Lightroom 4 u beti

poruka: 3
|
čitano: 1.421
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lightroom 4 u beti".
18 godina
Lightroom 4 u beti

Odnos bijelog preko "kista" se može podešavati samo na određenim dijelovima, lokalno se može podešavati i uklanjanje šuma, a dostupne su opcije za naprednije "spašavanje" pregorjelih dijelova fotografije.

Mislim da je autor htio reći da se može lokalno podesiti WB tj. balans boje, smanjivanje šuma i highlight recovery preeksponiranih dijelova fotografije. Kako volim nasiljeni (i ne baš dobar) prijevod. Znam točno o čemu se radi i nije mi baš lako pročitati.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Lightroom 4 u beti
Kuv kaže...

Odnos bijelog preko "kista" se može podešavati samo na određenim dijelovima, lokalno se može podešavati i uklanjanje šuma, a dostupne su opcije za naprednije "spašavanje" pregorjelih dijelova fotografije.

Mislim da je autor htio reći da se može lokalno podesiti WB tj. balans boje, smanjivanje šuma i highlight recovery preeksponiranih dijelova fotografije. Kako volim nasiljeni (i ne baš dobar) prijevod. Znam točno o čemu se radi i nije mi baš lako pročitati.

Da, da nije zalosno, bilo bi smijesno..

16 godina
protjeran
Re: Lightroom 4 u beti

Hoće li Adobovi alati uskoro dobiti podršku za ATI/AMD Stream?

Jesu li preglupi da to uvedu ili im nDivija previše plaća za neizdavanje podrške?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice