Najviše opasnih propusta u Chromeu

poruka: 78
|
čitano: 6.483
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najviše opasnih propusta u Chromeu".
18 godina

Brz, stabilan... i pun rupa... Chrome.. GET IT NOW... {#} 

Think locally, act globally...
Moj PC  
15 12 hvala 0
17 godina

Sve više ljudi koristi Chrome, Android, Gmaps,Gmail, Docs i ostale googleove aplikacije. Pa konkurencija pokušava na sve načine spriječit širenje googlea.

A druga stvar, ako ima tolko propusta, chrome ima otvoren kod, normalno da se mogu naći propusti, za razliku od kompanija koje svoje kodove skrivaju pa normalno da imaju i manje propusta.

18 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najviše opasnih propusta u Chromeu
SupremeCommander kaže...

Brz, stabilan... i pun rupa... Chrome.. GET IT NOW... {#} 

Bit9 ističe kako činjenica da je neka aplikacija prva na listi ne mora značiti i da je manje sigurna od ostalih. Naime, i u prošlosti je bilo dosta kontraverza vezanih uz ovakve liste koje samo objavljuju broj propusta, dok se zanemaruju podaci poput kako brzo su ispravljeni. Također, na listi lošije prolaze tvrtke poput Googlea i Mozille koji javno objavljuju sve propuste,

18 godina
nsoul kaže...

Sve više ljudi koristi Chrome, Android, Gmaps,Gmail, Docs i ostale googleove aplikacije. Pa konkurencija pokušava na sve načine spriječit širenje googlea.

A druga stvar, ako ima tolko propusta, chrome ima otvoren kod, normalno da se mogu naći propusti, za razliku od kompanija koje svoje kodove skrivaju pa normalno da imaju i manje propusta.

I Firefox ima otvoreni kod, puno veci udio nego Chrome, pa svejedno ima puno manje rupa...

17 godina
neaktivan

Svaki če preglednik imati sve više propusta.Skoro se sve sada odvija preko preglednika interneta.Samo sad treba vidjeti kojom če se brzinom ti problemi riješavati...Nadam se u što bržem roku.

18 godina
neaktivan

Hahahah :) sto sam ja procitao :)

Glavno... a što ćeđ... ima zato što su developeri prebrzi vjerojatno...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 13:47 (EnlightenedPhoenix).
16 godina

što više koristim google chrome i safari vidim da je to jedan te isti proizvod evo čak su i po broju propusta blizu

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan

Ma piše,  buduči da je opensource onda se čini da crhome ima puno propusta, no zapravo zatvoreni kod može imati puno više i skrivati svoje propusta tako da ljudi misle da je njihova aplikacija sigurnija . 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
18 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Ma piše,   buduči da je opensource onda se čini da crhome ima puno propusta, no zapravo zatvoreni kod može imati puno više i skrivati svoje propusta tako da ljudi misle da je njihova aplikacija sigurnija .

Zatvoreni kod i otvoreni kod imaju isto propusta... Sve zavisi koliko su sami developeri revni...

Ovo su čiste demagogije...

16 godina
neaktivan

Tak svejedno kolko propusta ima,dokle god on radi najbrze od svih browera,meni ce bit najbolji.

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako mi je gušt gledati Chromovce kad se brane. {#}

7 5 hvala 0
16 godina
protjeran

buahahahaha chrome
Eto vam ga na sad chromovci

I da ono da je chrome najbrzi to je samo u vasim glavama....
Otvorite oci.....

1 16 hvala 1
17 godina
neaktivan

To je veliki uspjeh za Chrome da je nađeno (i ispravljeno) toliko sigurnosnih propusta. Zaboravili ste napomenuti da Google čak potiče otkrivanje sugurnosih propusta svog proglednika velikim novčanim nagradama! {#}

Is it weird that this gave me an orgasm?

8 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Tom69 kaže...

Evo ti jedan gore :)

16 godina
neaktivan

Glupa mi je ta selekcija pojedinaca, chromeovci i takve stvari . . stvarno nema smisla!

Da, i ja koristim chrome, ne zato sto mislim da je najbolji, nego na mom racunalu najbrze ostvara stranice, addone bas i ne koristim, odnosni svi koji mi trebaju dostupni su na chromeu (adthwart / IEtab . . ).

Mom frendu ugodnije radi firefox, pa on koristi firefox, nemam nista protiv toga, te vase gluposti stvarno znaju ici na zivce . .

Kao da vam je netko iz odredjene kompanije rodjak/brat ? pa navijate za njega . .

Imamo 5-6-7? browsera za birati, nek svak po svom ćejfu i svi sretni . .

Moj PC  
11 2 hvala 1
16 godina
soundstream kaže...

buahahahaha chrome

Otvorite oci.....

evo čitav komjuter mi je pun virusa jer koristim chrome,

16 godina
neaktivan
You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
16 godina
neaktivan
soundstream kaže...

Otvorite oci.....

Provrti malo usporedne speed testove na par browsera i pokaži nam screenshotove.......pa nam ti reci koji je najbrži.

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
17 godina

Strašni su ti ljudi, fanboysi, kao da im je cilj da svi ostali proizvodi koji im se ne sviđaju da propadnu i ostane samo njihov favorit. Baš me zanima onda bez konkurencije koliko bi se ti isti favoriti išta trudili da unaprijede svoj proizvod...

Stoja
Moj PC  
11 0 hvala 1
16 godina
Stoja kaže...

Strašni su ti ljudi, fanboysi, kao da im je cilj da svi ostali proizvodi koji im se ne sviđaju da propadnu i ostane samo njihov favorit. Baš me zanima onda bez konkurencije koliko bi se ti isti favoriti išta trudili da unaprijede svoj proizvod...

ja koristim svih 4 osim IE ,i definitivno je chrome najbrži

17 godina
siketa kaže...

Opera?

16 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...

I Firefox ima otvoreni kod, puno veci udio nego Chrome, pa svejedno ima puno manje rupa...

Firefox nema otvoreni kod. Kao prvo.

Gledano kroz godine postojanja tko ima više propusta?

Sigurnosni propusti imaju višemklasifikacija, tako da se ne može govoriti da je chrome najlošiji.

Adobe definitivno prednjači sa smećem od koda u nekim svojim produktima, kao i apple. To su redovito 0-day exploiti. Dok za chrome nisam dugo čuo da ima 0-day.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
18 godina
neaktivan

Nije pao iz jednog jedinog razloga: google je dan prije izdao službeni update.

Lakše "hacknuti" ono što znaš da je nezakrpano u ostalim browserima nego se kockati da li je chrome ostao nezakrpan i izgubiti nagradu.

Pawn to own je čista glupost. Svaku godinu uvijek pada prvi safari - ne zato što je najlošiji, nego zato što je nagrada laptop na kojem s browser vrti + $10000. Jako čudno što svi idu na macbook pro a ne neki upitni win laptop duplo manje vrijednosti.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

Zatvoreni kod i otvoreni kod imaju isto propusta... Sve zavisi koliko su sami developeri revni...

Ovo su čiste demagogije...

Ovo što ti pišeš je demagogija, kod zatvorenog koda jednostavno ne znaš što sadrži, koje propuste iskorištava mali broj ljudi, koliko ih u stvari ima, da li će i kada aplikacija phonat kući i s kojim informacijama etc... poznato je jedino dali su već otkriveni propusti ispravljeni, kod otvorenog koda je sve poznato, ama baš sve i svakome (tko želi vidjeti i zna, naravno) {#}

rather sniffin glue instead of private networks
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Tom69 kaže...

Evo ti jedan gore :)

E pa moram te razočarati, više koristim Operu nego Chrome ali mi je i Chrome zanimljiv pa volim pratiti i njegov razvoj. Nezrelo je ljude podrugljivo nazivati fanovima ako koriste određeni preglednik jer svatko koristi neki preglednik pa čak i ti. Ovdje sam stao u obranu Chromea zbog zdravog razuma jer su ljudi koji nemaju pojma o programiranju krivo protumačili vijest, ista rasprava se vodila i kad je pisalo da je u Windowsima ispravljen veliki broj propusta. Ne bi ljude trebalo dijeliti na fanove nego na zadovoljne korisnike i mrzitelje. Upravo su oni koji pljuju po nekom pregledniku najveći fanovi svog preglednika. Više nađenih i ispravljenih propusta je dobro, to ne znači da je kod loše napisan. Evo par zanimljivih citata:

“The only feature you don't debug is the one you don't implement in the first place”

“The program isn't debugged until the last user is dead”

Is it weird that this gave me an orgasm?
18 godina
DragonShit kaže...

Više nađenih i ispravljenih propusta je dobro, to ne znači da je kod loše napisan.

{#}

Nije problem sto su nadjeni, problem je sto ih ima (i to vise nego konkurencija)... Ocito da programeri i/ili testeri bas ne rade svoj posao kako treba... 

17 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...
DragonShit kaže...

Više nađenih i ispravljenih propusta je dobro, to ne znači da je kod loše napisan.

{#}

Nije problem sto su nadjeni, problem je sto ih ima (i to vise nego konkurencija)... Ocito da programeri i/ili testeri bas ne rade svoj posao kako treba... 

a ko kaze da su kod konkurencije svi nađeni

jbt ti su u svakoj temi vezanoj uz google 

Captain EO
18 godina
neaktivan

Moralo je bit nekih propusta pored tolke brzine... Ne može sve bit savršeno.

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
18 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...
SupremeCommander kaže...

Firefox nema otvoreni kod. Kao prvo.

Gledano kroz godine postojanja tko ima više propusta?

Sigurnosni propusti imaju višemklasifikacija, tako da se ne može govoriti da je chrome najlošiji.

Adobe definitivno prednjači sa smećem od koda u nekim svojim produktima, kao i apple. To su redovito 0-day exploiti. Dok za chrome nisam dugo čuo da ima 0-day.

Kaj nije Firefox od verzije 3.nešto pod GPL-om i LGPL-om?

Ovo ostalo se slažem svakako. Dapače, kad god vidim ovakve "bombastične" naslove tipa ovaj, jel, ne znam jel bi se plakal ili smijal. Svaki put pomislim da na ovom forumu ima inteligentnijih ljudi koji ovakve stvari ne uzimaju zdravo za gotovo, ali (gotovo) svaki put se prevarim.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina
soundstream kaže...

buahahahaha chrome

Otvorite oci.....

Dakle ja ako koristim Chrome, ne smijem koristit Firefox, ili Operu, jer sam ja Chrome fan.

Ja koristim više browsera dnevno, svaki zbog nečega, pa mi je favoriziranje jednog od njih glup i nepotrebno. Ovakvi postovi bi se trebali brisat, jer općenito kvare dojam na forumu, a za ovakve ispade davat kartone.

blackalbum kaže...
soundstream kaže...

buahahahaha chrome

Otvorite oci.....

evo čitav komjuter mi je pun virusa jer koristim chrome,

Razumijem sarkazam, ali ako se ovo stvarno nekome desilo, to je zbog nepažnje.

Niti jedan browser nije imun na viruse, pa je jedini način da dobiš viruse,  nepažnja tj. skidanje nečega čudnog imena, ili nešto ilegalno (Crack_Mayhem_Duty_COD_Crack...), prijavljivanje na čudne stranice, tipa neke kineske, arapske, itd...

U 90% slučajeva za virus nij kriv software nego nemar korisnika.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice