Mozilla Minefield

poruka: 8
|
čitano: 1.330
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mozilla Minefield".
17 godina
neaktivan
Mozilla Minefield

Jel ima gdje za nabavit ?

Matija Vratislavski
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mozilla Minefield

Ja sam ga nabavio i mogu reče da je 100 % brži nego Mozilla Firefox obično !

Matija Vratislavski
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Mozilla Minefield
Matija111 kaže...

Jel ima gdje za nabavit ?

17 godina
neaktivan
Mozilla Minefield

ja ga sad instalirao. ništa posebno. samo je dosta brz. obični firefox. verzija 3.6 alpha 1

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
18 godina
Mozilla Minefield

Samo pazite dok ga idete deinstalirati. Jer koristi zajedničke bookmarke i addonove sa mozillom firefox. Tako da ako pri deinstalaciji odaberete da obriše vaše podatke, mozilla će vam ostati prazna. Bar je tako kod mene bilo, ali zato je tu napravljen prije toga backup, pa nisam imao nikakvih gubitaka

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mozilla Minefield
denix kaže...

Samo pazite dok ga idete deinstalirati. Jer koristi zajedničke bookmarke i addonove sa mozillom firefox. Tako da ako pri deinstalaciji odaberete da obriše vaše podatke, mozilla će vam ostati prazna. Bar je tako kod mene bilo, ali zato je tu napravljen prije toga backup, pa nisam imao nikakvih gubitaka

e da. to je mene zeznulo. ali sva sreća što radim export bookmarka svakih nekoliko dana, pa nije bilo većih problema
Bubamara na steroidima.
18 godina
Mozilla Minefield

@ jurluk- za olakšan backup preporučam mozbackup , za sada sam samo backupirao, nisam ništa vraćao, pa se nadam da program odrađuje svoj posao dobro, a ne da ispadne da sam za bezz backupe radio

kratki opis programa: It allows you to backup and restore bookmarks, mail, contacts, history, extensions, cache etc. It's an easy way to do Firefox backup, Thunderbird backup

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 23:21 (denix).

0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Mozilla Minefield

Istina puno je brža od trojke. No vjerovatno će se usporit kad izadje puna verzija, tako je bilo uvijek do sada. A primjetio sam da više nema trzanja na youtubeu kad se gleda video u HD rezoluciji. S druge strane memory management nije bitno popravljen.

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 23:42 (Kizmar).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice