Microsoft bolji od očekivanja

poruka: 23
|
čitano: 2.913
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft bolji od očekivanja".
17 godina

Bravo Microsoft, samo tako nastavi...

Think locally, act globally...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bravo... divno je vidjeti toliki entuzijazam pojedinih uzera ovdje, kao da je dobit od 3,57 milijardi dolara otišla u vaše džepove ili u džepove potrebitih a ne u odvratnu gramzivu korporativno-kapitalističku utvrdu ... povraća mi se

sviđa mi se da ti nebude prijatno
Moj PC  
7 8 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Microsoft bolji od očekivanja
(s)izgoreo kaže...

Bravo... divno je vidjeti toliki entuzijazam pojedinih uzera ovdje, kao da je dobit od 3,57 milijardi dolara otišla u vaše džepove ili u džepove potrebitih a ne u odvratnu gramzivu korporativno-kapitalističku utvrdu ... povraća mi se

Smiri se malo..

Zato što su zasrali sa Vistom po njima sad treba pljuvat?

Očito je da u tvome razmišljanju ako netko nešto zbrlja treba ga se vječno mrziti.

17 godina

Za sad pri meni 7-ica briljira na jednom kompu, na drugom nisam uspio zbog hdd greske, stoga mi nije uopce zao sta se tice njihove zarade jer ovaj OS zadnji OS je ono sto se trazi, samo se ljudi trebaju navikavat na promjene. A i MS ne bi skodilo kad bi napravili novi file system, NTFS je vec star...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...

Smiri se malo..

Očito je da u tvome razmišljanju ako netko nešto zbrlja treba ga se vječno mrziti.

kakva vražja vista??? kao da proizvode zrak... tolika "zarada" je nenormalna, a uprave ili pojedinci koji raspolažu takvim kapitalom kroje svijet u kojem živimo, naše ukuse i trendove za kojima se povodimo

treba staviti gornji limit na "zarade" svijet bi bio bolje mjesto

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 20:40 ((s)izgoreo).
16 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
ScorpioN60 kaže...

Smiri se malo..

kakva vražja vista??? kao da proizvode zrak... tolika "zarada" je nenormalna, a uprave ili pojedinci koji raspolažu takvim kapitalom kroje svijet u kojem živimo, naše ukuse i trendove za kojima se povodimo

Pa nemoraš ti kupovat.

Al očito je da su im dobri proizvodi

• ljudi onda kupuju
  • oni zarade novac, i to je to

I šta tebe uopće briga kolko će oni imat para?

16 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
ScorpioN60 kaže...

Smiri se malo..

To kao za vrijeme Staljina u RSFSR-u... Svi su bili jednaki i "sretni!!!"

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan

Neka su zaradili što se tiče toga... Ali baš su pretjerali sa tim monopolističkom operativnim sustavom zvanim "Windows"!!!

Ali iskreno, Windows Vistu su  kupovali najviše oni koji nisu bili baš pismeni pa ih je Macrosoft natjerao da kupuju Vistu više iz praznovjerja!!!

Ali zato je 7-icu napravio zadovoljavajuću!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 23:07 (ivo000).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivo000 kaže...

Neka su zaradili što se tiče toga... Ali baš su pretjerali sa tim monopolističkom operativnim sustavom zvanim "Windows"!!!

Ali iskreno, Windows Vistu su  kupovali najviše oni koji nisu bili baš pismeni pa ih je Macrosoft natjerao da kupuju Vistu više iz praznovjerja!!!

gle bold, haha, šala Smijeh

a da nema microsofta i windowsa nebi vi danas igrali cod4, crysis, radili sa photoshopom...to vrijedi i za neprijateljski apple.

Čekamo...10.11.09.
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...
Molim te, ne guraj Apple u ovo. Može li ovo biti jedna lijepa tema o Microsoftu, a ne o Appleu?

Hvala...

ma ne brini, samo ga spomenem da ne bude kasnije "al ipak bi bilo applea".

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

a da nema microsofta i windowsa nebi vi danas igrali cod4, crysis, radili sa photoshopom...to vrijedi i za neprijateljski apple.

čisto za tvoju informaciju win fanboj ... a sad se mičem sa teme Šutim

prva verzija PSa prva verzija PSa
A.
17 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...

I šta tebe uopće briga kolko će oni imat para?

Naravno da "me briga", o usranom MSu ovisi kompletna IT industrija, NASDAQ, dobar dio svjetske ekonomije i još štošta, to je kao da me pitaš koji qu.. me briga tko će biti novi USA predsjednik, naravno da me briga, nije me briga tko će biti HR predsjednik npr...

17 godina
ScorpioN60 kaže...
(s)izgoreo kaže...

Smiri se malo..

Nitko nije nista "zasro", pogotovo ne s Vistom.

- Psiho246
16 godina
neaktivan

meni je osobno drago jer su me Windowsi 7 oduševili, ni Vista nije po meni bila loša (je bez service packova), ali naravno kad mi se explorer.exe sruši ili naiđem na nekompatibilnosti sa driverima, psujem MS, a kad dođe dobar windows(xp, 7) onda su zak0n...oni su tu da zadovolje potrebe kupaca te ih u načelu volim ali mnogo ovisi o njihovom trenutnom uspjehu na tržištu...constant vigilance

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
artfull kaže...
djdomi kaže...

čisto za tvoju informaciju win fanboj ... a sad se mičem sa teme Šutim

znam da je prvi bio na macu. i naveo sam ga, pogle bold gore.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan

@(s)izgoreo

Prvo , sta ti znas o MS?

Nemas pojma!

B.G. je dao u dobrotvorne svrhe vise nego HR proracuna za 20 godina!

B.G. vozi auto koji kosta 20 000 dolara (a ne neki od 500000)... covjek je skroman i dobar.

Osmisli ti nesto, i naplati to ako hoces 70000000000000000000000000000000000kn, nitko ti ne brani, ali nkog ne mozes prisiliti da to kupi. Znaci sigurno to nesto vrijedi kad vecina koristi, ako ti se ne svidja mozes birati; 0S X, Ubuntu, DOS itd... 

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 10:00 (Co7).
17 godina
neaktivan

@djdoomi .. sorry al onda nisam shvatio tvoj komentra ... u stvari još ga ne shvaćam Smijeh

I meni je gates simpatičan, al msft nije dobrotvorna ustanova kao ni ostale korporacije ... on the contrary. 

zato balmera ne mogu vidit nacrtanog ... 

A.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 9:47 (artfull).
17 godina
neaktivan
artfull kaže...

@djdoomi .. sorry al onda nisam shvatio tvoj komentra ... u stvari još ga ne shvaćam Smijeh

I meni je gates simpatičan, al msft nije dobrotvorna ustanova kao ni ostale korporacije ... on the contrary. 

zato balmera ne mogu vidit nacrtanog ... 

evo kako bi ja sve to sveo u jedan post:

microsoft je dobio dosta od naplaćivanja, sad se tu neki bune kako je nama drago što microsoft dobiva kao da nama to ide.

sad bi kod toga stavio da nema toga što microsoft naplaćuje(windows) nebi bilo pola toga kod kompa. tako da je nevažno ako microsoft plaća puno, mi dobivamo od njega mnogo više(podloga,sistem za sve igre i programe). upleo sam apple tu da nebi kasnije bilo "pa ako nebi bilo winza tu bi bio mac". e sad, da nije bilo i jednog i drugog mi nebi imali ni igre a ni programe. ako si sad skužio dobio si ono što sam govorio kroz par prijašnjih postova.

p.s. zašto sam stavio neprijateljski apple(neću opet win vs mac war)? stavio sam upravo zato što mi se ta kompanija ne sviđa, evo osnovnih razloga: 90% macovaca govori da je mac zakon, da nema nikakvog načina da srušiš, a zapravo ima,+programi se često ruše(osobno iskustvo)(hmm, a zašto postoji stranica macfixit), apple ima pogrešku u macu ali je on neće priznat. mi win useri ćemo priznat pogrešku i naći način da je riješimo.

dakle reko sam, neželim nikakav win vs mac war već samo želim objasni kaj sam bio reko: da nema microsoftovog softvera koji naplaćuje mi danas nebi imali ostali softver tj. igre i programe.

Čekamo...10.11.09.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 10:13 (djdomi).
17 godina
ivo000 kaže...

Ajde stari ne kenjkaj, što to znači ako sam ja kupio Vistu (Retail) da sam nepismen, mene Vista perfektno služi i nemam ama baš nikakve pritužbe, eventualno je nešto malo sporija od Win 7, ali ništa bitno. Vista je odličan OS koji odlično radi na malo jačim strojevima i to je to i to smo odavno zaključili. Bez obzira na to nabavio sam (kupio) i novi Win 7 (Retail) i imam ga u dual boot-u sa Vistom i sada mi je još veći gušt radit na dva odlična, originalna i legalna MS OS-a !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
16 godina
(s)izgoreo kaže...

Naravno da "me briga", o usranom MSu ovisi kompletna IT industrija, NASDAQ, dobar dio svjetske ekonomije i još štošta, to je kao da me pitaš koji qu.. me briga tko će biti novi USA predsjednik, naravno da me briga, nije me briga tko će biti HR predsjednik npr...

Bravo majstore Zelenozubi. Ni sam ne bih bolje slozio recenicu.

17 godina
syncmaster245b kaže...
(s)izgoreo kaže...

Bravo majstore Zelenozubi. Ni sam ne bih bolje slozio recenicu.

Linuksaši su sekta, stavljaju svagdje pingvina kao kršćani križa. 

17 godina
neaktivan
rjakopec kaže...

bolje pingvina nego horor... aiiii.. kartoni ŠutimIznenađen

16 godina
rjakopec kaže...

Mozda geekovi i ako nista drugo promoviraju slobodu.

Odjel sa sektama i kultovima je malo nize, kod nagrizenog voca.

-----

*on topic

Zanima me kako ce biti 7mica prihvacena u korporacijama, ipak tu lezi vecina MS-ovog novca.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 9:26 (syncmaster245b).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice