Munchkin - Continuum dock za Windows smartfone

poruka: 5
|
čitano: 1.482
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Munchkin - Continuum dock za Windows smartfone".
15 godina
neaktivan

Acer to vec daje uz svoj WP 10 mob. Tako da ne treba cekati Lumia WP.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Sve sam vise uvjeren u uspjeh WP 10.  Da li cu Limia 950 imati kao univerzalni uredjaj? Dovoljno snazan da pokrece aplikacije poput worda i excela na velikom monitoru u uredu. Kad zavrsim posao stavim telefon u dzep i kad dodjem kuci  ako zelim pregledam email ili film sa telefona na HD TV od recimo 40 cola. Mozda tad stvarno bude smisleno kupiti telefon koji kosta recimo 600 EUR.

Voda tece a vrijeme prolazi ...

6 0 hvala 0
17 godina
Re: Munchkin - Continuum dock za Windows smartfone
ned kaže...

Sve sam vise uvjeren u uspjeh WP 10.  Da li cu Limia 950 imati kao univerzalni uredjaj? Dovoljno snazan da pokrece aplikacije poput worda i excela na velikom monitoru u uredu. Kad zavrsim posao stavim telefon u dzep i kad dodjem kuci  ako zelim pregledam email ili film sa telefona na HD TV od recimo 40 cola. Mozda tad stvarno bude smisleno kupiti telefon koji kosta recimo 600 EUR.

Stara fora koje se MS uhvatio tek kasnije, a sad je kao njihova ideja.

Utrka jos nije gotova i nadam se da ju MS nece dobiti, niti su se prvi sjetili, pa bi bio red da niti prvi ne realiziraju.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
13 godina
neaktivan

Microsoft već 2000. godine imao tablet. Pametni sat čini mi se još prije...

A i Windows 8 je bio svojevrsna unifikacija, jer su došle na desktop aplikacije slične mobilnim. Sad je to samo dorađenije.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Munchkin - Continuum dock za Windows smartfone
Bilal kaže...

Microsoft već 2000. godine imao tablet. Pametni sat čini mi se još prije...

A i Windows 8 je bio svojevrsna unifikacija, jer su došle na desktop aplikacije slične mobilnim. Sad je to samo dorađenije.

Nitko nije niti rekao da nije imao.

Govori se o konvergenciji (znas, ona fora da mobitel prikvacis na dock te ti onda to bude racunalo). Sry, ali tu je pricu pokrenuo prvo Canonical, a ne MS. Pa se iskreno nadam da ce ju prvi i dovrsiti.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice