MSI-jevi WinPadi na CES-u

poruka: 3
|
čitano: 1.874
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MSI-jevi WinPadi na CES-u".
17 godina
protjeran

Tablet sa Windows7... WOOOW, ne da mi se ne svidja, nego to smatram informatickom degeneracijom...

Ne samo sto opcenito ljudima OS poput W7 ne treba ni na stolnom racunalu, nego ga 90% korisnika nikada nece ni znati koristiti kako spada...

vrijeme je da se windowsi polako ugase a da OS poput androida, meegoo-a, iphoneOSa, chromium osa preuzmu primat na trzistu...

Ljudima ne treba OS pun mogucnosti, OS pun neiskoristenih servisa, OS koji se ucitava preko 5 minuta samo zato jer eto... tako to funkcionira...

Nisam protiv napretka, nikada necu biti... ali sam kontra necega sto odavno ide krivim smijerom, a to je SW industrija, koja je izgubila svrhu svog postojanja... a to je OLAKSATI RAD NA RACUNALU a ne ZAGORCATI ZIVOT KORISNICIMA!!!

pozdrav

Moj PC  
3 4 hvala 1
16 godina
neaktivan

pa onda ti skompajliraj svoj os na kojemu će svi znat radit, koji će imat programe koji su de facto standard, koji će radit out of the box i koji će poslovnim korisnicima omogućit pokretanje svih legacy aplikacija......

ot-lijepo izgleda na ovom stalku

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: MSI-jevi WinPadi na CES-u

zašto mini usb ? da li ima kakav adapter da se može spojiti uređaj sa normalnim usb ??? hvala

Z
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice