Marshmallow na gotovo 5% Android uređaja

poruka: 11
|
čitano: 1.524
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Marshmallow na gotovo 5% Android uređaja".
10 godina
neaktivan

Imam Galaxy a5 2016 i čekam da mi update dođe.

https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Android svakom iteracijom postaje sve bolji i bolji, a adoption rate je sve manji i manji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jer proizvođači kenjaju, btw ovakve statistike su beskorisne jer svi koji imamo flagship ionako čekamo po pola godine godinu za novu verziju androida

Nulla dies sine linea
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Marshmallow na gotovo 5% Android uređaja

Rekao bih da je pola krivnje kod proizvođača koji prekidaju podršku uređaja, a pola kod operatera koji usporavaju dostupnost updatea. Sve ovo stvara popriličan sigurnosni problem jer se zakrpe izdaju presporo, a masa "starih" uređaja koji su i više no zadovoljavajući nikada ne dobije službeni update.

Stvarno je žalosno vidjeti kako je adoption rate zadnje verzije kod iUređaja viši od 80%, a ovdje je tako mizerno mali.

16 godina
neaktivan

Dolazimo do klasičnih problema: gramzivost proizvođača da kupiš noviji model i fragmentacija androida, al to već svi

Nulla dies sine linea
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

Sto vise vremena prolazi tako se modifikacije proizvodjaca sve vise udaljavaju od izvornog androida. Naravno android im je podloga, al bi bilo pravilnije kad bi prvenstveno istakli svoj naziv modifikacije, oa tek onda malim slobima stavili na cemu se to bazira. Nor android je baziran na linuxu a to ni malim slovima nisu stavili :)

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

HTC je Marshmallow za M8 izbacio rekordno brzo. Radi savršeno.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

na samsunge dolazi početkom slijdeće godine

Battlelog: Glavas_ZG

0 0 hvala 0
18 godina

Na Nexuse dođe odma. Da se uspoređuje iUređaji i Nexusi bile bi slične cifre.

0 0 hvala 0
15 godina

Bolji i realniji naslov bi glasio: "Marshmallow na samo 5% Android uređaja"

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Užasno me živcira što uređaji koji mogu upogoniti Marshmallow bez problema uopće ne dobiju update,pa čak ni 5.0 android a kamoli 6.0. Imam galaxy s3 LTE verziju (internacionalnu,sa 2GB RAM-a) i imam flashan custom ROM sa marshmallowom i mobitel leti,samo šteta što se moramo oslanjati na non-profit developere da bismo imali najnoviji sustav kojeg bez problema možemo upogoniti,umjesto da imamo službenu podršku od proizvođača sve dok možemo imati najnoviji sustav bez da sustav trza i da ima dovoljne performanse.

Ali mislim da kad  bi i imao službenu podršku od samsunga za Marshmallow,vjerojatno i nebih mogao upogoniti android jer bi ga samsung natrpao nepotrebnim bloatwareom,kao i HTC,sony,i ostali..

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice