sweet,to cu kupit bar se nadam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hehe svaki dan sve manje manje stvari sa vecim mogucnostima.. ko zna mozda za 15-20 god budemo imali komp velicine jabuke... (kako imam bujnu mastu) 
hehe svaki dan sve manje manje stvari sa vecim mogucnostima.. ko zna mozda za 15-20 god budemo imali komp velicine jabuke... (kako imam bujnu mastu) 
Je pa nisi znao ? Apple ce ga napravit ! 
S obzirom kad se zna da Verbatim ima ugrađenu šrot elektroniku u njihovim onim poznatim 2.5 diskovima koje je dijelio T-Com a i u onim koji su se mogli kupit kod nas kaj treba vise rec.
Nadam se da nije to opet slucaj da na nase trziste stizu losija kucista tj diskovi sa nikakvom elektronikom koja nakon nekog vremena otkazuje poslusnost. Na drugim trzistima u zapadnj europi i americi je to malo druga prica a cini se da je bas tak nazalost opet na margini kaj drugo svasta prodaju kod nas.

Budi uvjeren da ćeš za 15-20 godina imati komp veličine i oblika jabuke, ali budi i uvjeren da će takva jabuka biti dobro zagrižena ;)))