Nehalemi su Intel Core i7

poruka: 11
|
čitano: 1.174
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nehalemi su Intel Core i7".
17 godina
protjeran

Prilično slići zadnjoj AMD-ovoj arhitekturi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nehalemi su Intel Core i7
Pero1234 kaže...

Prilično slići zadnjoj AMD-ovoj arhitekturi.

Pa i jest otprilike AMD-ova arhitektura zato što AMD posljednje dvije generacije gazi Intela po memorijskoj propusnosti, koja je dosta bitnija od čiste procesne snage za neke zadaće (serversku virtualizaciju npr.), multizadaćnost itd.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2008 17:44 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Ovi nehalemi ce biti opaki procesori...Coolali i vraski skupiMršti se

Intel Core 2Duo E8200..2Gb rama..8800gt.. HDD 320Gb 8Mb cache-a..samsung t220..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, ako im uspije što namjeravaju onda će biti zvijeri. Sumnjam doduše da će biti tako skupi jer nebi bilo smisla izdavati ih onda. Sve će to biti u sadašnjim ciframa za sadašnju paletu.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

Sjecam se da sam negdje citao da ce cijena nehalema od 2.66 Ghz biti ko 280$ . Ne cini se tako puno.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Sjecam se da sam negdje citao da ce cijena nehalema od 2.66 Ghz biti ko 280$ . Ne cini se tako puno.

To je za quad? To je otprilike cijena quad procesora iz najnižeg segmenta (Q6600).
17 godina

Aj ovo, aj ono... Muka mi je od toga Iznenađen

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
asusdvd kaže...

Aj ovo, aj ono... Muka mi je od toga Iznenađen

Tako je. Mogli su samo ostaviti Nehalem. Intel Nehalem. Kaj fali tomu.
Kublach
17 godina
naxeem kaže...
scorpion667 kaže...

To je za quad? To je otprilike cijena quad procesora iz najnižeg segmenta (Q6600).
 Navedena cena je tačna, sećam se da sam je video na par uglednih stranica, s tim što se, ako se dobro sećam, radi o ceni za 1000 komada (mada je i kao takva iznenađujuće niska). 
17 godina
neaktivan

kupujem novi komp tek kad dođe Nehalem. Sve najbolje od AMD i Intel u jednom, jednostavno savršeno. Samo jel iko zna kad bi moga Nehalem doć na tržište?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kublach kaže...
 Tako je. Mogli su samo ostaviti Nehalem. Intel Nehalem. Kaj fali tomu.
 To bi i ja volio.ne kada me netko pita koji proc imam ja kazem core i7??!!wtf?!..intel nehalem qxxxx bi bilo superCool
Intel Core 2Duo E8200..2Gb rama..8800gt.. HDD 320Gb 8Mb cache-a..samsung t220..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice