Lync ima novo ime: Skype for Business

poruka: 6
|
čitano: 1.274
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lync ima novo ime: Skype for Business".
13 godina
neaktivan

MS forsira Lync kao sto forsiraju Bing ali nema nista od toga ... lose koncipirano, lose izvedeno. Skype je BIO veliki igrac na VoIP/IM sceni ali nakon akvizicije usluga se srozala., kvalitet se gubi, forsiranje prelaska na nove verzije, forsiranje spajanje skype i microsoft racuna ...

Kao potencijalnu zvijezdu na ovom polju vidim viber s svojim klijentom za PC, samo jos kada ne bi inzistirali na tel. broju pa da ga i ljudi bez smartfona mogu koristiti ...

*dobitnik i7-4790K!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Lync ima novo ime: Skype for Business
Bastardo kaže...

MS forsira Lync kao sto forsiraju Bing ali nema nista od toga ... lose koncipirano, lose izvedeno. Skype je BIO veliki igrac na VoIP/IM sceni ali nakon akvizicije usluga se srozala., kvalitet se gubi, forsiranje prelaska na nove verzije, forsiranje spajanje skype i microsoft racuna ...

Kao potencijalnu zvijezdu na ovom polju vidim viber s svojim klijentom za PC, samo jos kada ne bi inzistirali na tel. broju pa da ga i ljudi bez smartfona mogu koristiti ...

Moja bivsa firma i moj sadasnji klijent koriste Lync i meni je odlican - integracija chata, telefonije i screen sharinga odlicno funkcionira.

13 godina
Bastardo kaže...

Lync je namijenjen za poslovne korisnike. U tom segmentu je dobro zastupljen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 14:05 (Tanuki).
17 godina

Koristim ga redovito na poslu i 2k13 verzija je OK - neke stvari rade bez prigovora, a neke osnovne (kao IM) imaju jako puno problema. Ako ga nastave poboljsavat i dodaju poneki Skype feature, uopce nije bitno kako se zove.

Object reference not set to an instance of an object
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Moze pojasnjenje sto je to lose koncipirano i lose izvedeno kod Lynca?
Vidim imas prigovora, sigurno ih znas i nabrojati.
17 godina
neaktivan

SkyPe iz verzije u verziju postaje sve vece i vece smece. Ova zadnja verzija, mislim 6.22, je teska koma jer se uzasno puno prostora gubi. Jednostano isti onaj problem koji imamo sa guranjem mobilnog GUIa na desktop.

Ako se to dogodi sa Lyncom, a lako moguce, onda ga ceka ista sudba ko i SkyPe.

Stp se tice Vibera on mi je veca koma od SkyPe. Bas mi treba nesto za video callove i mogu reci da kakav god da je SkyPe video mi preko njega radi najbolje. Npr stavio sam ooVoo koji mi zdere 80% proca i puca. SkyPe nije tak.

Ni mi jedino jasno, SkyPe for Business vec postoji kao dio SkyPea. Kaj ce onda s time?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice