Samo 80 €?!
Ay Caramba!
Samo 80 €?!
Ay Caramba!
Super miš!
Mislim na dizajnersku stranu jer izobličeni miševi tipa G9 mi se gade!
Ovaj sliči predivnom MX518 modelu.
Ja koristim G9 otkad je izasao na trziste, znaci 2 godine mislim. Savrseno mi odgovara njegova ergonomija, kao napravljeno za moju ruku :):). Imam krace prste ali siroki dlan jako. Mislim da ga ne bih nikada mijenjao. Sto se tice miseva poput ovoga (znaci za one sa malo vecim dlanovima) mislim da ce tesko ista zamijeniti mx518. Nikad ne znas. Htjeo bih napomenuti da sam isprobao neke razerove miseve (boomslang, lachesis, deathadder) i da mi nijedan ne odgovara, nimalo. Kad bolje razmislim, tesko da ce mi nakon g9 ista odgovarati :).
Slazem se. Cak sam citao (dok sam jos bio sav u gamingu) kako je teoretski moguce imati puno vecu pokretljivost i efikasnost upravljajuci misem samo prstima, ne cijelim zglobom. Iako nazalost to kod mene nije uspijelo.
Imam G9 i mis je stvarno fantastican jedino imam jedan problem - materijali od kojih su napravljeni gripovi mi bas ne odgovaraju i ruke mi se na njima strasno znoje.
Inace mi se dlanovi dosta znoje nevezano za miseve, ali npr. kod onih "obicnih" materijala od kojih su bili radjeni stari MX500/510, MX Revolution mi to nije bio takav problem.
Puno bi mi vise odgovaralo da su i gripovi napravljeni od istog materijala kao i tijelo misa.
Ja koristim manju, hrapavu masku, ciji mi se materijal i izvedba svidjaju, te ona (barem meni) odlicno apsorbira znoj. Veliku gotovo nikada nisam ni koristio, jer mi ne odgovara, ali ona mi se cini kao da se bas i ne bi nosila sa znojem. Uglavnom to necu ni saznati jer sam nedavno prolio casu mineralne po njoj, pa se sva zgulila. 
U svakom slucaju vjerujem da se maske od g9 puno bolje nose sa znojem od kojekakvih glossy maski kakve ima vecina ne-igracih miseva.
Meni te glosy bas valjda odgovaraju jer imam i MX Revolution i njegova mi plastika sto se tice znojenja puno vise odgovara.
Trebao bi valjda natrljati dlanove onom gimnasticarskom kredom prije sjedanja za komp