Nadograđen Skype za Windowse 8

poruka: 7
|
čitano: 1.583
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadograđen Skype za Windowse 8".
17 godina

I pametnjakovići su izbacili opciju za slanje poruka na CTRL+Enter, nego se na Enter šalju.

Lijepo sam se vratio na staru verziju, i neću više updejtat dok to opet ne uvedu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Napokon novi prozračni dizajn... :)

0 0 hvala 0
18 godina

Sad su vi gumbovi ravni, liči na windows 8 - bljak. Izgubilo se prepoznatljivo Skype sučelje koje postoji od prve verzije.

I više mi ne prepoznaje IP Webcam za Android.

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Nadograđen Skype za Windowse 8
Bitanga kaže...

I pametnjakovići su izbacili opciju za slanje poruka na CTRL+Enter, nego se na Enter šalju.

Lijepo sam se vratio na staru verziju, i neću više updejtat dok to opet ne uvedu.

Pretpostavljam da se novi red odabire kombinacijom Shift+Enter, kao kod većine ostalih IM alata?

The written word is the only way to present yourself on the forum. So if you type like an idiot, people will assume you are one.
17 godina
Pupi kaže...
Bitanga kaže...

Pretpostavljam da se novi red odabire kombinacijom Shift+Enter, kao kod većine ostalih IM alata?

Ne, nego sa CTRL+Enter.

Nije stvar kako većina radi, nego što je logično. A logično je da je novi red na Enter. 

Tako i ovaj forum radi, tako i word radi, tako i svaki mail client radi, pa bi tako i messanger trebao raditi. I ako već ne može, onda bar želim opciju za to.

Nije baš toliko komplicirano ponuditi tu opciju, i stvarno ne razumijem razlog micanja jedne tako jednostavne i korisne opcije.

18 godina
Bitanga kaže...
Pupi kaže...
Bitanga kaže...

Ne, nego sa CTRL+Enter.

Nije stvar kako većina radi, nego što je logično. A logično je da je novi red na Enter. 

Tako i ovaj forum radi, tako i word radi, tako i svaki mail client radi, pa bi tako i messanger trebao raditi. I ako već ne može, onda bar želim opciju za to.

Nije baš toliko komplicirano ponuditi tu opciju, i stvarno ne razumijem razlog micanja jedne tako jednostavne i korisne opcije.

Kod MSN-a i (ako se ne varam) FB messengera je kombinacija sa tipkom Shift, čudno da su se odlučili na CTRL tipku!

Ali to je sve stvar navike, za tjedan dana korištenja se nećeš ni sjećati kako je nekada bilo! :D Iako je možda nezgodnija promjena gdje Enter šalje poruku, nego obrnuto.

The written word is the only way to present yourself on the forum. So if you type like an idiot, people will assume you are one.
17 godina
Pupi kaže...

Kod MSN-a i (ako se ne varam) FB messengera je kombinacija sa tipkom Shift, čudno da su se odlučili na CTRL tipku!

Ali to je sve stvar navike, za tjedan dana korištenja se nećeš ni sjećati kako je nekada bilo! :D Iako je možda nezgodnija promjena gdje Enter šalje poruku, nego obrnuto.

Sjećat ću se :-) Jer sam instalirao staru verziju skypea i ne planiram update dok to ne vrate.

Ionako ništa korisno za mene nema u novoj verziji.

I nije stvar navike, nego stvar logike. Ne volim dok stvari nisu logične i intuitivne, i ne volim dok moram razmišljati o glupostima (kako koji app reagira na Enter).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice