Napokon dobit u AMD-u

poruka: 7
|
čitano: 1.247
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Napokon dobit u AMD-u".
18 godina
neaktivan
Napokon dobit u AMD-u

Sreca da intel ima da plati. LoL

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Napokon dobit u AMD-u
Littlemanbeingerased kaže...

Sreca da intel ima da plati. LoL

pa da intel nije radio to kaj je radio amd bi sad bio u boljoj poziciji 

pa nisu bezveze im platili

ti novci ko da nikad nisu ni bili intelovi

BUCKETHEAD
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 16:58 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
Napokon dobit u AMD-u

Još da AMD konačno izbaci procesor koji bi ih vratio na nivo na kojem su bili sa prvim Athlonima...

:)

1 0 hvala 0
17 godina
Napokon dobit u AMD-u

Sad Amd ima para za razvit novu tehnologiju, nisu oni ko ovi intelovci što lihvarski pljačkaju svoje kupce t varaju na benčevima Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Napokon dobit u AMD-u

Odlicno za AMD a jos obljeza nas korisnike... jos par kvartala i AMD bude u cistom profitu :) Samo neka, zdrava konkurencija je ono sto nama korisnicima treba... vidjeli smo to na podrucju grafickih.... danas za 1000kn imamo graficku koja moze sve vrtiti na full detaljima, nekada je to bilo nezamislivo ispod 2500kn :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
bik kaže...

Sad Amd ima para za razvit novu tehnologiju, nisu oni ko ovi intelovci što lihvarski pljačkaju svoje kupce t varaju na benčevima Smijeh

pitanje jedno, nevezano za temu, al me zanima...

Sta ti mislis bili AMD volio bit taj "što lihvarski pljačkaju svoje kupce t varaju na benčevima" i zaradjivat ko intel ?

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji
17 godina
jim kaže...
bik kaže...

pitanje jedno, nevezano za temu, al me zanima...

Sta ti mislis bili AMD volio bit taj "što lihvarski pljačkaju svoje kupce t varaju na benčevima" i zaradjivat ko intel ?

Bil ti volio bit recimo Bush ili Bin laden?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice