Eh al FF na mobitelu (probano na Androidu, za ostale platforme nisam) meni nije nešto.
Dolphin HD i Opera su daleko bolje za mobilne platforme odnosno brže.
Eh al FF na mobitelu (probano na Androidu, za ostale platforme nisam) meni nije nešto.
Dolphin HD i Opera su daleko bolje za mobilne platforme odnosno brže.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Ja sam imao priliku da probam mobilnu verziju na Nokia N900 telefonu i solidno je radila.
Najveća mana je izostatak podrške za Adobe Flash, no radi se na tome.
Nisam još probao na Android-u ali pošto je ovo prva verzija, očekujem poboljšanja kroz naredne verzije.
Ono što mi se jako svidelo je Awesome Bar, sa kojim mi je surfovanje mnogo brže.
Što se tiče novih mogućnosti i poboljšanja u mobilnom Firefoxu 5, možete pogledati ovde. (naravno, tu su i razne male ispravke)
Imam ga instaliranog (android), ali stalno koristim defaultni browser, kao i sada...:p
EDIT: Nece biti za iOS jer apple ne dozvoljava konkurentske browsere, pa je rad na inacici za iOS potpuno obustavljen...barem koliko je meni poznato...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Sa obzirom na ograničenost iOS-a, neće.
Dok će za Android 3.0 tablet-e biti.
^ Pretekao me :)
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
"We have no plans to release the full Firefox browser for iOS. The iOS SDK agreement requires apps to use Apple's own JavaScript engine (or none at all, like Opera Mini which downloads pre-rendered pages from Opera's servers and cannot run JavaScript code in the client). Because of this, we have no supported way to distribute Firefox's rendering and JavaScript engine to iPhone users."
Firefox za iOS postoji ali jako je ograničen. Ali ima zgodnu foru jer se sinkronizira sa desktop FF-om pa možeš nešto nastaviti čitati sa kompa na iPhone. Pošto je za tako nešto korisniji Instapaper, FF sam ubrzo maknuo s mobitela.
To je Firefox Home aplikacija , a ne browser.
Možda nije primarno zamišljen kao browser, ali i s njim možeš pregledavati internet kao sa svakim drugim browserom.
"The integrated Web viewer uses the native iPhone webview capability. Alternatively, you can also open any link in Safari."
Nažalost, dok Apple posluje sa takvom politikom, Firefoxa neće biti na iPhone-u.