Najjeftiniji tablet s ICS-om

poruka: 20
|
čitano: 7.699
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najjeftiniji tablet s ICS-om".
14 godina

Možda je jeftin no vjerovatno je jako nekvalitetan

Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam upravo naručio Ainol Novo 7 Advanced, izgleda mi ok tablet za 139,99$.

More Li...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Najjeftiniji tablet s ICS-om
robimarko kaže...

Možda je jeftin no vjerovatno je jako nekvalitetan

Ne mora značiti. Tzv. "NoName" proizvođači nemaju troškove marketinga, razvoja, fancy ambalaže i imaju minimalnu maržu.

Otvorio sam na stotine uređaja i čini mi se da u zadnje vrijeme sve više vrijedi teorija "Sve je to isti Kinez";-) Osobno sam se ZGROZIO kad sam iz radoznalosti otvorio jedan razvikani i precjenjeni smartphone... nema konektora, sve lemljeno direktno na štampu, kučište tako ofrlje napravljeno da te strah malo jače ga stisnuti:-(( Štedi se na svakom koraku, mada je uređaj tada koštao 6,000kn, a djelovi po nekim analizama nisu koštali više od 200USD?!

17 godina
archeron kaže...

Link?

17 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
archeron kaže...

Link?

http://www.merimobiles.com/Ainol_NOVO_7_Android_2_3_8GB_1_5GHz_CPU_Dual_Camer_p/meri0723.htm

More Li...
17 godina
pa nije loše

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
archeron kaže...
Eyekool kaže...
archeron kaže...

Link?

http://www.merimobiles.com/Ainol_NOVO_7_Android_2_3_8GB_1_5GHz_CPU_Dual_Camer_p/meri0723.htm

to traje samo danas? je to s poštarinom? Igleda jako fino za 700 - 750kn

6 Da
0 Ne
0 Naravno da ne
hebenica hebenica
Dobre pičke -> http://labs.recgr.com/chix
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 21:26 (MocniSkopac).
17 godina
archeron kaže...

Je l se to može uvesti bez komplikacija zbog Wi-Fi(ja) ili se nadaš da ćeš imati sreće?

17 godina

Čist OK.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 22:51 (Hrco).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nebi trebalo biti problema s wifi-jem, ipak je unutra standardni chipset. Ocekujem da cu platiti carinu i to je to.
17 godina
archeron kaže...
Nebi trebalo biti problema s wifi-jem, ipak je unutra standardni chipset. Ocekujem da cu platiti carinu i to je to.

U svakom slučaju javi kako će proći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
archeron kaže...

PLatit ćeš PDV i taksu za carinsku obradu (cca 50kn). Ja sam prošle godine dvaput naručivao Kindle s WiFi-jem i nijednom nisam imao problema s papirima. Mislim da se onaj tekst u Jutarnjem o papiru iz HAKOMA odnosio na model s 3G-om, ali nemoj me hvatati za riječ. Možda su to počeli raditi tek ove godine kad su shvatili da se dosta ovakvih stvari naručuje, pa... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
17 godina
Koliko si platio dostavu za Kindle?
17 godina
Eyekool kaže...
Koliko si platio dostavu za Kindle?

29 dolara, ali šalju ti tako da ti tu preuzme Overseas koji za tebe rješava carinske poslove i kažu ti da to ne možeš sam. Uzmu ti još oko 210 kuna ekstra. Iskreno, nisam imao taj problem prije koju godinu kada sam naručivao s BH Photo Video, tada sam sam sve riješio u carinskoj pošti u Osijeku...

Čvarci su bomboni od svinje
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Glossy zaslon  {#}

Jesu CPU i GPU dovoljni za HD igre?

14 godina

neznam

15 godina
neaktivan

Ainol Novo7 Advanced naručen početkom studenog se početkom prosinca vratio u Hong Kong. Carina nije dopustila uvoz jer nije moguće izdavanje dozvole Hakom-a za navedeni uređaj. Vjerujte mi da sam sve, ali sve moguće metode iskušao, i na kraju sam odlučio da se uređaj vrati trgovini. Kupljen je od mp4nation (trenutno ih nema na stock-u) i mislim da je uređaj em podržan em za novce koliko dođe best buy. Za Zagreb čini se jedina opcija ići preko Slovenije, jer tamo nema problema sa dozvolama i EC DoC.

Čisto da dodam WiFi je kamen spoticanja, i nema diskusije o chipsetu ili wifi adapteru, cijeli uređaj mora imati važeći EC DoC kako je navedeno na stranicama Hakoma.

Za sve koje zanima nešto o ovom uređaju, mala zajednica ljudi koji komuniciraju na engleskom okupila se ovdje: http://www.slatedroid.com/forum/258-ainol-novo-7-advanced

Možete vidjeti moje postove također sa navedenom problematikom uvoza.

Sretno sa naruđbom i carinom!

P.S.

Postoji informacija da bi hakom uskoro trebao promijeniti pravilnik te više neće biti zapreka za uvoz ritt opreme koja nema EC DoC (trebalo je ići od 01.11, ali je za sada odgođeno).

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 14:27 (BooLE).
17 godina
BooLE kaže...

{#}

Dobro je da nisam i ja naručio...

Ti budu vratili lovu?

100% si siguran da Slovenci nemaju problema s uvozom? Imam tamo rodbinu pa bi onda preko njih naručio.

15 godina
neaktivan

Ne, nisam siguran za Sloveniju, i ta proba ce me doci 12,50 dolara, ako se odlucim da mi posalju tamo.

Mogu mi lovu vratiti umanjeno za 12,50 koliko je cijena shippinga bila, al dvojim da im platim da posalju u Brezice. Volio bih da imam potvrdu nekoga tko je to stvarno napravio. Svugdje gdje sam to citao svi teoretski iznose...

Ovo sam našao na stranicama carine slovenije, a mislim da je i ovdje primjenjivo:

Ali zahteva po označenosti proizvodov z oznako CE velja tudi v primeru, ko fizična oseba uvaža prenosne mobilne telefone, ki niso namenjeni nadaljnji prodaji in so manjše vrednosti? (23. 6. 2008)

V skladu z direktivo 2004/108/ES se na trg ali v obratovanje lahko da le oprema, ki je skladna z zahtevami te direktive. Oprema, za katero je bila ugotovljena skladnost z zahtevami direktive, mora biti označena z oznako CE.

V primeru, da ga uvaža fizična oseba za osebno rabo, carinski organi ne preverjajo označenosti blaga s CE oznako.

http://tinyurl.com/tablet-slo

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 12:16 (BooLE).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice