super
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobro što je na tome super,tvrtka uloži novca u projekt koji jadno prođe
imali su oni i jos vecih bisera koje su htjeli nametnuti trzistu dok je zdrava logika nalagala osudu na propast. Sjeca li se itko vise onog predstavljanja "pametnih" rucnih satova...
A.
Ajme koji promasaj. Ovo u 2010. godini?
Inace mi je Microsoft bas cool tvrtka, ali ovak sta izbacit na trziste pored sve sile HTCovih mobitela, iPhonea... Ne kuzim.
Eto, znao sam.
Slažem se... Pojma nemam šta oni pokušavaju. Vidit ćemo valjda krajem godine kad dođe WP7 šta su smislili pametnoga iz svega ovoga.
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Microsoftova strategija je meni bila jasna - light dumbphone za za tinejdžere koji su ovisnici o facebuku, myspaceu i slično... Uređaj koji je mogao ostvariti veliki uspjeh
Ali zato Verizonova strategija mi nije bila jasna: telefon $100 i mjesečna pretplata $30. Pa koji idiot će ga onda odabrati kada je pretplata i cijena ista ili gotovo ista kao iPhone, Droid, Legend i ostali punokrvni smartphone-i?
Da su ga ponudili po nekoj jeftinjava cijeni i pretplati vjerovatno bi bio uspjeh (u svojoj ciljanoj skupini), ali ove cijene su ga ubile. Nitko normalan ne bi izabrao njega pored konkurencije
Balmer nije Bill to je glavnina svega. Čelavca treba maknuti iz microsofta čim prije. Dosta je već kopiranja Applea od strane MS-a što se tiče zatvaranja sistema i ostalih gluposti, Appleovwe gluposti prolaze samo kod njihove religije, normalni ljudi (tehnički potkovani) to zaobilaze...
Zašto je kin bio osuđen na propast
Iskreno očekivao sam još jedan glupi članak s dosadnim nabrajanjima mana, a dobio odličan članak koji govori kako je odličnu ideju jednog od najkreativnijih ljudi u microsoftu uništila ljubomora, stav "ja sam ovdje glavni" i previranja unutar same tvrtke. Nakon ovog čak mi je sada malo i žao Kin-a. Obavezno pročitajte ako vas zanima(o) kin ili situacije i zavrzlame iza zatvorenih vrata
Ovaj Microsoft je još gori od Apple a iz Sculley faze.
Ma dajte ljudi, oni imaju monopol sa windowsima malo ulože i puno zarade sa windowsima i mogu si priuštiti takve gubitke. A s druge strane microaft nezna izbaciti novi proizvod, novu inovaciju. Uvik su morali ćekati da Apple ili netko drugi napravi pa onda oni počnu, Naprimjer Kad se ipod počeo prodavati onda je Ballmer rekao da je to sranje da neče uspjeti e vidi prodaja je bila odlicna :) pa su onda oni počeli praviti Zune prvo im je bio cilj da prodaju milijun njega onda vide da prodaja ide pa su poeli nastaviti projekt.
Najgore od svega sto microsoft nije kompanija kojoj je cilj razvijati bla bla nego se dobro ukopati u monopol i onda zarađivati.
Ma dajte ljudi, oni imaju monopol sa windowsima malo ulože i puno zarade sa windowsima i mogu si priuštiti takve gubitke. A s druge strane microaft nezna izbaciti novi proizvod, novu inovaciju. Uvik su morali ćekati da Apple ili netko drugi napravi pa onda oni počnu, Naprimjer Kad se ipod počeo prodavati onda je Ballmer rekao da je to sranje da neče uspjeti e vidi prodaja je bila odlicna :) pa su onda oni počeli praviti Zune prvo im je bio cilj da prodaju milijun njega onda vide da prodaja ide pa su poeli nastaviti projekt.
Najgore od svega sto microsoft nije kompanija kojoj je cilj razvijati bla bla nego se dobro ukopati u monopol i onda zarađivati.
Da i? Što mene briga kao korisnika da li je ta tvrtka 1. ili 15. u izbacivanju nečega na tržište. Jedino što je bitno je da je proizvod kvalitetan ili da nudi dobar omjer cijene-kvalitete.