opako izgleda
opako izgledaju,svaka cast na dizajnu
Uff, predobro mi izgledaju...
Perverzija nema šta....
Jedan lik kaže je to možda novi deseptikon iz Transformera 3
lol presmijesno je to, izgleda da su za dijecu ipak treba vidjeti kako u praski djeluje ali ja ipak vjerujem da nema misa do razerovog
lol presmijesno je to, izgleda da su za dijecu ipak treba vidjeti kako u praski djeluje ali ja ipak vjerujem da nema misa do razerovog
jok,covjece,veliko JOK!
ovaj bi mogo nekoga i ugrist
fantastično mi izgleda...
ovaj bi mogo nekoga i ugrist
bas ka sta ti u nicku pise, tenk, eto to su ovi misevi
Stvarno predobar dizajn, ali pitanje kako će to u ruci ležati, neki bridovi mi izgledaju preoštri.
jok,covjece,veliko JOK!
???, ili samo znas napisat jok
postoje bolji misevi od razera! razer je samo "usminkan" za mase! pozalio sam sto sam ga kupio, i njega i tipkovnicu!
ali eto to mi je skola..
prebrutalno izgleda.... pravi mali Transformers 
Mislim da lupaš gluposti. Ja sam imao priliku isprobati više razeroviš miševa i tipkovnica. Sve tipovnice od prve do zadnje su im genijalne, ali nekako mi je najbolje sjela ProType (bijela tarantula). Što se miševa tiče meni ne paše razerova ergonomija i ostajem vjeran svome logitechu bar još neko vrijeme, ali miševi su izvrsni. Jedini razerov miš koji me zbilja razočarao je copperhead.
evo kod mene lycosa i mamba i da nisam dao tolike pare za njih razbio bi ih! govno,samo sto lijepo izgleda ali i dalje je govno!
moje osobno misljenje
Najžešći (namjerno neću reći najbolji) dizajn miša koji sam ikad vidio...
Najžešći (namjerno neću reći najbolji) dizajn miša koji sam ikad vidio...
Potpuno se slažem.
meni se svida onaj crveni dugmic nekak me podsjeca na neki kokpit aviona ili trkaci auto. dabog da mi crkne logitech pa da moram novi pacov da kupim mislim da nebi bilo dileme
Izgleda ko mini batmobile

izgleda ko neki vrhunski sportski automobil
(prednji branik, ispušne cijevi)
Batmobile! <.<
Dali još i leti.
Sviđa mi se claw/fingertip dizajn. To je mislim najbolji dizajn za gamerskog misa. Koje ima razer miseve da su claw dizajna? Drzao sam mambu u ruci, to je preveliko za "ozbiljniji" gaming.
Sviđa mi se claw/fingertip dizajn. To je mislim najbolji dizajn za gamerskog misa. Koje ima razer miseve da su claw dizajna? Drzao sam mambu u ruci, to je preveliko za "ozbiljniji" gaming.
Kako gaming može biti ozbiljan
, game=igra...
Kako gaming može biti ozbiljan
, game=igra...
Hehe, oksimoron!
Mislim na to da ako je mis kupljen cisto zbog hvalisanja onda nema govora o "ozbiljnom" gamingu. Ako se stvarno napucava online, ide po turnirima i slicno onda se bira mis za to i moze se reci da se ozbiljno i koristi.
imam doma par cyborgovih napravica i mogu reć samo da im je ovo vrhunac,a obzirom da su sve svemirske
postoje bolji misevi od razera! razer je samo "usminkan" za mase! pozalio sam sto sam ga kupio, i njega i tipkovnicu!
ali eto to mi je skola..
znacio da si pare i poslije kazes da ne valjda, ajde ne pricaj gluposti
Covjek je objektivan. Nije njegov problem sto je drugima tesko priznat kad im nesto, za sto su dali novce, ne odgovara.
ali eto to mi je skola..
Pa nije on Apple-ovac