Microsoft za iPhone – opet

poruka: 14
|
čitano: 2.687
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft za iPhone – opet".
17 godina
neaktivan

Tako glupa stvar i funkcija da boli glava.......sori

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Meni se ovo čini zgodno. Vrlo, vrlo praktično za trgovine, skladišta i sl. Potencijal je ogroman. (Koji je ovo telefon?)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Microsoft za iPhone – opet

Mislim neki asus nisam siguran.......al da imas pravo za trgovine odlicno ali iphone u sluzbi trgovine ne vjerujem neznam.........

17 godina
neaktivan

Zar već ne postoje barkodovi?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Naravno da postoje :) Ali ovo je izmišljanje tople vode... :D
17 godina

Tko je pokusao ocitati barcode koristeci klasicnu, slabiju kameru na mobitelu (VGA, 2 MP) ili slabiji webcam primjetio je da softwareu nije lako iz bluranog imagea ocitati kod. Vjerujem da je MS Tag lakse ocitati jer je rijec o bojama i vecim oblicima od tankih crtica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni iPhone 2D kodove očitava bez ikakvog problema. Ove od MS-a ne očitava nikako!

0 0 hvala 0
18 godina
naxeem kaže...
vjeko kaže...

Naravno da postoje :) Ali ovo je izmišljanje tople vode... :D
U biti nije. Nemoj se petljati u stvari o kojima ništa ne znaš.

2d kodovi mogu sadržavati puno više informacija u sebi, a neki imaju i podršku za ispravljanje grešaka.
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Meni se ovo čini zgodno. Vrlo, vrlo praktično za trgovine, skladišta i sl. Potencijal je ogroman. (Koji je ovo telefon?)

To je moja originalna izjava, a ovo s "toplom vodom" je sarkazam. Daj nemoj komentirati pojedinačne postove, već čitaj cijelu raspravu.
18 godina
naxeem kaže...
naxeem kaže...

To je moja originalna izjava, a ovo s "toplom vodom" je sarkazam. Daj nemoj komentirati pojedinačne postove, već čitaj cijelu raspravu.
A jbga, nisam vidio :) moj bed. 
18 godina
naxeem kaže...

radi se o HTC-u mislim da je model HTC Touch Pro
هردسري & سبيدسري
17 godina

Testirao sam upravo beta verziju Microsoft Tag readera za Symbian, ocitava MS tagove (High Capacity Color Barcode) nevjerojatnim lakocom (cak s monitora). Sa klasicnim barkodeovima sam imao samo probleme (kamera na mobitelu je prilicno losa).

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 22:29 (Beno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Beno kaže...

Testirao sam upravo beta verziju Microsoft Tag readera za Symbian, ocitava MS tagove (High Capacity Color Barcode) nevjerojatnim lakocom (cak s monitora). Sa klasicnim barkodeovima sam imao samo probleme (kamera na mobitelu je prilicno losa).

download link?
17 godina

Download link (ili browserom na mobitelu odi na):

http://gettag.mobi

Same kodove radis na

http://tag.microsoft.com/

a glavna stranica je

http://www.microsoft.com/tag/

(na njoj su oba gore navedena linka)

Dobra je stvar taj MS Tag (HCCB). Lakse se ocitava od QR Codea (pogotovo s monitora (koristio sam Symbian app "Scanlife" za QR Code)), na tagu manje velicine od QRCodea moze "prikazati" 200  znakovni tekst, URL, dialer ili vCard.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 9:11 (Beno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice