OffTopc:
Izgleda da je i kod nas iPhone 5 rasprodan, taman kad meni treba stić
OffTopc:
ak imas taj mob slobodno ga slikas sa svojim imenom na papiru :)
Za nevjerne :)
a i ti se isto budalama dokazuješ ... kaj ih briga jel imaš ili ne ... ak ti ne vjeruje to je njegov problem
Nokia ide ka vrhu ... kao što sam reko
OffTopc:
ko još to kupuje?
Iskreno se nadam da ce Nokia uspjeti. Za MS i WP8 me zaboli neka stvar, no ukoliko Nokia propadne, europa ostaje bez svog jedinog 'pravog' proizvodjaca mobitela. Ergo, osudjeni na amere i azijate.
No ove prodaje nista ne znace bez konkretnih brojki.
Nista cudno.
Identicna stvar je prije bila na Androidu dok je jos bio "mladi".
Zato cu ja pricekat godinu dana da ispeglaju bugove pa cu kupit tad vec jeftiniju 920.
očekivano svi pa čak i iphone ima takve probleme kod lansiranja prvih inačica ... novi firmware će to pokrpat!
rođo, aj prodaj to... :D
imat cu ti ja jednu za par dana cijena za tebe sitnica
nedam ti 5k kuna....
pa na njuškalu je od kad je puštena u prodaju ...
je8iga, nisam znao... skuplje od ajfona boga ti.
je8iga, nisam znao... skuplje od ajfona boga ti.
ma to ovi dileri stavljaju takve cijene sad dok je još službeno nema u hr ... cijene će past pogotov kad dođu u ponudu mobilnih operatera!
Eto, upravo mogu potvrditi da igra Need For Speed ako ostane u pozadini, pocucla bateriju, 3 puta provjerio da budem siguran... toliko o tome da aplikacije u pozadini ne rade niti išta troše....
Eto, upravo mogu potvrditi da igra Need For Speed ako ostane u pozadini, pocucla bateriju, 3 puta provjerio da budem siguran... toliko o tome da aplikacije u pozadini ne rade niti išta troše....
Čekaj update, dotad gasi ručno.
Yup, nakon dugo cekanja na WP8 sad cekaj na SP1 za isti :D
http://www.gsmarena.com/the_lumia_920_may_have_reached_25m_orders_worldwide-news-5117.php
Nelosa brojka....napokon nesto dobro za Nokiu