LTE-Advanced u Koreji

poruka: 19
|
čitano: 1.920
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LTE-Advanced u Koreji".
16 godina
neaktivan
LTE-Advanced u Koreji

U Koreji za 4 godine a kod nas u Osijeku već radi 4G mreža , take that Korea {#}

I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 8:03 (woodgamesfx).

1 5 hvala 0
16 godina
RE: LTE-Advanced u Koreji
kod nas je "obicni" lte a u koreji lte-advanced.
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Big deal ovaj ili onaj, bitno da je 4G , lako ćemo mi kasnije s običnog na taj napredni {#} Ajd da smo i mi u nećem u korak s svijetom. 

I'm from Hollywood
16 godina
kod nas nema ni mobitela s 3.9g?!?

Ispravite me ako grijesim...
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
16 godina
neaktivan
Možeš mislit šta smo u korak s svijetom. Korejanci će za četri g. imat mobilnu mrežu od 600mbps ,a nama t-com prodaje za 170kn 4/256
BFBC2: ALIEN464
16 godina
LTE-Advanced u Koreji

Najozbiljnije posjetiću koreju a možda i ostat tamo

En taro kaboom

0 0 hvala 0
18 godina
8ax kaže...
kod nas nema ni mobitela s 3.9g?!?

Ispravite me ako grijesim...

Pa nema jer nema ni takve mreže pa takvi uređaji baš i nemaju neku svrhu kod nas. Aktualan je 3G, 4G (ali ne marketinški američki 4G koji je ustvari taj 3.5 ili 3.9G nego pravi LTE) je na testiranju i uz nabavku LTE hardwarea (USB stick, modul ne znam kako i ne znam preko koga) moguće je imati čak i 4G mrežu na područjima gdje se ona testira (pretpostavljam). Uređaja prema tome nema jer usluga komercijalno nije dostupna pa ni ponuda takvih uređaja nema nekog smisla ko ni F1 za po dvorištu ;).

16 godina
neaktivan
VAPOR-X kaže...
Možeš mislit šta smo u korak s svijetom. Korejanci će za četri g. imat mobilnu mrežu od 600mbps ,a nama t-com prodaje za 170kn 4/256

Da recimo kod mene je brzina 93-104 KBs ADSL-a , što je tužno ( zvao sam THT tehniku i poslali su na teren ljude i kažu ovo je maksimum koji mogu imat zbog zagušenja linije toćnije loše infrastrukture i udaljenosti stanice ), ali da stvar bude bedasto-smješnija par stotina metara dalje je zakopan optički kabel . To me podsjeća na ono mi smo zemlja visokoh potencijala koje ne znamo iskorisititi .

I'm from Hollywood
16 godina
LTE-Advanced u Koreji

Ma jeli istina ili nije ali obićni LTE nudi veću bežićnu brzinu od bilo čega što ima žićnog u nas trenutno?

Kako toga ima u Osjeku? Kolika je cijena mjesečno? Koja brzina?

En taro kaboom

0 0 hvala 0
18 godina

@KIKI3ooo majstore ti si nepismen, dobronamjerno ti sugeriram da se doškoluješ po pitanju gramatike hrvatskog jezika 

16 godina
mr.ezrider kaže...

@KIKI3ooo majstore ti si nepismen, dobronamjerno ti sugeriram da se doškoluješ po pitanju gramatike hrvatskog jezika 

Hvala! A ja tebi plastičnu operaciju a ne da izgledaš kao dlakava žena iz sjeverne čečenije...

En taro kaboom
17 godina
neaktivan

mr.ezrider

ZA tvoju info. na forumu nisu svi HR !

art
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 9:08 (oliver).
16 godina
LTE-Advanced u Koreji

Ne samo da nisu svi iz rh nego neko dolazi tj. piše iz budućnosti kao ja

En taro kaboom

1 0 hvala 0
18 godina
LTE-Advanced u Koreji

Super, tim bi brzinama kod naseg T-mobilea ili VIP-a mogao trositi 4500kn u sekundi {#} (data bez posebnog paketa)

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
8ax kaže...

Big deal ovaj ili onaj, bitno da je 4G , lako ćemo mi kasnije s običnog na taj napredni {#} Ajd da smo i mi u nećem u korak s svijetom. 

Pa razlika je u tome što se LTE ne priznaje kao 4G, za razliku od LTE-Advanced.

18 godina
neaktivan
LTE-Advanced u Koreji

Koreja inace ima najrazvijeniji internet u svijetu. Skoro pa da vise i nemaju Dial-Up korisnika a prosjecna brzina im je ~15Mbps (na speedtest.net je prosjek jos veci: DL 39Mbps, UL 21Mbps).

1Mbps u prosjeku kosta $0.45. 

Usporedba sa SAD-om, koji u prosjeku ima 4Mbps i 1Mbps im kosta $3.33.

Takodjer imaju jako razvijenu 3G mrezu. Njihova vlada dosta pomaze razvoju interneta, ulazu novac u razvoj infrastrukture.

Za razliku od HR, gdje vladine organizacije koce razvoj (opticke) infrastrukture.

U HR se tek testira 4G, a u Koreji to vec imaju od 2006. godine. 

Dok mi dodjemo do ovog LTE-Advanced, Koreanci ce vjerojatno vec uzivati u 1+ Gbps mobilnom internetu :)

Mozda ne kaskamo toliko za svijetom, ali svijet kaska za Korejom :D

4 0 hvala 0
18 godina

možda je to dijelom propaganda zbog sjeverne koreje no nebitno sad..

tamo je to valjda bio događaj dana, a ovdje se testiranje "4G" vidjelo na svega par portala.. jad jadni

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
18 godina
woodgamesfx kaže...
VAPOR-X kaže...

Da recimo kod mene je brzina 93-104 KBs ADSL-a , što je tužno ( zvao sam THT tehniku i poslali su na teren ljude i kažu ovo je maksimum koji mogu imat zbog zagušenja linije toćnije loše infrastrukture i udaljenosti stanice ), ali da stvar bude bedasto-smješnija par stotina metara dalje je zakopan optički kabel . To me podsjeća na ono mi smo zemlja visokoh potencijala koje ne znamo iskorisititi .

Odi onda fino u T-com ili tko već ima optiku na 400 metara od tebe i reci da ćeš ti isposlovati svu potrebnu dokumentaciju i dozvole da se do tebe ta optika dovede. Naravno i trošak kopanja, te ostalo (bager, kabel, ljudi...). Možda za 400 godina i isplatiš uložen novac i trud. Nadam se da ti je sad jasnija situacija zemlje visokih potencijala.

16 godina
neaktivan
Re: LTE-Advanced u Koreji

Ma gdje je u Osijeku 4G mreža? kada su u Rijeci i Zagrebu tek testirali lte koji ide slijedeće godine komercijalno a ni lte nije 4G nego 3.9G, valjda misliš na HSPA+ dual carrier? to je 3.75G a ne 4G daj se drži bakra bolje ti ide molim te uf za pozvizdit kad ovakav biser vidim

bug caruje, um klade valja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice