Ah tah plextor,milsio sam da ne postoje vise :) Kad se samo sjetim cd przilice plextor x4 za 1800 maraka :D CD po komadu samo 150 kn...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
M2 je hardverski port, NVMe je virtualno sučelje. M2 SSD može biti NVMe SSD jer se NVMe može spajati na M2, U.2, PCI-E, FC... NVMe je zamjena za AHCI. M2 je zamjena za SATA. M2 SSD može biti AHCI i NVMe.
Zlosobno, podsjetio si me, moja prva pržilica je isto bila Plextor, 4x, polovna sa SCSI karticom za spajanje je koštao 600 DM i to sam još bio sretan, jer mi ga je kolega prodao povoljno (tip je pržio igrice i nadogradio se sa 4x na 8x). Cd sam plaćao 120kn - stare zlatne i crne Traxdate - mnogi rade i dan danas. Još uvijek je ispravan i imam ga negdje spremljenog. Ako će ovi Plextorovi SSD-ovi biti toliko kvalitetni i dugovječni, vrijediti će novaca koji se za njih traže.
Ako će ovi Plextorovi SSD-ovi biti toliko kvalitetni i dugovječni, vrijediti će novaca koji se za njih traže.
Pod kraj su bili prepakirani Benq. Čak ni firmware nisu mijenjali, pa su nam kupci vraćali uređaje tvrdeći da smo im uvalili.