Naprednije kamere na mobitelima

poruka: 14
|
čitano: 2.501
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Naprednije kamere na mobitelima".
17 godina
neaktivan

full hd na mobu je mako overkill

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kad to izađe vjerojatno će i cijena biti paprena prvih godinu dana, tako da se ne treba uzbuđivati...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Vivaz ima full hd i 8 mpx-ela kameru koliko ja znam ali je ovo tzv. stara tehnologija .
Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovaj svit neće dobro završiti, previše brzo ide ta tehnologija naprid...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

To i ja kažem. Danas svaki redikull može glumit nekog ŠpielJberga (valjda se tako piše:)

Šta triba nekome 13MP na mobitelu. Kome triba 64GB memorije na mobitelu. Kome triba mobitel od 6000kn..... ma puka sam skroz... meni ni mobitel ne triba.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta god oni napravili,ništa nemože zamijenit foto aparat u slikanju. Svaki uređaj ima svoju namjenu i za to je "usavršen".

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 13:46 (miljac007).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Naprednije kamere na mobitelima

ovo je zanimljiva tema, i ja sam jedno vrijeme brijao na skupe mobitele sa svim mogućim aplikacijama i novotarijama, ali zadnje vrijeme sam promjenio pristup...

došlo mi u glavu da ništa od tih dodataka/aplikacija uopće ne koristim, a iskreno današnji mobiteli, kao N97, s kojim možeš "u sekundi vidjeti novi post na fejsu" su mi totalno gay aparati...

jedino što mi treba u mobitelu je kamera, obzirom da nemam para za neki digitalni fotoaparat a i ne da mi se nositi još i digitalac uz mobitel, tako da mi se čini uredu imati dobru kameru u mobitelu, kao ubijam "dvije muhe jednim udarcem"...

zato sam odabrao Nokiu 6700 classic, jeftina je relativno i ima 5 megapiksela kameru, i to mi je skroz dosta...

mogli bi napraviti anketu "što vam je najvažnije u mobitelu?"

meni je signal i kamera :)

16 godina
neaktivan

Slažem se u potpunosti jedino dobro na mobitelu je kamera,tehnologina će uvjek ići naprijed samo pitanje ostaje ali taj novi čip je jeftini od starog.To je problem tehnologina napreduje bogatima jer jedino oni imaju novaca da iskoriste čari ti stvarčica.

stjepwan

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Sony Ericsson Vivaz nema full hd video vec HD 720p.

16 godina
neaktivan

Dobro, neka budu što bolje kamere na mobitelima ali ipak mobitel je mobitel a fotić fotićNamigiva

www.val.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nadam se da za koju godinu če se i moči igrati igrice kao što može psp,

a kasnije i igre sa kompa, pa da mogu igrati css preko interneta gdije god oču to bih bilo super !!!

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 11:13 (the mir).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mateo kaže...

To i ja kažem. Danas svaki redikull može glumit nekog ŠpielJberga (valjda se tako piše:)

Šta triba nekome 13MP na mobitelu. Kome triba 64GB memorije na mobitelu. Kome triba mobitel od 6000kn..... ma puka sam skroz... meni ni mobitel ne triba.

Meni bi dobro došlo 13mp kamera i 64gb memorije,

ja na svom v630i 2mp 4 gb napunim za 2 dana,

meni je praktičnije nositi mobitel i slikati jer mi je pri ruci uvjek,

a kad fotič nosim moram nositi onu torbicu, pa dok se uključi treba mu 100godina

zato ga i nekoristim na mobu stisnem sastrane i slikaj dokle možeš a i vjerujem da

još puno ljudi isto tako misle .

17 godina
the mir kaže...
mateo kaže...

Meni bi dobro došlo 13mp kamera i 64gb memorije,

ja na svom v630i 2mp 4 gb napunim za 2 dana,

meni je praktičnije nositi mobitel i slikati jer mi je pri ruci uvjek,

a kad fotič nosim moram nositi onu torbicu, pa dok se uključi treba mu 100godina

zato ga i nekoristim na mobu stisnem sastrane i slikaj dokle možeš a i vjerujem da

još puno ljudi isto tako misle .

Da, ali tih 13MP ne znači ništa jer je kvaliteta slike na mobitelu loša. Ova stvarčica koja poboljšava kvalitetu ima smisla, ali glupo nabijanje megapixela je besmisleno jer to je samo jedan od faktora koje aparat treba zadovoljit da bi moga "napravit" dobru sliku. Npr. ja sam kupija FOTOAPARAT Sony DSC T-90 koji ima 12MP, a slike su totalna katastrofa. Razlog je tomu što je to glupi tanki fancy aparat koji stane u "svaki džep", kako kažu glupi prodavači (meni glupom kupcu). Na njemu su slike daleko lošije od slika sa mog starog Canon aparata od 4.5MP.

Zanimljivo je i da su slike iste ka i one snimljene sa mobitelom NokiaN95 koji ima 5MP.

Puno sam se raspisa, ali ono šta želim reć je da nema smisla nabijat megapiksele u mob jer jednostavno nema mista unutra za stavit druge bitne stvari koje trebaju za normalni fotoaparat.

16 godina
neaktivan

pa naravno ali vjerojatno im je najlakše nabijati pixele jer za to ima prostora što je dovelo do natjecanja među proizvođačima mobitela tko da proizvede mobitel da ima više pixsela

stjepwan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice