Da valja, zvalo bi se Razer....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da valja, zvalo bi se Logitech...
Da sad za pocmi svadu između fanova.
Nike je bolji od Adidasa, BMW bolji od
Mercedesa.
Svasta neki vidim žive da potaknu svađu ovdje.
Vidjevši članak pomislih: još jedna u nizu tipkovnica kojima su "sjebane" tipke insert home delete end.... al kad ono, gle standardne tipkovnice.
Ne kužim koja im je fora pomrdat raspored tipki na uštrb 1cm, al ok, tko sam ja da im sudim...
Bas i ja gledam ali rekoh' necu se navlaciti na takve fore, ali kad si ti vec ajd i ja cu. Mislim da bi i za indikaciju da netko pokusava potaci svadju na forumu trebalo kaznjavati kartonom, pogotovo kada netko to radi na neargumentirani i glupi nacin.
Inace stvarno ne volim odgovarati na ovakve poruke, ali morao sam ovaj puta.
Vidjevši članak pomislih: još jedna u nizu tipkovnica kojima su "sjebane" tipke insert home delete end.... al kad ono, gle standardne tipkovnice.
Ne kužim koja im je fora pomrdat raspored tipki na uštrb 1cm, al ok, tko sam ja da im sudim...
to rade jer se puno tipka po dilit tipki, isto kak je i enter velik, ne?
a i ko dira opce insert osim linuxasa?
to rade jer se puno tipka po dilit tipki, isto kak je i enter velik, ne?
a i ko dira opce insert osim linuxasa?
Da fakat je lakše s tak velikim "delete-om" ja sam se naviknuo i ono standardno mi je bzvz sad 
A ova tipkovnica mi se baš sviđa! Ali nece mi se cijena sviđat dok dođe kod nas... 
"baš za odmor prstiju"--LoL
"tipkovnica s jednim punjenjem može bez prestanka raditi tri godine, a miš 12 mjeseci"--uu jbt to je za po..zdit, meni na mišu baterija traje 2 mjeseca, a na tipkovnici 3 maximalno