Isključi ga Petricu s tog "punjača" i nosi ovamo. 
na 0:51, jel to bio mali lag il se meni učinilo...sa ovakvim speckama...hmm
al nema kaj, phone je strava :) šteta kaj niste prikazali plavoga uživo...
šteta kaj niste prikazali plavoga uživo...
Dobro su i jednog uspjeli dobiti na test...
Trebali ste fotić upalit da vidimo kak to radi.
Lagg na 0.51 imaš pravo, lagg na kvad kor procesoru na mobitelu od par iljada kuna u 2012 godini??? 
nista bolje od wp7 
oce bit ikakve primjene tih jezgara osim u benchmarcima i eventualno igrama?
Lagg na 0.51 imaš pravo, lagg na kvad kor procesoru na mobitelu od par iljada kuna u 2012 godini??? 
Dok ne dođe do rewritea dijela koda koji se brine o prioritetu procesa unutar sustava to se neće promijeniti, a ni nema veze s jačinom procesora (iako jači procesor umanjuje efekt tu i tamo će se i dalje primjetiti - makar je ovdje toliko minoran da meni ne predstavlja ništa) - za razliku od iOSa (npr.) koji uvijek daje prioritet UIu (što je po meni i ispravno jer mobitel nije radna stanica i korisniku je ovo bitnije) kod Androida to nije slučaj i može se dogoditi da u nekom trenutku neki proces preuzme prioritet od procesa koji se brine o iscrtavanju UIa i samim time nakratko iscrtavanje padne u "drugi" plan čime dobiješ taj lag kojeg se nikako ne mogu riješiti - rekli su iz Googlea da zahtvat nije nikako bezazlen jer može, između ostalog, izazvati probleme s kompatibilnosti --- ovdje su se definitivno zeznuli u odluci kojim putem krenuti
Taj lag nema veze s procesorom nego je vjerojatno zbog prebacivanje podataka iz flash memorije koje je sporije nego ucitavanje iz RAMA. Valjda je taj menu prvi put otvoren otkad je telefon upaljen i naravno da mu treba neko vrijeme da prekopira podatke u RAM i usput sprema u cache sve podmenue ikone itd. Dao bi se kladit da su sva kasnija otvaranja trenutna.
s cime se vi opterecujete majko mila... ta milisekunda koju je lagg ''odnio'' iz vaseg zivota nikad necete moci vratiti... a i ko ce cekat da ta milisekunda prode... -.-'
i da-i ajfon lagga tak da ne petljajte kak ovo ono ne... svaki do sad koji sam koristio imao je lagg tjekom prelaska na search ekran... cak i 4s.
Vrlo privlačnog dizajna.... Baš me zanima kolko će koštati kod nas na pretplatu ? Što vi ostali mislite ? 
Jedva čekam WP7 ili 8 verziju ...
Dok ne dođe do rewritea dijela koda koji se brine o prioritetu procesa unutar sustava to se neće promijeniti, a ni nema veze s jačinom procesora (iako jači procesor umanjuje efekt tu i tamo će se i dalje primjetiti - makar je ovdje toliko minoran da meni ne predstavlja ništa) - za razliku od iOSa (npr.) koji uvijek daje prioritet UIu (što je po meni i ispravno jer mobitel nije radna stanica i korisniku je ovo bitnije) kod Androida to nije slučaj i može se dogoditi da u nekom trenutku neki proces preuzme prioritet od procesa koji se brine o iscrtavanju UIa i samim time nakratko iscrtavanje padne u "drugi" plan čime dobiješ taj lag kojeg se nikako ne mogu riješiti - rekli su iz Googlea da zahtvat nije nikako bezazlen jer može, između ostalog, izazvati probleme s kompatibilnosti --- ovdje su se definitivno zeznuli u odluci kojim putem krenuti
O čemu se ti raspisao, a nema veze s ovim slučajem. Ovdje je kriv Google i ICS, ali bitno je samo kako su sredili tu ladicu s widgetima.
Novi tw launcher je samo obojani stock ICS launcher, a na kojem god ICS telefonu prvi put otvaraš Widgete malo zatrza. Evo ja koristim Apex launcher i kad otvorim widgete dođe do tog sitnog laga. Uostalom ovo je preprodukcijiski telefon s nedovršenim softverom.
Vrlo privlačnog dizajna.... Baš me zanima kolko će koštati kod nas na pretplatu ? Što vi ostali mislite ? 
1kn xD ali mjesecno ti uzmu pola kuce :D
Inace mobitel izgleda odlicno malo me dizajn razocarao ali super je mob :D bas bi ljepo sjeo ovakav jedan
O čemu se ti raspisao, a nema veze s ovim slučajem. Ovdje je kriv Google i ICS, ali bitno je samo kako su sredili tu ladicu s widgetima.
Novi tw launcher je samo obojani stock ICS launcher, a na kojem god ICS telefonu prvi put otvaraš Widgete malo zatrza. Evo ja koristim Apex launcher i kad otvorim widgete dođe do tog sitnog laga. Uostalom ovo je preprodukcijiski telefon s nedovršenim softverom.
Nema veze s ovim slučajem? Zašto ti zatrza? Zato što dok ti se to učitava u memoriju proces koji se o tome brine preuzme prioritet procesu koji iscrtava UI - prebacivanje ekrana ili pojavljivanje nečega (trzavo) ne bi trebalo imati nikakve veze s time što se ovo učitava - ako se dugo učitava to ne smije izazvati trzanje sučelja nego koliko god bio kratak prikaz nekakve obavijesti da se učitava
I nisam ja to uostalom izmislio nego je to stajalište samog Googlea o OSu koji su oni složili, ako ti objašnjenje ne odgovara - obrati im se...
Ali kako odmah na početku kažeš nešto o čemu i jest cijeli moj tekst (boldano) ispada da nisi uopće ni čitao
360p... mogli ste naći neku malo bolju kameru za to snimiti
Inače s3 ne radi nešta bolje od xperie s
Testiranje ovih novih zvjerki od mobitela sa isključenim Flashom nije nikakvo testiranje...
Nema veze s ovim slučajem? Zašto ti zatrza? Zato što dok ti se to učitava u memoriju proces koji se o tome brine preuzme prioritet procesu koji iscrtava UI - prebacivanje ekrana ili pojavljivanje nečega (trzavo) ne bi trebalo imati nikakve veze s time što se ovo učitava - ako se dugo učitava to ne smije izazvati trzanje sučelja nego koliko god bio kratak prikaz nekakve obavijesti da se učitava
I nisam ja to uostalom izmislio nego je to stajalište samog Googlea o OSu koji su oni složili, ako ti objašnjenje ne odgovara - obrati im se...
Ali kako odmah na početku kažeš nešto o čemu i jest cijeli moj tekst (boldano) ispada da nisi uopće ni čitao
Istina je to sve, ali više je problem kako je google iskodirao tu ladicu s widgetima. Mogli su i bolje, to sam htio reći.
To je ono sto ja pricam cijelo vrijeme a nitko ne slusa. http://wmpoweruser.com/quadcore-samsung-galaxy-s3-still-said-to-be-laggy/
Dam se kladit da ip4s brze louda stranice nego taj galaxy.
To je ono sto ja pricam cijelo vrijeme a nitko ne slusa. http://wmpoweruser.com/quadcore-samsung-galaxy-s3-still-said-to-be-laggy/
Koje gluposti. Galaxy S je ownao iPhone 4 u očitavanju stranica, a isto tako Galaxy S II gazi 4S. Svi znaju da Samsungovi Androidi imaju najbolje browsere.
Evo ti pa uspoređuj
Samo nije s3 nego s2
360p kvaliteta?
pih, iPhone
dizajneri otišli na rani godišnji u Samsungu??
Zna netko oće`l kod nas uskoro u prodaju Motorola Droid Razr MAXX ?? :)
hm, hoce li i s2 dobiti stock update na novi tuch wiz?
moćan mob, samo što je wp7 sa jednojezgrenim procom po fluidnosti barem dva koraka ispred, neovisno o modelu/proizvođaču.... Microsoft FTW!
Meni je dizajn razocaranje. Nekima ne mora biti
Ali mi je isto ovo korak nazad u odnosu na SII. A i njega sam prodao i uzeo Evo 3D, i usput ustedio :D
Izgleda da me nece na samsungu bit neko vrijeme, ako je ovo put kojim su krenuli.
Za sad mi najbolje izgleda One S, samo da ima Amoled + ekran, to bi volio. Ali A9 me ne zanima godinu dana nakon sto je vec izasao u brojnim modelima. Barem S4 ili jos bolje A15
drzi se ti wp - i jednog procesora samo nemoj da ti stane
O-o, Houston we have a lagg...
Ne znam kako vama, ali moj PPC sa 550 MHz mekše skrola stranu u browseru! Znači, ne samo lagić, nego i fluidnost...hm, možda sam očekivao previše :/
A da vi svi skupa malo zasurfate na računalu? ne bi škodilo