MSI-jev Wind za stol

poruka: 7
|
čitano: 1.839
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MSI-jev Wind za stol".
17 godina
neaktivan
MSI-jev Wind za stol

pa ovo je prvo 200$ kvalitetno računalo!

Ma Wind je zakon!

...nije zlato sve što sja...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSI-jev Wind za stol

predobro! može poslužiti kao komp za 0-24 download...može i HTPC..ma stvarno povoljno i odlično!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSI-jev Wind za stol

Molim da mi netko javi gdje se može kupiti MSI Wind !!

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MSI-jev Wind za stol

Puno je magle oko kompa koji se zove "vjetar". :o) Nigdje nema fotke Winda sa stražnje strane i to nije slučajno jer vjerojatno još raspravljaju koliko je pametno izlaziti s pušioničarskom varijantom koja uključuje prošlostoljetna rješenja (VGA i analogni izlaz za zvuk).

Osobno, ne bih ni štapom taknuo sličan komp s Inetelovom integriranom grafikom sad kad se ubrzo očekuju net-topovi na bazi Nvidia Ion platforme, a i AMD sprema nešto slično. Pošteni grafički procesor (u odnosu na Intel), HDMI ili DVI i optički izlaz za zvuk, a sve to za 10-ak wata potrošnje više. E, to bih već stavio ispod telke.

Poruka proizvođačima matičnih s integriranom grafikom: nabijte si više VGA port u...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSI-jev Wind za stol

Sa ovako niskom potrošnjom , Wind bi se mogao nazvati zelenim računalom, al opet ti za izvrsno igranje treba kanta sa više tona snage svega u njemu.Belji se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSI-jev Wind za stol

Kontaktirao sam uvoznika i vele da uvoz počinje u 4 mjesecu.

Jedino je problem cijena - iznos je isti kao najavljen u $. Samo što su kod nas euri u pitanju.

0 0 hvala 0
16 godina
MSI-jev Wind za stol

Malen, tih, jeftin ma savršen je.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice