LTE na ispitivanju u Vipnetu

poruka: 7
|
čitano: 1.494
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LTE na ispitivanju u Vipnetu".
17 godina
neaktivan

Prema procjenama Vipnetovih predstavnika LTE će u Hrvatskoj biti komercijalno dostupan tokom 2012.

a realno gledajući, najmanje 5 godina Neodlucan

Atomska bubamara

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

bolje nek pokrpaju ovo kaj sad imaju, da radi kak spada, a onda se nek prihvate uvođenja ubertehnologija....

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 9:30 (hogar strašni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: LTE na ispitivanju u Vipnetu

ovo kaj sad imaju krepava i na onom smeću od officeboxa, a kad dođe LTE onda će opet biti dostupan prvih par godina za par gradova u RH kao i 3G (naravno nitko od bisera iz VIP-a ne računa da smo turistička zemlja pa sve pokrepava tokom sezone :-(

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
16 godina
protjeran

He šta je ovo jutros, svi su na brzim mrežama Smijeh bit ce oštra 2011 prvo se t-mobile i vip krve oko iphona pa sad i mreže... čeka se odgovor Tele2 Smijeh Hehehe sve je to skupa jadno i skupo....

0 0 hvala 0
16 godina

Oćete li javit na Bugu da je doša LTE?

Osmijeh

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Kako danas u VIPu (a i kod ostalih) funkcionira HSDPA? Imate 7mb/s kod VIPove zgrade u ponoc za puna mjeseca Viče

Da, nek prvo srede postojecu mrezu koja je teska koma, pa nek onda srede da ljudima telefoni rade dulje od dan-dva (u austriji mi telefon radi barem dva-tri puta dulje) i tek onda nek razmisljaju o novim tehnologijama. Ovo je cisto preseravanje da je VIP prvi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nemam 7 imam 14
bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice