Microsoft protiv Microsofta

poruka: 13
|
čitano: 1.229
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft protiv Microsofta".
17 godina
neaktivan

Kako se tu zapravo okreću teze: nije XP problem već je problem Vista.

Ne nudi dovoljno naspram toga koliko traži.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hahaha

DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajd mi objasni šta to traži? Na frendovom laptopu od 3500 kuna, Vista se vrti ko grom, a tek na nekom jačem...

Ne vjerujem da svi imaju kompove sa Pentium II i 128 MB rama pa da im ne radi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je malo i paradoksalna situacija. Doduše njima prodaja XP-a nebi trebala biti tako loša stvar. Cijene za OEM su iste, pa nema neke štete. Retail ionako rijetko tko kupuje.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Microsoft protiv Microsofta

Upravo tako.
17 godina
neaktivan

Znamo da nudi jako puno, ali što to traži? Znate li uopće?

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
CTN962 kaže...

Upravo tako.
 slobodno i argumentiras ;)
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Znamo da nudi jako puno, ali što to traži? Znate li uopće?

Dopustiti cu  si da parafraziram tvoj navod:

Znamo da nudi jako puno, ali kome? Znas li uopće?
17 godina
neaktivan

Ja nekužim tu prepirke, microsoft se sam sa sobom svađa, haha

A vi tu isto nešto muljate, većina vas ima kompove i pol, govorite kako vrtite crysis na high detaljima. A onda se tu svađate kako vista puno traži.

Onome kome se sviđa vista, koristit će je, jer mu se sviđa njena inuativnost, areo, serach, i takve stvari.

A kome je držai stari XP neka i ostane na njemu. Po meni je Vista ućinila skok za OS, istina da bi možda trebala imat više opcija.

Ali mnogi ljudi se baš i ne kuže u kompove, neznaju dali imaju XP ili vistu, a za firefox? kaj je to.

Mislim da će još dugo IE biti ispred firefoxa i mozile, jer veliki broj korisnika se ne kuži u takve stvari, žalosno ali eto.

Mislim da sam ja tu puno toga nadrobio, ali oprostit ćete mi ;)

17 godina
neaktivan

Sa stajalista Linux korisnika nije kriva Vista ili XP nego M$. Iz jednog razloga sto su XP napravili predobrog za ono za sto se koristi. S druge strane to sto su dijelili "sakom i kapom" alphe i bete ima dosta utjecaja na krajnji ishod(iako ja nemam nista protiv toga jer stalno koristim kojekakve bete - pocevsi od samog OS-a). Tu dolazi problem da ima dosta korisnika w!n platforme koji nisu potkovani znanjem, odnosno neznaju sta je beta, a sta je RC. Dok s druge strane takve stvari nemaju puno utjecaja u Linux svijetu jer su korisnici Linuxa ipak malo vise potkovani znanjem koje fali w!n korisnicima(nije mi namjera omalovazavati w!n korisnike s manjkom znanja koje ionako netrebaju znati - opet nas dovodi do zakljucka da se je M$ sam zakopao zbog beta. Koristio ovu usporedbu jer daje najbolji uvid u stvarnost). Takodjer korisnici nezele mjenjati ono sto valja i ono sto njima pruza sve sto oni od istog traze.

I da, nemojte me sad isflameat(ili ka'k se kaze?) zbog osobnog misljenja.

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da M$ treba prvo korisnike educirati i onda puštati proizvode na tržište...mislim da je u tome problem
...u edukaciji a ne zasipanjem proizvodima koji su razvijeniji od starijih proizvoda ...eto općenito ali mislim da je tu problem.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

Sa stajalista Linux korisnika nije kriva Vista ili XP nego M$. Iz jednog razloga sto su XP napravili predobrog za ono za sto se koristi. S druge strane to sto su dijelili "sakom i kapom" alphe i bete ima dosta utjecaja na krajnji ishod(iako ja nemam nista protiv toga jer stalno koristim kojekakve bete - pocevsi od samog OS-a). Tu dolazi problem da ima dosta korisnika w!n platforme koji nisu potkovani znanjem, odnosno neznaju sta je beta, a sta je RC. Dok s druge strane takve stvari nemaju puno utjecaja u Linux svijetu jer su korisnici Linuxa ipak malo vise potkovani znanjem koje fali w!n korisnicima(nije mi namjera omalovazavati w!n korisnike s manjkom znanja koje ionako netrebaju znati - opet nas dovodi do zakljucka da se je M$ sam zakopao zbog beta. Koristio ovu usporedbu jer daje najbolji uvid u stvarnost). Takodjer korisnici nezele mjenjati ono sto valja i ono sto njima pruza sve sto oni od istog traze.

I da, nemojte me sad isflameat(ili ka'k se kaze?) zbog osobnog misljenja.

Upravo sam ja o tome nadugo i naširoko pisao, ali zaludu... Kad tako nešto kažeš uvijek se netko nađe jako urijeđen, pogotovo ekipa koja misli da nešto zna, a svjesna je da to nije tako.

MS je sam sebe zakopao betama i stvarima za koje win publika uglavnom nije sposobna. Još i danas neki kao "Vistu" imaju onu famonu Betu 2 i kombinaciju Bete 2 i RC0 koje su kolale torrentima, a lako se crackaju.

17 godina
neaktivan

Ja ne vidim uopće problem. Prodaju i jedno i drugo oni sami. Drugi par čarapa je to što ja sad koristim već 7 godina star operativni sustav koji bi trebao bit bušen ko' golman Hajduka.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice