Matrix za entuzijaste

poruka: 24
|
čitano: 2.482
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Matrix za entuzijaste".
18 godina
neaktivan
Matrix za entuzijaste

Još da cijena ne bude visoka ko Yao Ming

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan. Ako se netko potrudi da ti da odgovor na pitanje, pa bar mu možeš stisnuti HVALA.
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
Re: Matrix za entuzijaste

Hahaha dobra!!! {#}

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan
Matrix za entuzijaste

ma pola slota visi lightning u veoma skupom izdanju.asus stvarno zna naplatiti svoje ime. pitanje je dali mi zelimo platiti za to XD

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 1:06 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matrix za entuzijaste

Budi siguran da ima onih koji ce to platiti...

He who dares, wins
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matrix za entuzijaste

Asus Matrix - virtual penis enlargment kit

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

ma pola slota visi lightning u veoma skupom izdanju.asus stvarno zna naplatiti svoje ime. pitanje je dali mi zelimo platiti za to XD

Lightning je naspram ovom cudu igracka za bebice.

I'll be back
15 godina
neaktivan
Matrix za entuzijaste

da, da, sigurno je....kolko ja znam matrix je zamisljena ko gejmerska linija, a ne overclockerska

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

da, da, sigurno je....kolko ja znam matrix je zamisljena ko gejmerska linija, a ne overclockerska

Matrix ima 19-faznu regulaciju, dok Ligthning ima 12-faznu, stoga nešto si pobrkao (i sam naslov teme ti govori kome je namjenjena) {#}

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
15 godina
neaktivan
Matrix za entuzijaste

moja ima 16-faznu, gtx 580L ima 16 faznu, 6970L ima 18 faznu ne znam di ti vidis 12 faznu regulaciju, a i sve to znaci q ako nije dobar cip.

edit: i nisam nigdje nasao da ce ova imati 19 faznu regulaciju, nego 16 faznu i to sa vise izvora (jedino HWgurus govori o 19-faznoj)

direct cu II + 16 fazna regulacija - to je matrix

zgodan dodatak su ovi gumbici, ali po meni potpuno nepotrebni (to ce se jos vidjeti kolika im je funkcionalnost)

pogledaj dolje sliku, mislim da je msi bolji u svojim solucijama 

asus asus
msi msi
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 19:05 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na Guru 3D govore o 19-faznoj regulaciji.

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
15 godina
neaktivan
Matrix za entuzijaste

na guru3d nisam toga nasao :D iskreno, bas me boli. ja sam svoje kupio :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

Da,da, to prvo vidiš po ogromnom hladnjaku koji nije dizajniran za tišinu i kompaktnost već za preformans. Nadalje i 19 fazna regulacija govori da to nije overclockerska linija. Tu imamo i pinove za mjerenje napona, posebno dizajnirani backplate na PCB-u i još puno, puno sitnica koje otkrivaju da se ne radi isključivo o overclockerskoj liniji. Nadalje dam se kladit da u tim primjercima su redom Low Voltage čipovi.

I'll be back
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

na guru3d nisam toga nasao :D iskreno, bas me boli. ja sam svoje kupio :D

Ioanko sam komentirao onaj tvoj post: gamerska izvedba, a ne OC-erska?! No nema veze, već ćemo se naći nekako {#}

15 godina
neaktivan
microman kaže...
xyan kaže...

Da,da, to prvo vidiš po ogromnom hladnjaku koji nije dizajniran za tišinu i kompaktnost već za preformans. Nadalje i 19 fazna regulacija govori da to nije overclockerska linija. Tu imamo i pinove za mjerenje napona, posebno dizajnirani backplate na PCB-u i još puno, puno sitnica koje otkrivaju da se ne radi isključivo o overclockerskoj liniji. Nadalje dam se kladit da u tim primjercima su redom Low Voltage čipovi.

direct cuII, stara prica. ostale dodatke ima i lighning, i to vec od prije o-ho-ho. low voltage cipovi su i u lightningu. 19 fazna regulacija je iz ne znam kojih provjerenih izvora.

evo slika kako to radi marketing asusa, i par slika kako to radi MSI, a onda moze rasprava sta je gamerima i overclockerima zajednicko!?!

nemam ja nista protiv asusa,dapače, vec se zalazem da su mu cijene previsoke u odnosu na druge, a nemaju biti zasto (mogu biti koji postotak no ne 20% vise kako znaju biti)

svoje uporiste za gamersku liniju imam u njihovom sugavom marektingu

@ oly: {#}

asus - rule my game asus - rule my game
msi msi
built to be perfect built to be perfect
msi msi
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 19:59 (xyan).
17 godina
Matrix za entuzijaste

Asusove kartice iz obitelji Matrix dolaze u dva okusa,...

Što je slijedeće? Prepisivanje članaka pisanih na engleskom bez prevođenja, ili novinar stvarno misli da ove kartice imaju okus po nečemu?!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Matrix za entuzijaste

to je stil pisanja, pjesnicka sloboda... ne vidim nista pogresno tu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

... e da, stil pisanja, ili da budemo precizniji: stil prepisivanja...

... naravno bez razumijevanja razlika između engleskog i hrvatskog jezika.

Ma sve je dobro dok milijarde ne postanu bilijuni. :-)

15 godina
neaktivan
Matrix za entuzijaste

cisto sumnjam da bugovci nisu sposobni dobro prevesti...evo imas opet qosmio u dva okusa XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...
microman kaže...
xyan kaže...

direct cuII, stara prica. ostale dodatke ima i lighning, i to vec od prije o-ho-ho. low voltage cipovi su i u lightningu. 19 fazna regulacija je iz ne znam kojih provjerenih izvora.

evo slika kako to radi marketing asusa, i par slika kako to radi MSI, a onda moze rasprava sta je gamerima i overclockerima zajednicko!?!

nemam ja nista protiv asusa,dapače, vec se zalazem da su mu cijene previsoke u odnosu na druge, a nemaju biti zasto (mogu biti koji postotak no ne 20% vise kako znaju biti)

svoje uporiste za gamersku liniju imam u njihovom sugavom marektingu

@ oly: {#}

Znaš li koje Asusove grafe imaju naziv Diretc CUII i zašto? Takav naziv imaju grafe koje imaju hladnjak bez ravne baze za GPU, već toplovodne cijevi imaju direktan kontakt sa bazom GPU-a, što naravno omogucuje brži prjenos topline sa GPU-a na hladnjak, no iste te grafe nemaju nikakvu razliku između stock grafa osim taktova i PCB-a. Matrx sa druge strane ima dva BIOS čipa, 19 faza na napajanju, ogroman triple-slot hladnjak, konektore za mjerenje napona, posebno dizajniran BackPlate za PCB, i sam PCB je drugaciji nego na Direct CUII, dakle defakto Matrix i DCUII nemaju ništa zajedničkog osim koncepta hlađenja. Onaj dodatni 6pin na MSI-u je jako diskutabilan jer eventualno di bi mogao imat neku prednost jest LN2 i tu bi cak bilo pitanje jer Asus ima efikasniju Regulaciju.

Oh da i TecphowerUP kaže da ima 19Faza na regulaciji: KLIK :The card is powered by a large 19-phase VRM 

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 17:22 (microman).
15 godina
neaktivan
Matrix za entuzijaste

cekaj, sta mislim da sam ja glup ili sta? direct CU II hladnjak ima i ova (sto sam i napisao al se shvatilo ko da je ovo direct cuII), isti k 3slot. ove điđe miđe ima Lightning...a sad 3 faze vise, pitanje je gdje...ako je na memoriji badava ti to

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

cekaj, sta mislim da sam ja glup ili sta? direct CU II hladnjak ima i ova (sto sam i napisao al se shvatilo ko da je ovo direct cuII), isti k 3slot. ove điđe miđe ima Lightning...a sad 3 faze vise, pitanje je gdje...ako je na memoriji badava ti to

Jedino i hladnjak Matrix djeli sa Direct CUII i ništa drugo. Nadalje Lightning ima sveukupno 17 faza(GPU i VRAM), tako kako god okreneš ASUS ima više.

I'll be back
15 godina
neaktivan
Matrix za entuzijaste

16, al nije bitno... naravno da znam da je to jedino sta i dijeli XD nisam tudum ;) jedina moja zamjerka je cijena (koja ce valjda pšo ustaljenoj praksi biti 4500-5000kn kod nas) i 3-slot. ako imas samo jednu karticu, jos kako tako OK, ali vise {#} al onaj ko kupuje ovu karticu ionako ce samo nju umati upiknutu a cooler skinut nakon par dana XD

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 17:59 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

16, al nije bitno... naravno da znam da je to jedino sta i dijeli XD nisam tudum ;) jedina moja zamjerka je cijena (koja ce valjda pšo ustaljenoj praksi biti 4500-5000kn kod nas) i 3-slot. ako imas samo jednu karticu, jos kako tako OK, ali vise {#} al onaj ko kupuje ovu karticu ionako ce samo nju umati upiknutu a cooler skinut nakon par dana XD

Cijena je takva kakva jest, no to nije do ASUS-a kao šta svi misle, vec je do lopovski nastrojenog MSan-a iz čijeg skladišta je sve osijetno skuplje nego ista stvar iz primjerice Microline-a ili Asbisa. Ja sam recimo GTX560 Ti Direct CUII uzeo preko Links-a(koji je grafu uvezao) i kasnije sam skužio da sam napravio dobru stvar, jer sam ju platio 2000kn, a ista stvar iz MSana je koštala kao tada GTX570 2700kn.

Što se coolera tice nevidim razlog zašto bi taj cooler skidao, pa neceš valjda takvu grafu ubacit u šroteks kućište za 300kn?

I'll be back
15 godina
neaktivan
Matrix za entuzijaste

a skidat ce cooler onaj koji ce stavljat gore vaporizer :D ionak je za takve stvari namjenjena :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice