Microsoft DirectX SDK

poruka: 5
|
čitano: 1.378
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft DirectX SDK".
17 godina
neaktivan
Microsoft DirectX SDK

Zanimljiv mi je ovaj dio:'Zanimljivo je da i čak neke postojeće grafičke kartice mogu postati kompatibilne s DirectX-om 11 samo pisanjem novih drivera'

To znači da će recimo GF GTX 2xx (ili Radeoni 48xx) generacije koja imaju dovoljno procesorskih jezgara moći izvoditi dx11 efekte sa novim driverima?

Ako je to to, onda je to ugodno iznenađenje! Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Microsoft DirectX SDK

Taj dio je i meni zanimljiv makar imam 8600GTS. Nadam se barem djelomičnoj hardverskoj podršci za dx11, makar još nisam isprobao dx10 uopće (kao i većina ljudi)

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
17 godina
neaktivan
RE: Microsoft DirectX SDK

Ne, to znači da će Radeon kartice koje podržavaju 10.1 moći prepisivanjem drivera vjerojatno podržavati i 11. GeForce ne podržava niti 10.1 jer hardverski ne može, a 10.1 je više-manje 11.

17 godina
neaktivan
Microsoft DirectX SDK

Znači tvrdiš da će samo Radeonke moći uz nove drivere podržati DX11?   Hmmmm...    to mi je malo čudno s obzirom na Nvidijine aspiracije Neodlučan

Pitanje je hoće li se dx11 efekti moći emulirati na jakim GPUovima (sa preko 200 jezgri recimo) jer sam tako ja shvatio originalni tekst?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Microsoft DirectX SDK

nVidia će valjda izdati kartice koje će to moći. Sumnjam da namjeravaju ostati na 10.0 vječno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice