Najjača Alpha

poruka: 8
|
čitano: 1.705
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najjača Alpha".
17 godina
Najjača Alpha

Demant - ova Alpha nije DSLR sa najvecom rezolucijom senzora. Hasselblad H3D ima 39 megapiksela. Evo link - http://www.hasselblad.se/promotions/h3dii.aspx

jesti i spavati
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najjača Alpha

nice...

Kolika  je  to  rezolucija?

Veličina  datoteke?

:D

There's no place like 127.0.0.1

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Najjača Alpha

neznam kolika je to rezolucija ali vidi ovo - http://www.hasselblad.com/products/hasselblad-star-quality/resolution.aspx#wrapper

jesti i spavati
17 godina
neaktivan

Bolesno, ovo je kao u CSI-u, u zjenici nades odsjaj zlocinca ;)))

Steta sto ne mozes jos vise zumirat, ipak je slika 31 MPxel ;)

17 godina
neaktivan
Najjača Alpha

Na Hasselblada su uspjeli nagurati toliko piksela zbog veličine senzora. senzor je veći od full-framea (49 x 36.7mm). Po meni su standardni profesionalni SLR-ovi bolji po svemu od H3DII (ISO raspon mu je 50-400 kao na mom SP-350)

FVasić

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najjača Alpha

Bug polako, ali sigurno kroči ka naslovu najboljeg foto-časopisa na ovim prostorima. Još kad bi prestali s neshvatljivom praksom obrađivanja tema vezanih uz osobna računala gotovo u svakom broju (!), stvarno bih razmislio o tome da ga ponovno počnem kupovati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najjača Alpha

Ajd ne njajke stari...

0 0 hvala 0
17 godina
Fotić kaže...

Na Hasselblada su uspjeli nagurati toliko piksela zbog veličine senzora. senzor je veći od full-framea (49 x 36.7mm). Po meni su standardni profesionalni SLR-ovi bolji po svemu od H3DII (ISO raspon mu je 50-400 kao na mom SP-350)

Valjda ce moderatori biti milostivi... off topic

jesti i spavati
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice