Hardware vs software...
čini mi se da sirova snaga brže raste nego optimizacija API-ja i koda.
No, tko sam ja da se bunim. U ovom slučaju; tržišni kapitalizam ima smisla po krajnjeg korisnika u brojkama,
u teoriji manje, ali svejedno nije loše...
Hardware vs software...
čini mi se da sirova snaga brže raste nego optimizacija API-ja i koda.
No, tko sam ja da se bunim. U ovom slučaju; tržišni kapitalizam ima smisla po krajnjeg korisnika u brojkama,
u teoriji manje, ali svejedno nije loše...
Morali su se odlučit na jedno ili drugo - očito je lakše podizat sirovu snagu(ili isplativije :-) )
Najbolji primjer optimizacije i hardwera su konzole, dok developeri imaju vremena do kraja iskoristiti hardwer, na PC-u to nije tako tu nemaju vremena nin "zagrebati" a kamoli još optimizirati.
.
.
Edit. ovo je moja 500. poruka
.
Najbolji primjer optimizacije i hardwera su konzole, dok developeri imaju vremena do kraja iskoristiti hardwer, na PC-u to nije tako tu nemaju vremena nin "zagrebati" a kamoli još optimizirati.
.
.
Edit. ovo je moja 500. poruka
.
Tak malo, a imaš jednu i pol zvijezdicu, a ja imam 6,5 puta više poruka, a dvije i pol zvijezdice više.
Ja sam na ATI-evoj strani i nadam se da će oni imat više TF-a kao trenutačno.
Vidjet ćemo kakvi će bit nvidini gt300 čipovi i radeonovi 5xxx serije i koće probit više Tflopsa
Tak malo, a imaš jednu i pol zvijezdicu, a ja imam 6,5 puta više poruka, a dvije i pol zvijezdice više.
joj kako su mi smijeslni liko ne moj tata je jaci od tvojeg, sta je bitno dal ces u kompu imati ati ili nvidia, amd ili intel, bitno ako imas para uzet ces najjacu ako ne kupujes bestbay dobiveno ulozenu!
joj kako su mi smijeslni liko ne moj tata je jaci od tvojeg, sta je bitno dal ces u kompu imati ati ili nvidia, amd ili intel, bitno ako imas para uzet ces najjacu ako ne kupujes bestbay dobiveno ulozenu!
Znam ja sve to, to sam par puta i rekao, ali preferiram ATI/AMD, ali ako je za iste pare Intel ili nvidia bolja onda to uzimam...
Znam ja sve to, to sam par puta i rekao, ali preferiram ATI/AMD, ali ako je za iste pare Intel ili nvidia bolja onda to uzimam...
to sta sam tebe cetirao ne znaci sada, hoho, ali to kazem za sve ono moras biti glup da das vise para za nesto slabije ako se moze za manje para bolje, ili pak za isto para bolje!
Offtopic: Nije važna kvantiteta nego kvaliteta.
da ste procitali post od mirija zasto se ukida broj postova i dodaju zvijezde i kako se "racunaju" bi znali zasto jedan ima 1.5 a drugi 4!!
da ste procitali post od mirija zasto se ukida broj postova i dodaju zvijezde i kako se "racunaju" bi znali zasto jedan ima 1.5 a drugi 4!!
Imat ću ja 5 uskoro, shebo me onaj žuti zbog crackova...