaka u mogucnostima a jednog nazivas elitnijim ? kao ima elitnije kuciste, radjeno od istih materijala, mrvicu drukcije poslozeno i to je sada ELITNO ? :))))))

i ti si jedan od onih koji zive u cloudu, vidim! :)

18 godina
neaktivan
TranceMight kaže...
Lion King kaže...

dva uredjaja koja su potpuno jednaka u mogucnostima a jednog nazivas elitnijim ? kao ima elitnije kuciste, radjeno od istih materijala, mrvicu drukcije poslozeno i to je sada ELITNO ? :))))))

Mercedes i Bmw se rade u istoj drzavi od istih sirovina, jedan ima plavo-bijeli propeler na haubi, dok drugi ima trokraku zvijezdicu i dode puno vise.

Ne daje mu dojam elitnosti to sto ima touch tipke ispod ekrana niti natpis google na pozadini, vec to sto ga nitko nema.Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
18 godina
neaktivan

Vjerojatno misli tako šta je Nexus Googleov telefon. Razlikuju se u sitnicama (Desire ima fizičke gumbe za razliku od N1, pa ima optički trackpoint (valjda se tak zove), da se dođe do baterije treba se skinut cijela stražnja strana, jedino za 802.11n nisam siguran), ali svejedno čak bi i ja radije volio da mi na mobitelu piše Google phone nego HTC ;), šta je da je. Iako su oba praktički ista. A čuj, brend je brend, svi bi htjeli imat neki. Al ipak mi se čini da im je đabe sad kad je Desire već dostupan po svuda, čak i kod nas.

EDIT: Čak sam si i ja mislio preko ebaya nabavit N1 upravo zato šta ga nitko nema, al sam odustal kad sam skontal da gamad samo nabija cijene, više se praktički ne može naći novi uređaj ispod 600$.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 10:53 (1domagoj1).

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lion King kaže...
TranceMight kaže...
Lion King kaže...

Mercedes i Bmw se rade u istoj drzavi od istih sirovina, jedan ima plavo-bijeli propeler na haubi, dok drugi ima trokraku zvijezdicu i dode puno vise.

Ne daje mu dojam elitnosti to sto ima touch tipke ispod ekrana niti natpis google na pozadini, vec to sto ga nitko nema.Namigiva

ja na tehnologiju gledam kao na mogucnosti a ne modni stil...

mozemo razgovarati o tome koje je kuciste ljepse, ali ubaciti i pojam ELITIZAM u tu pricu postaje jako smijesno :) ono, spika koju samo jedan iphonevac moze izvaditi iz djepa :)

17 godina

Zbog koga vi kupujete mobitele, zbog sebe ili zbog drugih?! Ja sam uzeo desire zato jer je on je trenutno najbrži mob što se može nabaviti te mnogim reviewima govore kako ima najbolji browsing experience, te da je rad snjim vrlo ugodan. Nisam ga uzeo zato da pokažem frendu: e vidi moj je 3,7 inča ekran a tvoj 3,5 haha veći mi jeIzlanuo se A to ako ga svi imaju, onda je to dobro jer si sigurn onda manja meta za da ti ga maznu. Ako budeš bio jedini sa nexus one u gradu, brzo će se proširiti vijesti. Zato danas iphone i nije toliko poseban kad se 3G nađe za 1000-1500kn polovni, jeftinije od raznih nokia i SE-ova koji nemaju ni touchscreen.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

...ali svejedno čak bi i ja radije volio da mi na mobitelu piše Google phone nego HTC ;), šta je da je. Iako su oba praktički ista. A čuj, brend je brend, svi bi htjeli imat neki. Al ipak mi se čini da im je đabe sad kad je Desire već dostupan po svuda, čak i kod nas.

A HTC nije brand među smartphoneovima? Uostalom, i N1 proizvodi HTC, tako da je stvar jedino u logotipu. Nije valjda da kupuješ mobitel da ga pokazuješ okolo, više ljudi zna za Google, pa bi bio više cool s njim ili takvo nešto Belji se

18 godina
moderator
1domagoj1 kaže...

Vjerojatno misli tako šta je Nexus Googleov telefon. Razlikuju se u sitnicama (Desire ima fizičke gumbe za razliku od N1, pa ima optički trackpoint (valjda se tak zove), da se dođe do baterije treba se skinut cijela stražnja strana, jedino za 802.11n nisam siguran), ali svejedno čak bi i ja radije volio da mi na mobitelu piše Google phone nego HTC ;), šta je da je.

Na Nexusu One uz Google pise i htc! Sto ces sad? Smijeh

18 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
1domagoj1 kaže...

...

A HTC nije brand među smartphoneovima? Uostalom, i N1 proizvodi HTC, tako da je stvar jedino u logotipu. Nije valjda da kupuješ mobitel da ga pokazuješ okolo, više ljudi zna za Google, pa bi bio više cool s njim ili takvo nešto Belji se

Naravno da je brand. Osmijeh A i sam si reko, više ljudi zna za Google. Da, znam da HTC proizvodi N1, zato sam i pobrojio one sitne razlike, al činjenica je da ako imaš N1 zasigurno si veća faca Smijeh. Al me nemoj krivo shvatit, naravno da i ja uređaje prvenstveno kupujem radi same tehnologije, ne zato šta su fensi, a ovo dođe tek ko neki bonus.

P.S. Ja imam w550i, tak da ne možeš biti više kul od mene, čak ni sa N1. Beat that Smijeh

mbaksa kaže...
1domagoj1 kaže...

Vjerojatno misli tako šta je Nexus Googleov telefon. Razlikuju se u sitnicama (Desire ima fizičke gumbe za razliku od N1, pa ima optički trackpoint (valjda se tak zove), da se dođe do baterije treba se skinut cijela stražnja strana, jedino za 802.11n nisam siguran), ali svejedno čak bi i ja radije volio da mi na mobitelu piše Google phone nego HTC ;), šta je da je.

Aaa, dammit, sad si me izbacio iz takta Smijeh. Ma piše, al je sitnije nego Googleov logo, hehe.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Naravno da je brand. Osmijeh A i sam si reko, više ljudi zna za Google. Da, znam da HTC proizvodi N1, zato sam i pobrojio one sitne razlike, al činjenica je da ako imaš N1 zasigurno si veća faca Smijeh. Al me nemoj krivo shvatit, naravno da i ja uređaje prvenstveno kupujem radi same tehnologije, ne zato šta su fensi, a ovo dođe tek ko neki bonus.

P.S. Ja imam w550i, tak da ne možeš biti više kul od mene, čak ni sa N1. Beat that Smijeh

mbaksa kaže...

Aaa, dammit, sad si me izbacio iz takta Smijeh. Ma piše, al je sitnije nego Googleov logo, hehe.

Veća faca vjerojatno jesi sa N1, tu si u pravu Osmijeh

Btw, šta bih ja trebao reći, na mom HTC-u ni ne piše HTC nego T-Mobile MDA. Onda me netko pita koji je to mobitel pa 5 minuta moram objašnjavati da je rebrandirani HTC (a hvala Bogu pa većina ljudi ni ne zna što je HTC) Smijeh

Da se razumijemo, jedno vrijeme sam ga i namjeravao zamijeniti za pravi HTC Touch Pro, zbog ljepšeg kućišta ali sam odustao jer mi se baš ne isplati nadoplaćivat za isti mobitel Belji se

P.S. Čekaj da kupim novu bateriju za svoj Siemens S3 Com, sigurno ću bit veća faca s njim nego ti s W550 Belji se

18 godina
neaktivan

Ovo da većina ljudi niti ne zna šta je HTC si fakat u pravu. Razmišljam o nabavi Desire-a, i baš kumićni pričam, a ona meni wtf, kakv HTC, koji ti je to? Smijeh Hehe, al sad zna. Nauči se ona svašta kraj mene...

EDIT: To ćemo još vidjet ko će biti veća faca, moj se prepolovio Smijeh, tamo di se okreće, visio na par žičica koje sam malo polemio, i đu*re malo još uvijek radi hehe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 14:28 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

ne razumijem kako posjedovanje mobitela i biti faca ima veze jedno s drugim?!

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

Ma zezancija.

16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Ovo da većina ljudi niti ne zna šta je HTC si fakat u pravu. Razmišljam o nabavi Desire-a, i baš kumićni pričam, a ona meni wtf, kakv HTC, koji ti je to? Smijeh Hehe, al sad zna. Nauči se ona svašta kraj mene...

EDIT: To ćemo još vidjet ko će biti veća faca, moj se prepolovio Smijeh, tamo di se okreće, visio na par žičica koje sam malo polemio, i đu*re malo još uvijek radi hehe.

Moj S3 je izgubio antenu kao vrlo mlad, i svejedno hvata signal i radi sve kao prvog dana, osim što mu je baterija otišla, moram ju probat negdje nabavit. Čak ima i SMS, no nema sata ni alarma Osmijeh Datum proizvodnje mu je 25.10.1995. ako se dobro sjećam Cool

edit: malo smo otišli offtopic Sramim se

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 16:34 (Mirko935).
18 godina
hrvooje kaže...

Ahaha!

Odlicna primjedba! :)

Ali realno gledano i ima veze.

Zivimo u potrosackom drustvu gdje covjek vrijedi onoliko koliko stvari u njegovom posjedovanju vrijede.

Zalosno, ali istinito!

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
hrvooje kaže...

Ahaha!

Zivimo u potrosackom drustvu gdje covjek vrijedi onoliko koliko stvari u njegovom posjedovanju vrijede.

Zalosno, ali istinito!

Slažem se, stvarno je žalosno; ali da ne bi ispalo da ja kupujem mob da bih bio faca, ovo što sam pisao u prošlim postovima je zezancija. No znam dosta ljudi koji mobitel koriste prvenstveno za ku*čenje, to je da nadomjesti manjak cm i sličnih stvari valjda.

18 godina
Mirko935 kaže...
Psiho246 kaže...
hrvooje kaže...

Ahaha!

Zalosno, ali istinito!

Slažem se, stvarno je žalosno; ali da ne bi ispalo da ja kupujem mob da bih bio faca, ovo što sam pisao u prošlim postovima je zezancija. No znam dosta ljudi koji mobitel koriste prvenstveno za ku*čenje, to je da nadomjesti manjak cm i sličnih stvari valjda.

Pa nije to nista lose.

Zivimo u takvom drustvu i mi kao pojedinci ne mozemo protiv toga. :)

Znaci krivo je cjelokupno drustvo a ne pojedinac koji samo zivi u skaldu sa okolinom u kojoj se nalazi.

- Psiho246
17 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
Mirko935 kaže...
Psiho246 kaže...
hrvooje kaže...

Ahaha!

Zalosno, ali istinito!

Pa nije to nista lose.

Znaci krivo je cjelokupno drustvo a ne pojedinac koji samo zivi u skaldu sa okolinom u kojoj se nalazi.

ajd ne blazni...

ako je drustvo pokvareno i degradirano, a ti kao osvjescena osoba to razumijes, al se ipak tome "prilagodjavas", sam postajes i krivac i pokvaren i degradiran....

Zato i postajemo amerika drugog, treceg ili cetvrtog reda... jer pojedinci poput tebe dozvoljavaju to "prilagodjavanje" okolnostima, umjesto da razmisljas svojom glavom....

Ako ces ti kriviti cjelokupno drustvo za svoju glupost, slobodno to cini, ali to govori vise o tebi, nego o drustvu...

i zapamti, ako u zivotu zelimo dozivijeti promjene, ako zelimo da drustvo dozivi promjene, moramo prvo krenuti od sebe...

17 godina

Što nije N1... Uhmmm 1/2 cijene Desirea? 

Every hole is a goal!
18 godina
TranceMight kaže...
Psiho246 kaže...
Mirko935 kaže...
Psiho246 kaže...
hrvooje kaže...

Ahaha!

Zalosno, ali istinito!

Pa nije to nista lose.

ajd ne blazni...

ako je drustvo pokvareno i degradirano, a ti kao osvjescena osoba to razumijes, al se ipak tome "prilagodjavas", sam postajes i krivac i pokvaren i degradiran....

Zato i postajemo amerika drugog, treceg ili cetvrtog reda... jer pojedinci poput tebe dozvoljavaju to "prilagodjavanje" okolnostima, umjesto da razmisljas svojom glavom....

Ako ces ti kriviti cjelokupno drustvo za svoju glupost, slobodno to cini, ali to govori vise o tebi, nego o drustvu...

i zapamti, ako u zivotu zelimo dozivijeti promjene, ako zelimo da drustvo dozivi promjene, moramo prvo krenuti od sebe...

Malo licemjerno od tebe.

Ja sam siguran da ti zivis po standardima drustva i okoline.

Ili hoces reci da si nikada nisi kupio nesto sto ti ne treba, nesto zbog cega si se osjecao "kul" ili "moderan".

Pojedinac ne moze pobjeci od standarda koliko se god on to trudio. Moze malo skrenuti, ali ce ga standardi uvijek drzati u orbiti, kao sto gravitacija Zemlje drzi svoj satelit.

Standarde odreduju mediji, vlada, religija, okolina a ne pojedinac.

Mozes si govoriti da ti kao pojedinac mozes napraviti neku promjenu, ali ti si samo jedna riba u moru i to je cinjenica. Da se ti i nekako odmaknes od drustvenog standarda, sumnjam da bi te itko pratio a ti bi ostao nezapamcen u pisanoj povijesti i drustvo bi nastavilo svojim tokom.

Uglavnom, u krivu si, a oboje malo previse offtopicarimo. ;)

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Što nije N1... Uhmmm 1/2 cijene Desirea? 

Odavde:

HTC Desire price:

Google Nexus One is currently selling for around 530USD. However, the latest price of the old HTC releases like Hero costs the same in India and few other countries. So on lunch we expect HTC desire to cost around 600USD in US and around 30000INR in India.  Overall the HTC Desire is a nice combination of hardware, software and has very admirable design.

Updated : HTC  Desire is now available at Amazon UK for £528.68. The site says that the product will be released on April 1 2010. On convertingwith current rates, the unlocked price of HTC Desire in US would be around 800USD. The price seems to be very high on comparing with Nexus One with similar specifications. However, we can expect service providers to come with attractive plans. If launched in India, Desire will cost 36000 INR excluding taxes.

Nije baš 1/2, ali skoro.

18 godina

Besplatno uz ugovor i giga prometa, kada će naši nešto takvo?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice