Kako je ono islo? Ajmo probati: Pa oni su nesposobni, imaju svega par uredjaja i ocekuje se da sve radi cim dodje ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako je ono islo? Ajmo probati: Pa oni su nesposobni, imaju svega par uredjaja i ocekuje se da sve radi cim dodje ;)
Stari moj, ni blizu Apple mapsa. Niti blizu...
Evo, jučer nadogradio N7 (2012) i sve fercera. Iako, više mi se sviđa kako funkcionira i izgleda Kitkat, pa se možda vratim. Dat ću mu malo vremena da se naviknem.
Ja još uvik nisam dobija OTA za 2013 WiFi. Ima tko da je?
battlelog - Volume_CRO
Meni je sinoć iskočila obavijest o dostupnom updateu.
EDIT: Sinoć mi se nije dalo skidati update, ostavio sam to za ujutro. I pogledam sad - više ne nudi update. Povukli ga?
Meni je sinoć iskočila obavijest o dostupnom updateu.
EDIT: Sinoć mi se nije dalo skidati update, ostavio sam to za ujutro. I pogledam sad - više ne nudi update. Povukli ga?
Može lako biti... Očito radi ovog problema
battlelog - Volume_CRO
Stari moj, ni blizu Apple mapsa. Niti blizu...
Evo, jučer nadogradio N7 (2012) i sve fercera. Iako, više mi se sviđa kako funkcionira i izgleda Kitkat, pa se možda vratim. Dat ću mu malo vremena da se naviknem.
Ne pricam o apple mapsima, to je jedna aplikacija, nego o 'problemima' s raznim updateovima gdje se mali dio korisnika zali na nesto, al odmah krene paljiba s gornjom argumentacijom.
Ne pricam o apple mapsima...
Naravno da ne pričaš. Ne bi niti ja da mi je Apple imalo drag.