Nadogradnja za Windows RT u rujnu

poruka: 4
|
čitano: 1.162
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja za Windows RT u rujnu".
17 godina
odjavljen

Šteta. Imam doma SurfaceRT prve generacije i jako mi je žao zbog ove odluke. Ubijaju jako dobar tablet. Da bar omoguće da se može gore gurnut Windows mobile 10, makar pod cijenu desktopa... Nas 3 vlasnika bi bili presretni! Jedina stvar koja me odbija od kupnje nekog tableta sa pravim win je baterija... Ovome čudu baterija traje i traje...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ja bas uzeo linx 10" tablet sa full win 8.1  i prezadovoljan sam. Cak vrti i eve online :D

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja za Windows RT u rujnu
skank666 kaže...

Šteta. Imam doma SurfaceRT prve generacije i jako mi je žao zbog ove odluke. Ubijaju jako dobar tablet. Da bar omoguće da se može gore gurnut Windows mobile 10, makar pod cijenu desktopa... Nas 3 vlasnika bi bili presretni! Jedina stvar koja me odbija od kupnje nekog tableta sa pravim win je baterija... Ovome čudu baterija traje i traje...

Sve recenzije navode 7-8h rada za orginalni Surface RT. ASUS T100 bez problema odradi 10-11h, a vrti "prave" Windowse

17 godina
odjavljen
Re: Nadogradnja za Windows RT u rujnu

krivo

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2015 16:16 (skank666).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice