Mudrinić i dalje na čelu T-HT-a

poruka: 23
|
čitano: 2.330
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mudrinić i dalje na čelu T-HT-a".
18 godina
neaktivan

Ova vijest mi je uljepšala dan ....     Belji se heh

Moš si mislit kak je T-HT domaća firma

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina

Nemam lijepih riječi o njemu, niti o T-com-u. Dovoljno govori usporedba HR/DE cijena usluga/plaća/standarda.

Muzu nas jer je takav ugovor koji mi ne smijemo vidjeti, a Mudrinić još dobiva zasluge od hrvatske vlade.

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
RE: Mudrinić i dalje na čelu T-HT-a
zbuzanic kaže...

Nemam lijepih riječi o njemu, niti o T-com-u. Dovoljno govori usporedba HR/DE cijena usluga/plaća/standarda.

Muzu nas jer je takav ugovor koji mi ne smijemo vidjeti, a Mudrinić još dobiva zasluge od hrvatske vlade.

O kakvim ti zaslugama koje Mudrinić dobija govoriš? T-com je tvrtka u privatno većinskom vlasništvu koja bira upravu bez utjecaja država (tj. država može utjecati onoliko koliko posto vlasništva ima).

17 godina
neaktivan

Hahaha teško biti ne čelu T-HT-a u  Hrvatskoj. Hahaha

Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina

Mislim da je tu bila po srijedi trgovina - ovaj iz politike dođe na čelo korporacije koju su (ti isti političari) 'poklonili' njemcima.

Moj PC  
5 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Samo još jedan hrvatski lopov kojemu je mjesto u zatvoru. Da je po meni dobio bi kaznu vješanjem zbog veleizdaje.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lebo1 kaže...

Mislim da je tu bila po srijedi trgovina - ovaj iz politike dođe na čelo korporacije koju su (ti isti političari) 'poklonili' njemcima.

Mudrinića se može voljeti ili ne voljeti iz ovih ili onih razloga to je jasno kao dan, ali pričaš nebuloze.

Političari nisu ništa poklanjali njemcima, Mudrinić je bio glavešina Hrvatskoga Telekoma dok on nije bio u vlasništvu njemaca i njemci su nama u biti napravili uslugu što su dopustili da na čelu novoosnovane firme ostane i dalje naš čovjek. Da je švabo glavni u T-HTu onda tek nebi ništa imali.

Herbalife
16 godina

E sad moze Iphone 4 u prodaju:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To je samo pijun u šakama njemačkih gospodara kojima je država prodala ovu firmu i od novaca gradila autoceste nauštrb tisuće i tusuče radnika koje su otpustili i poslali na ulice te bacili u bijedu....Sramota i jad,a tužno je što ovakve vijesti uopće i zauzimaju medijski prostor. Koga briga za lika koji za ogrmne pare koje dobije mjesečno svjesno izigrava budalu....

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jalovski kaže...

E sad moze Iphone 4 u prodaju:)

Potpisujem.

16 godina
neaktivan

fenomenalno je koliko me korisnici ovog foruma mogu zadiviti....

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
nCh! kaže...
lebo1 kaže...

Mudrinića se može voljeti ili ne voljeti iz ovih ili onih razloga to je jasno kao dan, ali pričaš nebuloze.

Političari nisu ništa poklanjali njemcima, Mudrinić je bio glavešina Hrvatskoga Telekoma dok on nije bio u vlasništvu njemaca i njemci su nama u biti napravili uslugu što su dopustili da na čelu novoosnovane firme ostane i dalje naš čovjek. Da je švabo glavni u T-HTu onda tek nebi ništa imali.

Ma jok Mudrinic ti je samo za sminku potrcko obican, nista on ne odlucuje drugi ljudi vuku poteze tj stranci to je samo fasada.Nevinašce Njemci su glavni oni udaraju zadnji šakom po stolu kad treba.Nevinašce

18 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Da, ajmo uspoređivat Hrvatsku sa Njemačkom...xD

Pa ne znam po kojem bi kriteriju ispali i ravnopravni po bilo čemu. Naravno da imaju bolje usluge, općenito država im je bolja, više zarađuju, bolje žive...

T-com uživa zato što nema prave konkurencije na 90% teritorija kod nas, pa nabijaju cijene.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
Ige kaže...
zbuzanic kaže...

Pa ne znam po kojem bi kriteriju ispali i ravnopravni po bilo čemu. Naravno da imaju bolje usluge, općenito država im je bolja, više zarađuju, bolje žive...

T-com uživa zato što nema prave konkurencije na 90% teritorija kod nas, pa nabijaju cijene.

uspoređujemo telekomunikacijske usluge!

činjenica je da HT (DT) puno više izmuze od hrvatskog nego od recimo njemačkog korisnika koji ima daleko veči standard življenja.

a opet usluga im je neusporedivo gora nego u njemačkoj..

scientia est potentia
18 godina
Ige kaže...
zbuzanic kaže...

Pa da, zašto bi mi imali sve flat za 30eura ko njemci... da ne postoji metronet, vodatel, da nije postojao iskon, bnet, jos bi placali DSL 1000kn mjesecno... Jesi ti kad dobio racun za DSL preko 1000kn? (Tada je prosjecna placa bila ~3000kn, ali je vecina radila ne minimalcu). Ne ne placem se za 1000kn DSL-a ili 800kn racuna za ISDN, samo kazem da nam je derao kožu kako je stigao i mogao, a sad nam soli pamet kako bi trebalo voditi državu.

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/
17 godina
protjeran
nCh! kaže...
lebo1 kaže...

Okrao me "nas covjek" ili potpuni stranac upravo mi je svejedno. A tvoja zadnja recenica je primjer koliko smo zapravo naivni. mora da si ti jedan od vjernih Sanaderovih ljudi HAHA

17 godina
neaktivan

Jedino konji i budale mogu prodati čitavu telekomunikacijsku mrežu jednom privatniku i tako ga učiniti vlasnikom svih telekomunikacija u HR (99%) tj čistim monopolistom. I za to nije kriv sam Mudrinič nego svi mi... Zato kažem da svi mi možemo biti na mijesti u kojem je Mudrinič jer čak i onaj prodavač na placu il prodavačica u trgovini imala isti poslovni uspijeh. Nije to nikakva pamet, jedino što moraš slušati naređenja s vrha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

O  bože di si Sanadera iskopao ... Ja ne kažem da Mudrinić ne polaže račune švabima, te da ne mora raditi kako oni kažu, da ne posluje tako brzo bi oni njega smijenili, ali nažalost slika T-HTa je nešto što se svakodnevno događa u velikom broju firmi, samo nisu toliko medijski eksponirane.

Evo ti samo primjer PBZ-a, vjerovatno najveće banke u hrvatskoj po poslovanju. Njihovi vlasnici su Grupo Intessa San Paolo, talijanska grupacija. T-HT je mila majka po uplitanju u poslovanje s obzirom na to kako Talijani upravljaju našim bankama.

Herbalife
18 godina
nCh! kaže...
lebo1 kaže...

A ko je glavni u hrvatskom T-Com, ak nisu nijemci ili vlasnici svejedno da nije mozda Šeks.Nevinašce

18 godina
neaktivan

Što li je taj KraDeZeovac uzviknuo nakon reizbora? Idemo dalje, možda? :)

17 godina
neaktivan
Karabaja kaže...

Sanader više nije u HDZ-u

Herbalife
17 godina
protjeran
nCh! kaže...
Karabaja kaže...

Sanader više nije u HDZ-u

Šta veže Sanadera, Mudrinica i tebe? Svi imate vise ili manje veze sa HDZom HAHA

18 godina
protjeran
I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 17:13 (MorciTheCroat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice