Nastavak pregovora Googlea i Kine

poruka: 11
|
čitano: 2.036
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nastavak pregovora Googlea i Kine".
18 godina

No službena kineska novinska agencija Xinhua već je objavila komentar u kojem se pretpostavlja kako je odlazak Googlea iz Kine siguran. U komentaru se ističe kako se planet neće prestati okretati zbog Googleovog odlaska, te će kineski korisnici i dalje imati pristup Internetu i bez Googlea.

Megacarevi

Google polako poceo lizat sto je posra...

Ko sta kaze narodna: sila boga ne moli

ili

Ne valja se sa rogastim bosti

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
RE: Nastavak pregovora Googlea i Kine

bing će im uletit ko budali šamar.. a ms će itekako lizat guzice samo da se uvali makar i na to golemo tržište..

18 godina

Država uvijek prije korporacije. I to bilo koja država prije bilo koje korporacije. Kad to prestane biti tako - trebat ćemo novi svjetski rat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Sto se tice lizanja guze, svatko ima svoje seksualne afinitete i to trebe postovat!

Ali ovo googlovo lizanje vlastitih fekalija spada u ekstremnije oblike fetisa, i to u one nezdrave, tako da to ne mogu podrzat nikako

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Hehe...google se hvata za svaku slamku..pa nisu ni oni ludi da samo tako puste tj. prepuste toliki broj korisnika..
A jesu i ti kinezići čudni...neka tehnološki napredna zemlja, a stavlja cenzuru na web...
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

0 0 hvala 0
16 godina

nisu ludi da odu s najvećeg svjetskog tržišta,nebi da je google dobrotvor,jedna najobičnija imperijalistička korporacija

isti dan otkaz i žuti
18 godina

Da se mene pita - ja bih cenzurirao 75% HR weba i 90% privatnih televizija. Ovo što sada imamo je štetno za zdravlje i osobnu higijenu.

Srećom pa nisam na vlasti :D

Moj PC  
7 0 hvala 0
18 godina
DamageHigh kaže...
Hehe...google se hvata za svaku slamku..pa nisu ni oni ludi da samo tako puste tj. prepuste toliki broj korisnika..
A jesu i ti kinezići čudni...neka tehnološki napredna zemlja, a stavlja cenzuru na web...

Odkad su oni tehnološki napredna zemlja? Samo naprijed Kinezi mi vas stojimo...Namigiva

16 godina
A to su japanci...:o
Al svejedno su smješni s tim cenzurama, odnose se prema stanovnicima kao prema psima, komzumiraju samo ono što im vlada dopusti..
Iako bolje da netko malo uspori google, ne bih se čudio da zna kad sam na wc-u...

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
17 godina
neaktivan

Ruku na srce, potrebnija je kina googleu nego google kini, ali ti kinezi su smiješni. Jednostavno iz dana u dan dokazuju da koliko god kapitalizam ne valja, komunizam je bio daleko gori poredak ... Namjerno zaglupljivanje vlastitog naroda je očito jednostavniji put od priznavanja vlastitih grešaka.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
nCh! kaže...

Namjerno zaglupljivanje vlastitog naroda je očito jednostavniji put od priznavanja vlastitih grešaka.

Ovdje se ne prica o Americi, nego o Kini.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice