Najmanji prijenosni disk

poruka: 6
|
čitano: 1.299
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najmanji prijenosni disk".
16 godina
neaktivan
Najmanji prijenosni disk

sweet,to cu kupit bar se nadam

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najmanji prijenosni disk

hehe svaki dan sve manje  manje stvari sa vecim mogucnostima.. ko zna mozda za 15-20 god budemo imali komp velicine jabuke... (kako imam bujnu mastu) Izlanuo seNamigiva  

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Najmanji prijenosni disk
damian123 kaže...

hehe svaki dan sve manje  manje stvari sa vecim mogucnostima.. ko zna mozda za 15-20 god budemo imali komp velicine jabuke... (kako imam bujnu mastu) Izlanuo seNamigiva  

Je pa nisi znao ? Apple ce ga napravit ! Cool

16 godina
neaktivan
Najmanji prijenosni disk
Moj 2.5" disk sa alu kucistem kupljenim na ebayu nije nista puno veci, ali je zato ljepsi...
Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Najmanji prijenosni disk

S obzirom kad se zna da Verbatim ima ugrađenu šrot elektroniku u njihovim onim poznatim 2.5 diskovima koje je dijelio T-Com a i u onim koji su se mogli kupit kod nas kaj treba vise rec.Nevinašce Nadam se da nije to opet slucaj da na nase trziste stizu losija kucista tj diskovi sa nikakvom elektronikom koja nakon nekog vremena otkazuje poslusnost. Na drugim trzistima u zapadnj europi i americi je to malo druga prica a cini se da je bas tak nazalost opet na margini kaj drugo svasta prodaju kod nas.Nevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Najmanji prijenosni disk
damian123 kaže...

hehe svaki dan sve manje  manje stvari sa vecim mogucnostima.. ko zna mozda za 15-20 god budemo imali  komp velicine jabuke... (kako imam bujnu mastu) Izlanuo seNamigiva

Budi uvjeren da ćeš za 15-20 godina imati komp veličine i oblika jabuke, ali budi i uvjeren da će takva jabuka biti dobro zagrižena ;)))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice