Nasljednik iPhonea u pripremi?

poruka: 9
|
čitano: 2.136
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nasljednik iPhonea u pripremi?".
17 godina
protjeran

Odlična vijest za sve fešn-ljubce,nakon šta su iskeširali 8 tisuća kn, i bili ni pola godina extra-fešn - na ljeto će biti sramota pojaviti se s zastarjelim modelom :-D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Hehe...

Sljedeca verzija (broj 4) ce vjerojatno biti moja, do tada bi trebali rjesit sve probleme. Pretpostavljam da ce ova treca bit neka vrsta Release candidate-a za 4 verziju, koja bi trebala biti bez mana.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

sada ce vjerojatno imati kameru sa 3.2Mpx i mozda ce imati mogucnost slanja MMS-a,...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kolko frustriranih seljačića se uvijek javi kada se spomene iPhone. Nije žvaka za seljaka, tako nije ni iPhone za vas.

Do Not Feed The Trolls!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad dođe u prodaju, znat ćemo odgovore na sva pitanja.

Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Nasljednik iPhonea u pripremi?
Inari kaže...

Kolko frustriranih seljačića se uvijek javi kada se spomene iPhone. Nije žvaka za seljaka, tako nije ni iPhone za vas.

prije bi ti ušao u tu skupinu frustriranih... šta već. neznam jel to zato jer ga imaš pa ti je krivo da ga i drugi žele, ili nešto ksroz suprotno... tak i tak je isti vrag. radikalno lijevo ili radikalno desno...
17 godina
neaktivan
Inari kaže...

Samo seljak ovo moze napisati....... 
Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
17 godina
neaktivan

ne samo iskompleksirani debil tj. ocito se ovdje radi o skupini debila moze na svaku temu o iPhoneu pisat iste gluposti...dajte vise prebolite svoje postojanje i prekinite pljuvat okolo

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 19:58 (mislav_01).
17 godina

Možda opet zeznu kao i sa "Iphone nano"

EDIT: Made in CHINA

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 20:03 (Mitch).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice