Moćniji SLI na Fermiju

poruka: 57
|
čitano: 5.275
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Moćniji SLI na Fermiju".
17 godina
neaktivan
Moćniji SLI na Fermiju

ATI odavno ima mogućnost spajanje 4 grafičke kartice (od HD2 serije mislim, tj. od kada se spominje CrossfireX), a ne 3 kako piše u tekstu Namigiva

Meštar od Hardvera :)
Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moćniji SLI na Fermiju

malo skupo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Moćniji SLI na Fermiju

ma nije, sitnica

Mrog
16 godina
neaktivan
Moćniji SLI na Fermiju

1400-2000$ LOL WTF?

Ovi iz Nvidie nisu normalni. Mislim, za tu cijenu moraju se dobro potruditi da nadmaše ATI-jevu 5970, u što, u najmanju ruku rečeno, sumnjam.

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moćniji SLI na Fermiju

to je opet za tatine razmažene sinove

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moćniji SLI na Fermiju

Nije skupo. Kada pogledate da za tu cenu dobijate i grejanje. 4 x 480 je dovoljno da zagreju 4 prostorije. Što bi nekima koji imaju centralno grejanje smanjilo troškove.

A leti bi se 4 x 480 koristile za zagrejavanje vode.

Dobra je to investicija!Namigiva

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

22 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cartman kaže...

1400-2000$ LOL WTF?

Ovi iz Nvidie nisu normalni. Mislim, za tu cijenu moraju se dobro potruditi da nadmaše ATI-jevu 5970, u što, u najmanju ruku rečeno, sumnjam.

Pa vjerojatno 4x gtx 480 nadmašuje 2x5970 budući da 2xgtx480 je brže nego jedna 5970. al opet jeftinije je uzet dvije 5970 nego četiri gtx480

Mrog
16 godina
neaktivan
icecold kaže...

Nije skupo. Kada pogledate da za tu cenu dobijate i grejanje. 4 x 480 je dovoljno da zagreju 4 prostorije. Što bi nekima koji imaju centralno grejanje smanjilo troškove.

a struja? tko će plačat struju?

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
icecold kaže...

lol, ako pogledaš neke ozbilnije testove vidijet češ da 480 nejde preko 85 u full load-u, jedina mana joj je visoka cijena

Mrog
18 godina
neaktivan
Moćniji SLI na Fermiju

Kao prvo skupo, kao drugo previše grije (pogotovo kad su 4 na hrpi), a kao treće za takav setup trebaju 2 napajanja koja opet dosta griju i to sve onda troši puuuno struje Neodlučan

To je više za profesionalnu upotrebu (CUDA, openCL tj. GPGPU općenito) umjesto kakvog CPU servera.

Pri usporedbi sa velikim serverima ovakav setup zaista jest isplativiji mada treba dosta jako hlađenje.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
Moćniji SLI na Fermiju

i onda odes igrat krekanu igricu koja nezna niti ovu prvu grafu iskoristiti kako treba, nego treba čekat update igrice i update driveri jedno 6-12 mj :D

i tako u krug

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

lol, ako pogledaš neke ozbilnije testove vidijet češ da 480 nejde preko 85 u full load-u, jedina mana joj je visoka cijena

Lako za jednu karticu. Četiri kartici nabijene jedna do druge kuhati će se itekako!

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Kao prvo skupo, kao drugo previše grije (pogotovo kad su 4 na hrpi), a kao treće za takav setup trebaju 2 napajanja koja opet dosta griju i to sve onda troši puuuno struje Neodlučan

Držati će to kilovatne mrcine (Seasonic, Corsair, Enermax i dr.)

18 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
icecold kaže...

ko ima za 4 kartice ima i za struju...

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
icecold kaže...

Igranje je dozvoljeno samo preko noći, kada je jeftinija tarifa.

mrog 33 kaže...

Ma zezancija ;)

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
17 godina
odjavljen
Moćniji SLI na Fermiju
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
Moćniji SLI na Fermiju

Ovaj tekst treba ispravit, ATI je još prije par serija nudio povezivanje do 4 grafičke ne samo 2x dual gpu kartice nego i do 4 grafičke kartice u crossfire-u.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moćniji SLI na Fermiju

mene zanima kakvu će buku stvarati 4 komada gtx 480 jer je dovoljna samo jedna da nadglasa sve ostalo u prostoriji.

9A3BMQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Katana kaže...

mene zanima kakvu će buku stvarati 4 komada gtx 480 jer je dovoljna samo jedna da nadglasa sve ostalo u prostoriji.

ljepo puknes na sve 4 vodeno i mir i tišina Cool

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
17 godina
odjavljen
viper kaže...

ljepo puknes na sve 4 vodeno i mir i tišina Cool

A onda tu finu zagrijanu vodu pošalješ u kupaonicu za tuširanje (4xTermi = bojler).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

ATI odavno ima mogućnost spajanje 4 grafičke kartice (od HD2 serije mislim, tj. od kada se spominje CrossfireX), a ne 3 kako piše u tekstu Namigiva

istina...ima ivideosa okolo sa 5870 x 4 samo sto izgleda da driveri nisu bas previse doradeni za takav podhvat pa bolje rezultate daje x3 nego x4 :)

a sto se tice 480 x 4 hmm...nakon 3 mjeseca koristenaj te konfe kartice automacki ulaze u "fusion" mod rada i toliko se rastope od vrucine da se slijepe jedna za drugu :)

u svakom slucaju kartica je dosta bucna i zagrijava se do 80-85 stupnjeva za dobro jutro tako da bez H2O tu nema srece

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 17:33 (eXpl0it).
16 godina
protjeran
Moćniji SLI na Fermiju

U kompletu sa 4x serija 400 karticama dobija se i mali djepni nuklearni reaktor za napajanje. :)

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Držati će to kilovatne mrcine (Seasonic, Corsair, Enermax i dr.)

Neće baš, 3-way SLI sa GTX 480 troši 937 W: link

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 18:10 (Mirko935).
18 godina
P4k1 kaže...

ma ne , to je za one koji rade i imaju novca .. za plači.ićke koji vide samo tatine sinove svakako nije ...

16 godina
neaktivan
movie kaže...
P4k1 kaže...

ma ne , to je za one koji rade i imaju novca .. za plači.ićke koji vide samo tatine sinove svakako nije ...

šta sam ja plači.ićka?

17 godina
protjeran
P4k1 kaže...
icecold kaže...

ko ima para za 4 takve mislis da mu je struja neki problem u zivotu.? ono komentari...lol

17 godina
protjeran
P4k1 kaže...
movie kaže...
P4k1 kaže...

šta sam ja plači.ićka?

omfg... dodaj "p"   izmedju dva "i" .....

16 godina
neaktivan
dokly kaže...
P4k1 kaže...
icecold kaže...

ko ima para za 4 takve mislis da mu je struja neki problem u zivotu.? ono komentari...lol

da ali hoće li vodovi izdržat

17 godina
protjeran
P4k1 kaže...
dokly kaže...
P4k1 kaže...
icecold kaže...

da ali hoće li vodovi izdržat

pitaj tetu u elektri...

16 godina
neaktivan
dokly kaže...

omfg... dodaj "p"   izmedju dva "i" .....

dokly kaže...

pitaj tetu u elektri...

Vidim ti si opet nešto postao šaljiv i željan TD...

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 19:10 (Minoza).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice