Naopaki 3D

poruka: 21
|
čitano: 2.815
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Naopaki 3D".
18 godina
neaktivan
Naopaki 3D

Koji su to idioti... ne daj Boze da oni naprave nesto sto bi nam olaksalo zivot...

Isto kao i sa 155 razlicitih usb konektora, adaptera, i ostalih gluposti...

cisto se nadam da ce Intelov Light PEak uci u siru uporabu...

I da... nema sanse da kupim bilo kakve naocale da gledam TV ili monitor....

In Control
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naopaki 3D

Ma neka idu u tri pm kako su pohlepni i zavidni. Boze ih sacuvaj kako ljudi mogu bit glupi nekad, pa to nisu istine.

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Naopaki 3D

dobro da nemamo tri oka ona nebi mogli okrenut cvike...

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
16 godina
Naopaki 3D

Samsung= Philips je svetogrđe. Ljudima olakšati život je još veće. Srećom neću kupovati 3d naočale ni 3d televizije pa me nije ni briga.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naopaki 3D

Pa sto ne premjeste stakla? :D Rastavis ih i stavis lijevo staklo sa pripadajucom elektronikom u desni okvir i obrnuto.. ili ne ide to bas tako? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Naopaki 3D

Ljudi pa di smo mi još od 3d-a, pa ekipa još uvijek skida divix-e.............

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

al su se uvatili 3d-a a još ni hd nije zaživio kako treba,još smo na sd a oni bi nami sad uvalili 3d jer kao to je tehnologija budućnosti,ajoj što su ljudi prije 10 godina bili uskračeni što nemaju ovakve tehnologije i standarde,imaš katodnu ,scart i videorekorder i bilo ti je dovoljno

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

al su se uvatili 3d-a a još ni hd nije zaživio kako treba,još smo na sd a oni bi nami sad uvalili 3d jer kao to je tehnologija budućnosti,ajoj što su ljudi prije 10 godina bili uskračeni što nemaju ovakve tehnologije i standarde,imaš katodnu ,scart i videorekorder i bilo ti je dovoljno

Kod nas nije zazivio HD kako spada, ali ne znaci da nije u ostatku svijeta. Kod nas vec godinama emitiraju probni HD program dok neke zemlje imaju preko 10 HD programa, a i vise.

16 godina
Naopaki 3D

Dok god ja trebam nekakve naočale za gledanje TV-a, niš od toga..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

3 0 hvala 0
16 godina

a što je s KVALITETOM   samog programa,ako mene pitaš neka emitiraju crno bijelo a ne ovo što nam serviraju pod zabavni program,kažem rađe crno-bijelo i kvalitetan program nego super extra hd max ako nemaš  što gledati,same reprize i zvijezde pjevaju i kao ja bi to trebao gledati u hd rezoluciji

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
Naopaki 3D

lol

0 0 hvala 0
16 godina
Naopaki 3D

.tavorejv ugomen aj itoidi ot us ijoK

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

a što je s KVALITETOM   samog programa,ako mene pitaš neka emitiraju crno bijelo a ne ovo što nam serviraju pod zabavni program,kažem rađe crno-bijelo i kvalitetan program nego super extra hd max ako nemaš što gledati,same reprize i zvijezde pjevaju i kao ja bi to trebao gledati u hd rezoluciji

To se obrati HTVu i ostalim javnim TV kucama kod nas ;)

16 godina
neaktivan
Naopaki 3D

naučale su zakon!!... kako bilo da bilo... mogu oni izmišljat šta oće.. ali mozak mora dobit odvojenu sliku, jedno za jedno oko drugu za drugo oko... to tako mora bit.. a ove prividne bez naucala, nema šanse da se usporedi... mi smo takvi biološki i od toga se nemože pobjeć...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
infinityzg kaže...

Pa sto ne premjeste stakla? :D Rastavis ih i stavis lijevo staklo sa pripadajucom elektronikom u desni okvir i obrnuto.. ili ne ide to bas tako? :D

Nije stvar do stakla, stakla su ista.

Stvar je do kristala kvarca ili sličnog sklopa koji određuje faze otvaranja i zatvaranja leća.

Dakle vjerovatno je fazno pomaknuto za 180° jer i naočale morate okrenuti za 180°.

Riješenje je jednostavno, naočale koje s jedne i druge strane imaju rupu za nos,

tako da se mogu okretati po želji.

To bi mogla napraviti neka sidekick firma, tipa NotOnlyTv itd...

Jednostavno i funkcionalno riješenje..

Makar po meni, ne želim naočale od pol kile na glavi kad gledam TV.

3D ću gledati tek kad dođu 3D projektori kao u Iron Man filmu...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
neaktivan
Naopaki 3D

Hebes 3D naocale, 3D televizije... kad ima mnoga zanimljivijih nacina sto se tice 3D-a....

kao 3d holographic projection ,

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Naopaki 3D

E sada meni nešto nije jasno...

U video datoteci idu frame-ovi jedan za drugim i njih se treba prikazati na pravom oku.

Svaki 3D player ima opciju 'switch', a ljudi bi okretali stakla?

Trenutno meni interesantna tehnologija je sa DLP-link naočalama, predviđena za DLP procesore (projektori 120Hz, npr. ViewSonic PJD6211, zatim Mitsubishi DLP televizori...).

Za ovu tehnologiju nije potreban odašiljač, već se koristi bljesak bijele boje kada su dva prozora u naočalama na prijelazu i oba crna. Svaki projektor (i gore navedeni) ima taj software switch.

Da su pametni (a znam da jesu, samo zezaju namjerno...), ugradili bi chip u naočale koji može raditi sa DLP-link tehnologijom, ili infra-crvenom istovremeno, a stavili bi prekidač i na naočale, kojeg takneš i frame-ovi se okrenu. A svi se 120 Hz monitori mogu sa jednom bijelom LED diodom pretvoriti u DLP-link sistem.

Baš me zanima kako će se nositi sa kineskim televizorima, koji već rade bez naočala (sa oko 8 kuteva 3D gledanja), a koji u ovoj godini idu u prodaju.

I za kraj, da podsjetim kolegu koji se ljuti kada se samo-reklamiram. Imaš noviju, već dovoljno upotrebljivu verziju za 2Dto3D konverziju na mojoj web stranici... I ne trebaju ti skupe 3D naočale.

Ja čekam plastične 'colorcode' iz Kine za oko 10 kuna po komadu (eBay). Ako netko zna za neke, koje rade bez ghost-inga (kada može Dolby sa 6 boja, nije mi jasno da ne može netko sa 3 napraviti), volio bih znati. Smeđi filter na lijevoj, a plavi na desnoj strani, da ne moramo sve naše 60 Hz monitore baciti u smeće...

Nikola Tesla and My Thoughts: http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html

0 0 hvala 0
18 godina
blackalbum kaže...

Je , istina !  I prije 150 god ljudima je bio dovoljan parni stroj.  I zamisli drznike nisu se zadovoljili , išli su dalje ...

16 godina
neaktivan
Naopaki 3D

Pa koliko znam postoje i 3D televizori za koje nisu potrebne 3D naočale:

http://www.inition.co.uk/inition/product.php?URL_=product_stereovis_philips

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Pa koliko znam postoje i 3D televizori za koje nisu potrebne 3D naočale:

http://www.inition.co.uk/inition/product.php?URL_=product_stereovis_philips

Imas jedan u Zagrebu u Avenue Mallu u poslovnici BNETa ;)

18 godina
DamageHigh kaže...

Dok god ja trebam nekakve naočale za gledanje TV-a, niš od toga..

Ja trebam naocale sa dioptriom kad gledam TV pa se ne zalim. :P

Salim se.

Ja ne gledam TV. Mozda i je to do naocala... :P

- Psiho246
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice