Napad na CNN

poruka: 10
|
čitano: 1.046
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Napad na CNN".
17 godina
Napad na CNN

Dobri hakeri... da upadnu na cnn!

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Napad na CNN
po cemu su dobri? po tome shto su uradili obican DDOS napad? i nisu upali vec samo usporili saobracaj ka/od servera....snita specijalno...desava se svima to...
17 godina
Baš i neznam kaj bi od njih mogli ukrast.Informacije koliko je ljudi poginulo Iraku?
17 godina
neaktivan
Napad na CNN

AFAIK niti ne mogu ništa "ukrasti" sa servera, jer DoS napad jednostavno napravi preveliko opterećenje na serveru, što dovodi do usporavanja ili pada servera. Neka me netko ispravi ako sam u krivu.

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | Blog - ivanwp.wordpress.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Baš i neznam kaj bi od njih mogli ukrast.Informacije koliko je ljudi poginulo Iraku?
  ''Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.'' - Abraham Lincoln
Šutim

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
17 godina

Mogu oni puno vise od takvih "djecjih igrica"!

Da barem ruse ,ali totalno sve sto krsi prava slobode nas obicnih jadnih, njima podredenih gradana!

Previse se uvlace u nasu privatnost, a  obrane su slabe bez ultra genijalaca  koji s njima igraju tetris!

Ne tice se to CNN-a, vec onih koji misle da smo mi na Big Brother reality showu!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Mogu oni puno vise od takvih "djecjih igrica"!

Da barem ruse ,ali totalno sve sto krsi prava slobode nas obicnih jadnih, njima podredenih gradana!

Previse se uvlace u nasu privatnost, a  obrane su slabe bez ultra genijalaca  koji s njima igraju tetris!

Ne tice se to CNN-a, vec onih koji misle da smo mi na Big Brother reality showu!

sry, nisam razumio nijedan redak napisanog
17 godina
protjeran
ambivalent kaže...

AFAIK niti ne mogu ništa "ukrasti" sa servera, jer DoS napad jednostavno napravi preveliko opterećenje na serveru, što dovodi do usporavanja ili pada servera. Neka me netko ispravi ako sam u krivu.

Na pravom si tragu, nesto tako, samo malo slozenije, efect 0, mogucnost trace-a ogromna, predlazem onima koji se vrte po tim krugovima da se ne petljaju s DoS-om.

Zlo i Naopako
17 godina
bestia kaže...
ambivalent kaže...

Na pravom si tragu, nesto tako, samo malo slozenije, efect 0, mogucnost trace-a ogromna, predlazem onima koji se vrte po tim krugovima da se ne petljaju s DoS-om.

Ekipa koja DDOS-a najčešće prvo naprvi mrežu zombija i nisu baš toliko glupi da si dozvole da ih se lako trejsa. Najčešće :)
17 godina
protjeran

Netko obicno popusi*. Da ne razvlacim, ne podrzavam ovu metodu za koristenje na ovaj nacin...
BTW. ovo pari' ko da su nekoga platili, saznat ce se uskoro...

Edit: evo Dark Visitor stopirao napade, joj sto se jos zove hakerom, moj pas ima vise grunt-a

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2008 1:19 (bestia).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice