Na ljeto stiže Redmi Note 5 s 4 GB RAM-a

poruka: 13
|
čitano: 1.908
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Na ljeto stiže Redmi Note 5 s 4 GB RAM-a".
13 godina

svakih pola godine nova zerija....u cem je fora?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Na ljeto stiže Redmi Note 5 s 4 GB RAM-a
GSP kaže...

svakih pola godine nova zerija....u cem je fora?

U konkurenciji. Svak kad kupuje želi ono najnovije. 

14 godina

Još mu fali nfc, dvostruka kamera i bežično punjenje od modernih điđa :)

Al to je valjda ostalo za Mi6...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Mislim da ni ovi u Xiaomiju više ne znaju koje modele sve imaju i što proizvode.

Tu Redmi/Note liniju su već toliko eksploatirali da više ne znaju koje oznake im davati, Redmi S, Prime, Pro, Plus, 3x...

I svaki isti ko jaje jajetu... :facepalm:

Gledam svoj Mi4 koji je izašao 2014. godine i gledam Redmi 4 iz 2016., isti telefoni jbt....

3 0 hvala 0
15 godina
Jos luđe je kada verzijama istog modela daju drugi naziv, poput Pro i sl. a samo ima vise rama...
14 godina
neaktivan
Mad Ant kaže...
Jos luđe je kada verzijama istog modela daju drugi naziv, poput Pro i sl. a samo ima vise rama...

Da, samo ima više rama, bolji procesor, grafiku i kameru.

14 godina
neaktivan
tommy_vercetti kaže...

Mislim da ni ovi u Xiaomiju više ne znaju koje modele sve imaju i što proizvode.

Tu Redmi/Note liniju su već toliko eksploatirali da više ne znaju koje oznake im davati, Redmi S, Prime, Pro, Plus, 3x...

I svaki isti ko jaje jajetu... :facepalm:

Gledam svoj Mi4 koji je izašao 2014. godine i gledam Redmi 4 iz 2016., isti telefoni jbt....

Isto kao i Golf-ovi. Čemu mijenjati nešto što ide? :) 

10 godina
protjeran
krayz1e kaže...

Isto kao i Golf-ovi. Čemu mijenjati nešto što ide? :) 

Je, ali kad to radi samsung onda su oni neinovativni i podvaljuju iste telefone godinama, ali kad radi Xiaomi onda je sve ok.

Baš sam neki dan uspoređivao par modela i gledao dizajn, to je stvarno sramotno da ne mogu barem neke promjene napraviti, već su mi se zgadili radi toga, koji god telefon predstave već sam ga vidio...

I ne samo da je dizajn isti, nego pošto koriste MIUI sučelje, nema razlike ni u softveru, najjači Mi5 model ima iste postavke i izgled sučelja kao i Redmi 3, sve isto, moj bože...

Pa daj barem neku razliku da naprave između klasa telefona, ali ovako im je očito brže i jeftinije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2017 12:18 (tommy_vercetti).
15 godina
Ocito sam mislio opcenito, ne na specificni model....
14 godina
Ne zaboravite da Xiaomi od dva posta gore spomenutoga Samsunga ima i barem dvostruko nižu cijenu za jednako moćan hardver, izuzev možda kamere i vodonepropusnosti. Ja sam svoj Redmi Note 4 platio 180 eura i to a 3GB Rama i 64GB storagea. Baš me zanima koliko košta npr. Galaxy A5...😉😉
Moj PC  
11 1 hvala 0
9 godina
protjeran

vjerojatno od ljeta moj sljedeci mob.

zamijenit ce kvalitetan ali vec tehnoloski (osim kamere, koja jos uvijek moze konkurirati najboljim kinezima) zastario SG3 I9300.

Samsunga 3 sam platio 500$ novoga a ovog cu platiti 170 $.

0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi je skroz dobar, samo ne prepoznajem mobitele jer ima nekih milion oznaka: mi, redmi, x, s, plus, prime, plus, itd. itd.
Snalazim se medju modelima ko riba na suhom.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
krayz1e kaže...
Mad Ant kaže...

Da, samo ima više rama, bolji procesor, grafiku i kameru.

..vise bugova..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice