Mi Mix: Xiaomijev ulazak na tržište smartphonea be

poruka: 33
|
čitano: 5.781
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mi Mix: Xiaomijev ulazak na tržište smartphonea be".
13 godina
neaktivan

Pojavio se podatak da ce xiaomi mjesecno izbacivati 10000 primjeraka MIX-a.Ukoliko je to istina bit ce vrlo tesko doci do svog primjerka.Medutim ipak mislim da je to jedan marketinski trik te da ce to ustvari izgledati potpuno drukcije.Za MIX-om je vec nastala prava pomama i misljenja sam da je Xiaomi ovom izjavom samo dolio ulje na vatru .Jer drugo nista mi nema smisla...Model u kojeg je ulozeno jako puno novaca,tri godine razvoja te model koji ce zasigurno okrenuti novu stranicu u mobilnoj tehnologiji a pritom je cijena vise nego prihvatljiva....zato mislim da je trik.

A vec se pojavio u preorderu na gearbestu,geekbuyingu,bangoodu i ostalim stranicama tako da ta informacija o 10000 mjesecno nikako ne drzi vodu.Nadam se da sam u pravu i zeljno iscekujem 4.11 i nadam se da cu cim prije ugrabiti svoj primjerak :-)

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Mi Mix: Xiaomijev ulazak na tržište smartphone
blackeagle29 kaže...
Treba vidjet kolko ce bit u trgovinama.. U topone ima 26$ shipping i dolazi bez pdva onda

Piše im isporuka minimum 34 dana i to DHL-on, što znači da ga još nemaju na skladištu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 22:00 (lovacmaki).
17 godina
neaktivan

Evo kako izgleda u usporedbi s iPhone 7 Plus.

Xiaomi Mi Mix ima 6,4-inčni ekran a iPhone 7 Plus samo 5,5-inčni i debele rubove pa su sličnih dimenzija.

Druga slika prikazuje kako bi izgledao kada bi imao jednaki ekran kao iPhone 7 Plus.

Dodatne usporedbe s ostalim popularnim mobitelima možete vidjeti ovdje.

Xiaomi Mi Mix - iPhone 7 Plus Xiaomi Mi Mix - iPhone 7 Plus
5,5-inčni ekrani 5,5-inčni ekrani

4 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice