Tako glupa stvar i funkcija da boli glava.......sori
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se ovo čini zgodno. Vrlo, vrlo praktično za trgovine, skladišta i sl. Potencijal je ogroman. (Koji je ovo telefon?)
Mislim neki asus nisam siguran.......al da imas pravo za trgovine odlicno ali iphone u sluzbi trgovine ne vjerujem neznam.........
Zar već ne postoje barkodovi?
Tko je pokusao ocitati barcode koristeci klasicnu, slabiju kameru na mobitelu (VGA, 2 MP) ili slabiji webcam primjetio je da softwareu nije lako iz bluranog imagea ocitati kod. Vjerujem da je MS Tag lakse ocitati jer je rijec o bojama i vecim oblicima od tankih crtica.
Meni iPhone 2D kodove očitava bez ikakvog problema. Ove od MS-a ne očitava nikako!
Meni se ovo čini zgodno. Vrlo, vrlo praktično za trgovine, skladišta i sl. Potencijal je ogroman. (Koji je ovo telefon?)
Testirao sam upravo beta verziju Microsoft Tag readera za Symbian, ocitava MS tagove (High Capacity Color Barcode) nevjerojatnim lakocom (cak s monitora). Sa klasicnim barkodeovima sam imao samo probleme (kamera na mobitelu je prilicno losa).
Testirao sam upravo beta verziju Microsoft Tag readera za Symbian, ocitava MS tagove (High Capacity Color Barcode) nevjerojatnim lakocom (cak s monitora). Sa klasicnim barkodeovima sam imao samo probleme (kamera na mobitelu je prilicno losa).
Download link (ili browserom na mobitelu odi na):
Same kodove radis na
a glavna stranica je
(na njoj su oba gore navedena linka)
Dobra je stvar taj MS Tag (HCCB). Lakse se ocitava od QR Codea (pogotovo s monitora (koristio sam Symbian app "Scanlife" za QR Code)), na tagu manje velicine od QRCodea moze "prikazati" 200 znakovni tekst, URL, dialer ili vCard.