Na ljeto stiže Plextorov M8Se SSD

poruka: 5
|
čitano: 1.128
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Na ljeto stiže Plextorov M8Se SSD".
17 godina
neaktivan

Ah tah plextor,milsio sam da ne postoje vise :) Kad se samo sjetim cd przilice plextor x4 za 1800 maraka :D CD po komadu samo 150 kn...

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

M2 je hardverski port, NVMe je virtualno sučelje. M2 SSD može biti NVMe SSD jer se NVMe može spajati na M2, U.2, PCI-E, FC... NVMe je zamjena za AHCI. M2 je zamjena za SATA. M2 SSD može biti AHCI i NVMe.

prodajem jednu od mašina
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Re: Na ljeto stiže Plextorov M8Se SSD

Zlosobno, podsjetio si me, moja prva pržilica je isto bila Plextor, 4x, polovna sa SCSI karticom za spajanje je koštao 600 DM i to sam još bio sretan, jer mi ga je kolega prodao povoljno (tip je pržio igrice i nadogradio se sa 4x na 8x). Cd sam plaćao 120kn - stare zlatne i crne Traxdate - mnogi rade i dan danas. Još uvijek je ispravan i imam ga negdje spremljenog. Ako će ovi Plextorovi SSD-ovi biti toliko kvalitetni i dugovječni, vrijediti će novaca koji se za njih traže.

dolazim odmah - Godo
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2017 8:54 (učo).
11 godina
odjavljen
I kod mene Plextor bila prva pržilica i jednom ostavim otvorena vrata i zapnem nogom :O sva sreća pa mi je stari uspio nabavit druga vrata i složit :)

0 0 hvala 0
18 godina
učo kaže...

Ako će ovi Plextorovi SSD-ovi biti toliko kvalitetni i dugovječni, vrijediti će novaca koji se za njih traže.

Pod kraj su bili prepakirani Benq. Čak ni firmware nisu mijenjali, pa su nam kupci vraćali uređaje tvrdeći da smo im uvalili. 

www.petvolta.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice