Jel ima gdje za nabavit ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam ga nabavio i mogu reče da je 100 % brži nego Mozilla Firefox obično !
Jel ima gdje za nabavit ?
ja ga sad instalirao. ništa posebno. samo je dosta brz. obični firefox. verzija 3.6 alpha 1
Samo pazite dok ga idete deinstalirati. Jer koristi zajedničke bookmarke i addonove sa mozillom firefox. Tako da ako pri deinstalaciji odaberete da obriše vaše podatke, mozilla će vam ostati prazna. Bar je tako kod mene bilo, ali zato je tu napravljen prije toga backup, pa nisam imao nikakvih gubitaka
Samo pazite dok ga idete deinstalirati. Jer koristi zajedničke bookmarke i addonove sa mozillom firefox. Tako da ako pri deinstalaciji odaberete da obriše vaše podatke, mozilla će vam ostati prazna. Bar je tako kod mene bilo, ali zato je tu napravljen prije toga backup, pa nisam imao nikakvih gubitaka
@ jurluk- za olakšan backup preporučam mozbackup , za sada sam samo backupirao, nisam ništa vraćao, pa se nadam da program odrađuje svoj posao dobro, a ne da ispadne da sam za bezz backupe radio
kratki opis programa: It allows you to backup and restore bookmarks, mail, contacts, history, extensions, cache etc. It's an easy way to do Firefox backup, Thunderbird backup
Istina puno je brža od trojke. No vjerovatno će se usporit kad izadje puna verzija, tako je bilo uvijek do sada. A primjetio sam da više nema trzanja na youtubeu kad se gleda video u HD rezoluciji. S druge strane memory management nije bitno popravljen.