Macworld bez Applea

poruka: 6
|
čitano: 1.545
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Macworld bez Applea".
17 godina
neaktivan
Macworld bez Applea

Dodje mi da placem!

Sve vise mi se cini da je Jobs na samrti!

Pogledao sam sve njegove prezentacije, neke i vise puta, ne zbog proizvoda koji su u njima predstavljeni, nego zbog njega!

Jako puno se moze nauciti iz tih prezentacija i meni su osobno puno pomogle! Svi ovi koji prave one idiotske reklame za veniš i ostale proizvode tog tipa, trebali bi pogledati te prezentacije! Na televiziji bi nakon toga reklame sigurno bile kvalitetnije! Zapanjujuce je kako je Jobs uspjevao i minuse nekih proizvoda pretvoriti u veliki PLUS (kao recimio na prezentaciji ciji se isjecak nalazi u ovom bugovom tekstu, to sto MacBook Air nema CD player je zapravo minus, ali kada on kaze da MB Air nema "rupu" za CD i dokaze ljudima da je to zapravo PLUS, oni mu pljescu!)!

Ne znam vise sto da kazem, ali znam da ce Apple biti u gadnim problemima kad on ode! Appleovi proizvodi jesu odlicni, i vjerojatno su najbolji na trzistu, ali bez Jobsa, Apple nije Apple.Plač

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Macworld bez Applea
Assassin kaže...

Dodje mi da placem!

Sve vise mi se cini da je Jobs na samrti!

Pogledao sam sve njegove prezentacije, neke i vise puta, ne zbog proizvoda koji su u njima predstavljeni, nego zbog njega!

Jako puno se moze nauciti iz tih prezentacija i meni su osobno puno pomogle! Svi ovi koji prave one idiotske reklame za veniš i ostale proizvode tog tipa, trebali bi pogledati te prezentacije! Na televiziji bi nakon toga reklame sigurno bile kvalitetnije! Zapanjujuce je kako je Jobs uspjevao i minuse nekih proizvoda pretvoriti u veliki PLUS (kao recimio na prezentaciji ciji se isjecak nalazi u ovom bugovom tekstu, to sto MacBook Air nema CD player je zapravo minus, ali kada on kaze da MB Air nema "rupu" za CD i dokaze ljudima da je to zapravo PLUS, oni mu pljescu!)!

Ne znam vise sto da kazem, ali znam da ce Apple biti u gadnim problemima kad on ode! Appleovi proizvodi jesu odlicni, i vjerojatno su najbolji na trzistu, ali bez Jobsa, Apple nije Apple.Plač

mah pljescu zato jer su fanatici il su placeni za to......al nema sta steve je apple i apple bez njega je samo obicna kompanija ko i sve druge i ak on ode necemo vise bas vidjeti tako dobrih proizvoda....ma sto god drugi rekli........i najace mi je to sto o njemu ovise cijene dijonica to sve govori o njemu i njegovoj snagi.
18 godina
neaktivan
Macworld bez Applea

Nadam se da nije ništa sa zdravljem ... Jobs je vjerojatno najkarizmatičnija osoba i najveći vizionar koji se pojavio u industiji u zadnjih 50 godina ... apsolutni genij prezentacije i vizije, čovjek koji sa nevjerojatnom lakoćom ulazi na nova tržišta i pregovara sa zvijezdama, direktorima i medijskim mogulima i nameće im svoju viziju i uvijete ... Svakom bi preporučio pročitati poneku knjigu o appleu i njemu i čitavoj priči oko prvog grafičkog guija i začetcima silicijske doline ...

Netko je rekao: "kada bi apple rasprodao svu pokretnu i nepokretnu imovinu i otpustio sve ljude, a ostavio samo jobsa i tajnicu, dionice applea bi malnje pale nego da odstupi Jobs." Nažalost to i nije tako daleko od istne :(

S druge strane, ova vijest mislim samo upućuje na to da je apple stvarno prerastao ovakve sajmove ... meni je žao što nisam bio na nitijednom ...

A.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Macworld bez Applea

Apple nije još jedna obična računalna kompanija nit će ikad biti, to je posljednji monhinkanac iz razdoblja računalne industrije iz 80-tih.

Sve ostale Amige, Atariji i Commodori su pocrkali pod Microsoftom al oni su uspijeli preživjeti i ne samo to nego su i nikad jači.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 11:58 (dgigibao).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

http://gizmodo.com/5111773/apple-announces-last-year-at-macworld-no-steve-jobs-keynote

ne sviđa mi se ovaj ton ... Plač nadam se zaista da nije u pitanju toliko zdravlje koliko lagano pripremanje za apple-after-jobs eru ... koja mora kad tad doći. Nažalost bojim se da će biti nemoguće zamijeniti tog čovjeka ... kako bi i bilo ... lik praktički sam vodi kompaniju od prvog drvenog računala sklopljenog u garaži do možda najjače tehnološke kompanije na svijetu što je apple danas. 

A.

18 godina
dgigibao kaže...

Apple nije još jedna obična računalna kompanija nit će ikad biti, to je posljednji monhinkanac iz razdoblja računalne industrije iz 80-tih.

Sve ostale Amige, Atariji i Commodori su pocrkali pod Microsoftom al oni su uspijeli preživjeti i ne samo to nego su i nikad jači.

Ne, nije, Apple je osim toga i div potrošačke elektronike sa vrlo uspešnim linijama prenosnih multimedijalnih plejera i mobilnih telefona. Čak je prošle godine i zvanično promenio ime iz "Apple Computer, Inc." u prosto "Apple Inc.".
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice