Čuj to imaj sve datoteke bez korištenja storage-a i bandwidth-a. Pa odakle ih gledam onda? Magično se pojavljuju na mom PC-u?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čuj to imaj sve datoteke bez korištenja storage-a i bandwidth-a. Pa odakle ih gledam onda? Magično se pojavljuju na mom PC-u?
Osim datoteka koje želiš pregledavati lokalno ili editirati i dok si offline, datoteke se nalaze na SkyDrive-u iliti u cloud-u, dakle ne koriste tvoj storage, a bandwith se nigdje ne spominje, dakle nemoj izmišljat.
Osim datoteka koje želiš pregledavati lokalno ili editirati i dok si offline, datoteke se nalaze na SkyDrive-u iliti u cloud-u, dakle ne koriste tvoj storage, a bandwith se nigdje ne spominje, dakle nemoj izmišljat.
Preko ovog članka na Microsoft blogu su objavili vijest, fino su linkovali taj post na blogu u prvoj rečenici. A šta u tom članku piše u samom naslovu? Dakle, poštedi me gluposti, molim te.
Preko ovog članka na Microsoft blogu su objavili vijest, fino su linkovali taj post na blogu u prvoj rečenici. A šta u tom članku piše u samom naslovu? Dakle, poštedi me gluposti, molim te.
Ok, gdje u tom teksu piše da se ne koristi bandwith?! Piše da se ne koristi cijeli bandwith, mala razlika koja puno znači. S obzirom da dokumente možeš pregledavat bez da ih kompletne prebacuješ na svoje računalo, bandwith je uistinu smanjen, zar ne ?
Dakle, poštedi ti mene gluposti, molim te.
Pa preuzme thumbnail slike recimo, te je tako prikaziva, tako je i sa drugim fajlovima.
Bilo bi zgodno da se SkyDrive moze postavit na razlicite lokalne foldere bez potrebe za Win7 symbolic linkovima.
BTW, kaj 8 podrzava sym linkove iz explorera?
Za kad je zakazan izlazak 8.1?
On topic: sviđa mi se feature, korisna stvarčica