Loš kvartal za Nvidiu

poruka: 9
|
čitano: 1.123
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Loš kvartal za Nvidiu".
17 godina
neaktivan
Loš kvartal za Nvidiu

ATI ih baca na koljena.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
18 godina
Loš kvartal za Nvidiu

Ma ne vjerujem da ih ATI baca na koljena samo zato kaj su uspjeli jednom napravit bolju grafu.

Stoji tu puno toga u igri.

Cijela politika nvidije je malo cudna tak da me ne cudi ova vijest

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 15:03 (LUXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Loš kvartal za Nvidiu

ATI većinom nudi perfomansama iste grafičke s 50% manjom cijenom nego nudi Nvidija.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Loš kvartal za Nvidiu

meni je bolja nvidia a ni jednom je nisam imao

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Loš kvartal za Nvidiu

A malo su u knockdownu u zadnje vrijeme, grafičke su lošije od ATIjevih, chipseti su lošiji od Intelovih i AMDovih u svojim klasama, ne ide na dobro. Zbog nas korisnika se nadam da če konkurencija preživit u nekom obliku i da neće biti knockout.

Why so serious???

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Loš kvartal za Nvidiu
ja sam nvidiin fan...a pa sad ne moz doveka biti na tronu ,posle sunca dolazi kisa...tako da ...malo ovaj malo onaj ...samo je pitanje koliko ce dugo biti ovaj a koliko onaj :)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Loš kvartal za Nvidiu

Poklopilo im se par losih stvari. Svima je u interesu da ATI ima i dalje konkurenciju.

0 0 hvala 0
18 godina
Loš kvartal za Nvidiu

Pa u plusu su i dalje. Na kakvim su koljenima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 19:34 (lebo1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: Loš kvartal za Nvidiu
lebo1 kaže...

Pa u plusu su i dalje. Na kakvim su koljenima.

Nvidia je u plusu, AMD/ATI u minusu, ali Nvidia je na koljenima, a ATI rastura. To ti je kapitalizam za dnevno-medijske potrebe :-)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice