"Tvrtka Microsoft provela je dubinsku analizu..."
Stvarno neovisno istraživanje
A svi OS dobivaju redovite sigurnosne patcheve?
up: a možda i zato što ima više korisnika na win7 nego na win10?
Sad zbilja počinjem sumnjati da ove napade zapravo izvršava Microsoft s ciljem da se svi "sigurnosno apgrejdaju" na Windowse 10
Koja je svrha te njihove zakrpe (ako se uopće tako može i nazvati) kada nije zaštitila korisnike?
ovo ide pod ono "kako natjerati fakn korisnike da više prestanu koristiti tu fakn sedmicu i prijeđu na ultraprefantastičnu desetku". žmukljošufte, jadan ti je pokušaj.
Sad zbilja počinjem sumnjati da ove napade zapravo izvršava Microsoft s ciljem da se svi "sigurnosno apgrejdaju" na Windowse 10
MS je nevin, NSA.. :) mada je nekak zgodnije optužiti ruse i sjev.koreance (koji bi s dva pisija trebali drmati netom..).
-inače, vijest je fejkuša, ranjivost je tu, kao dio standarda (koji nije čak dio OSa, mreža..).
Ta '' dubinska '' analiza ukljucuje i kolonoskopiju ili ...
A svi OS dobivaju redovite sigurnosne patcheve?
up: a možda i zato što ima više korisnika na win7 nego na win10?
Po njima je i XP sigurniji od sedmice
Najveća briga je stari OS koji još uvjek ima najveći kolač u PC segmentu ... jasno da kao 'inferiorniji OS mora nestat s tržišta'
Problem je šta M$ pokušava izmislit novu toplu vodu i prikazat kako sve nove stvari su bas super
Pa žalosna stvar što i jeste sigurniji XP os od 7ce.Ja neznam da sam na XPtici toliko često palio programe za čiščenje kao na 7ci. Iz moje ruke. A ništa više i drugo ni neradim čak i sad od doba XPa
Ne prežaljeni XP, ili neprežaljeni XP, ili n e pre žaljeni X P.
U tadašnje vrijeme kad se radio OS(~još uvijek 7), isto kao nogomet, igralo se srcem