ako odu iz Barcelone, navijam za Milano, što mi je i najbliže za eventualni odlazak?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naslov je da se seli iz Barcelone, a dolje su navedeni gradovi koji bi mogli bit privremeno sjediste izmedju kojih je navedena opet Barcelona... :/
Mora da samo meni to nije fora...
ako odu iz Barcelone, navijam za Milano, što mi je i najbliže za eventualni odlazak?
ako imas par tisuca euro viska za kartu.
ma da. 3 milijuna!
za par tisuća eura napraviš minimalno jedan krug oko zemlje avionom..
Kako to da mi nismo u konkurenciji
Naslov je da se seli iz Barcelone, a dolje su navedeni gradovi koji bi mogli bit privremeno sjediste izmedju kojih je navedena opet Barcelona... :/
Mora da samo meni to nije fora...
Naslov na kraju ima upitnik, to ti je interpunkcijski znak koji ga čini upitom, a ne izjavom... Mora da samo meni nije fora zanovijetanje nakon površnog čitanja...
ma da. 3 milijuna!
za par tisuća eura napraviš minimalno jedan krug oko zemlje avionom..
Kako to da mi nismo u konkurenciji
Znaju da smo predobri za njih pa se nisu ni usudili pitati nas
Ne kužim koga zanima selidba MWC-a? Svaki dan se mnoštvo manifestacija pokreče, ukida i seli. Doista mi je čudno što nas nisu obavijestitil da je jučer u Varaždinu počeo Špancirfest.
"Barcelona je jedini od gradova-kandidata koji u veljači ima ugodnu proljetnu klimu s obiljem sunca..."
Moja preporuka je Split :)
Od nabrojanih gradova bio sam u Barceloni, Minhenu i Amsterdamu. Barca mi je malo ciganski grad, Minhen je fenomenalan a Amsterdam je vrh vrhova :)