Nadograđen BOL Forum

poruka: 7
|
čitano: 1.217
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadograđen BOL Forum".
18 godina
neaktivan
Nadograđen BOL Forum

Bravo Bugovci, još da omogućite nekakav preview ubačenih slikica bilo bi genijalno.

Btw, zašto niste stavili neki link sa BUG naslovnice na ovaj forum. Ja bi ga očekivala pod stavkom "bug on line" na glavnom meniju, ali ga ne vidim tu niti igdje drugdje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2008 14:15 (manic).

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: Nadograđen BOL Forum
manic kaže...

Btw, zašto niste stavili neki link sa BUG naslovnice na ovaj forum. Ja bi ga očekivala pod stavkom "bug on line" na glavnom meniju, ali ga ne vidim tu niti igdje drugdje.

Postoji link u izborniku "siva zona" i na naslovnici u sivom stupcu, na samom vrhu.

Domagoj
18 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
manic kaže...

Postoji link u izborniku "siva zona" i na naslovnici u sivom stupcu, na samom vrhu.

Ups, sorry, od previše informacija se više i ne znam snaći, nisam uopće skužila promjene. Zahvaljujem na brzom odgovoru.
18 godina
neaktivan
Nadograđen BOL Forum

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 23:01 (XPCBIT).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
XPCBIT kaže...

Tako je,pod siva zona>forum

I na početnoj stanici desno gore BOL FORUM(i najnovije teme).

Ne brini, skužila sam to, nego sam prije ovog prvog odgovora tražila gdje bi moglo bit i ono pod nosom mi ali ne vidim jer se blendiralo  Smijeh
18 godina
Nadograđen BOL Forum

Stavite popis korisnika koji surfaju na istoj temi trenutno...

ThinkPad R60

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nadograđen BOL Forum

Ovo je stvarno bolje...

Samo naprijed! Cool

Cvarcy.com

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: